Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kıslar ölüyorum yorgunluktan canım cıktı ya. aman daha yemek faslı var bıktım işlerden. eşime haazırlatayım bari sofrayı. elif kasıklarım patlıcak gibi cok fena ya. bu hapmı yaptı acep:26:
oyy oyy kıyamam sana gülüm yaa dışardan deseydiniz yemeğide uğraşma daha bee balım valla benimde kasıklarım ağrıyodu geçen ay bu ay yumurtlamadandı seninkini bilmiyorumki yapıyo diyolar ama emin de değilim kuuzum
cnmm idrarini tut yap istersen
yok dursun diorsanda sabaha yap cnm
ins bebisdir ins sonu cok güzel cikar
ayy inş gülüm sabaha yapayım diyorum bugün aç karnına koca 2 kupa kahve içtim etkiliyomuş ya hemde 1 günn geçsin bakalım hayırlı ne ise o olsun sonuç ne olursa olsun üzülürüm ama olsun şükürler olsun ne yapalım hazırladım kendimi yavaş yavaş hayırlısı Allahtan gülüm
kim kısır yapğcaktı bugün gönderin bakim ölüyom aclıktan

ben yaptım ben bir tabak arrtı gönderiyorum gülüm elf kargoyla (BU ARADA KARGO ÜCERETİDE SİZE AİT EFENDİM)

tamam cnmm sabaha yap o zaman
yalniz catlarim ben yarin sabah 8 den aksam 5 e kadar caliscam
artik isden gelince bakarim ins bebisin seninledir

evet canım. ya kasıklarım patlıcak gibi bugün cok yoruldum ondan mı acaba. üşütmüş gibi agrıyo ya üşütmedimde.

cnm bende hayit yapmadi ilk ay agri,
ikinci ay da icdigimde yapmisdi ama cok güzel yumurtlatmisdi ondan oldugunu düsündüm ben
hatta ilk ay agrimi kesince ikinci ay agri olunca allah allah demisdim hap yoksa etki etmedi mi
aksine etki ettiginin göstergesi agri

cok hoslar cnmmm
inanmak gelmiyor degil mi insanin icinden
güle güle giyinsin bebisin cnmm

ay çok şekerler gülüm yaa Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş gülüm yaaa güle güle giydirisin inş

çok teşekkür ederiz teyzelerimiz inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur bebeklerimize cicilerini

sen gönder ben öderim gülüm. yemegim var olmasaydı sölerdik canım dısardamn kociş hasızlıyo sofrayı. yemekleri ısıtım.hımmmmmmmmmmmmmm ben kacar kıslar. sizle sohbeti bugün cok özledim ya. sonra görüşürük byeeeeeeeeee

çok teşekkür ederiz teyzelerimiz inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur bebeklerimize cicilerini
aminn gülüm gelsinde annes,ine sende giydir balım sağlıkla hayırlısıyla

tamam gülüm sen öde ben gönderdim valla benim param yok göndermesi benden vermesş senden şaka kız kurban olsun sana balım afiyet olsun

tamam cnmm sabaha yap o zaman
yalniz catlarim ben yarin sabah 8 den aksam 5 e kadar caliscam
artik isden gelince bakarim ins bebisin seninledir

valla bende duramıyorum ki gülüm ama bu saate kadar bekledim beklemsi daha iyi olur diyorum bakalım sonuç ne çıkar beklemekten çok negatif sonuç çıkarsa işte korkum o valla balısı

valla bende duramıyorum ki gülüm ama bu saate kadar bekledim beklemsi daha iyi olur diyorum bakalım sonuç ne çıkar beklemekten çok negatif sonuç çıkarsa işte korkum o valla balısı

hayirlisi olsun gülüm hakkinda insallah..
özelime yazarmisin cnm sonucu sana zahmet olmazsa
ins korkun yersiz cikar cnm

MRB KIZLAR bu sayfayı arıyodum bende buldum bi sorum olacak ilişkiden kaç gün sonra belirtiler başlıyor..ya benim iki gündür sağ kasığımda batmalar oluyor dünde acayip ağrılar vardı bu ne demek oluyo acaba hamile kalmış olabilir miyim ilk belirtiler bunlar olabilirmi..... :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…