kim kısır yapğcaktı bugün gönderin bakim ölüyom aclıktan
oyy oyy kıyamam sana gülüm yaa dışardan deseydiniz yemeğide uğraşma daha bee balım valla benimde kasıklarım ağrıyodu geçen ay bu ay yumurtlamadandı seninkini bilmiyorumki yapıyo diyolar ama emin de değilim kuuzumkıslar ölüyorum yorgunluktan canım cıktı ya. aman daha yemek faslı var bıktım işlerden. eşime haazırlatayım bari sofrayı. elif kasıklarım patlıcak gibi cok fena ya. bu hapmı yaptı acep:26:
ayy inş gülüm sabaha yapayım diyorum bugün aç karnına koca 2 kupa kahve içtim etkiliyomuş ya hemde 1 günn geçsin bakalım hayırlı ne ise o olsun sonuç ne olursa olsun üzülürüm ama olsun şükürler olsun ne yapalım hazırladım kendimi yavaş yavaş hayırlısı Allahtan gülümcnmm idrarini tut yap istersen
yok dursun diorsanda sabaha yap cnm
ins bebisdir ins sonu cok güzel cikar
kim kısır yapğcaktı bugün gönderin bakim ölüyom aclıktan
cnmm sen ne ilaci iciyorsun hayit mi:26:
oyy oyy kıyamam sana gülüm yaa dışardan deseydiniz yemeğide uğraşma daha bee balım valla benimde kasıklarım ağrıyodu geçen ay bu ay yumurtlamadandı seninkini bilmiyorumki yapıyo diyolar ama emin de değilim kuuzum
ayy inş gülüm sabaha yapayım diyorum bugün aç karnına koca 2 kupa kahve içtim etkiliyomuş ya hemde 1 günn geçsin bakalım hayırlı ne ise o olsun sonuç ne olursa olsun üzülürüm ama olsun şükürler olsun ne yapalım hazırladım kendimi yavaş yavaş hayırlısı Allahtan gülüm
ben yaptım ben bir tabak arrtı gönderiyorum gülüm elf kargoyla (BU ARADA KARGO ÜCERETİDE SİZE AİT EFENDİM)
Eki Görüntüle 371280
kızlar bunlar dün geldi bebeğimin ilk cicileri ilk hediyelerimiz
ah ahhh biz doğup büyüyüp bunlarımı giyicez yaa sabırsızlanıyorum şimdiden
Eki Görüntüle 371280
kızlar bunlar dün geldi bebeğimin ilk cicileri ilk hediyelerimiz
ah ahhh biz doğup büyüyüp bunlarımı giyicez yaa sabırsızlanıyorum şimdiden
evet canım. ya kasıklarım patlıcak gibi bugün cok yoruldum ondan mı acaba. üşütmüş gibi agrıyo ya üşütmedimde.
cok hoslar cnmmm
inanmak gelmiyor degil mi insanin icinden
güle güle giyinsin bebisin cnmm
ay çok şekerler gülüm yaa Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş gülüm yaaa güle güle giydirisin inş
oyy oyy kıyamam sana gülüm yaa dışardan deseydiniz yemeğide uğraşma daha bee balım valla benimde kasıklarım ağrıyodu geçen ay bu ay yumurtlamadandı seninkini bilmiyorumki yapıyo diyolar ama emin de değilim kuuzum
ayy inş gülüm sabaha yapayım diyorum bugün aç karnına koca 2 kupa kahve içtim etkiliyomuş ya hemde 1 günn geçsin bakalım hayırlı ne ise o olsun sonuç ne olursa olsun üzülürüm ama olsun şükürler olsun ne yapalım hazırladım kendimi yavaş yavaş hayırlısı Allahtan gülüm
ben yaptım ben bir tabak arrtı gönderiyorum gülüm elf kargoyla (BU ARADA KARGO ÜCERETİDE SİZE AİT EFENDİM)
aminn gülüm gelsinde annes,ine sende giydir balım sağlıkla hayırlısıylaçok teşekkür ederiz teyzelerimizinşallah sağlıkla giydirmek nasip olur bebeklerimize cicilerini
sen gönder ben öderim gülüm. yemegim var olmasaydı sölerdik canım dısardamn kociş hasızlıyo sofrayı. yemekleri ısıtım.hımmmmmmmmmmmmmm ben kacar kıslar. sizle sohbeti bugün cok özledim ya. sonra görüşürük byeeeeeeeeee
slm kızlar sivatan cicişler çok tatlıkızlar bende bi gelişme yok hala adeti bekliyorum
tamam cnmm sabaha yap o zaman
yalniz catlarim ben yarin sabah 8 den aksam 5 e kadar caliscam
artik isden gelince bakarim ins bebisin seninledir
aslm cnm hosgeldin
kac gün gecti cnm kirmizilarin
valla bende duramıyorum ki gülüm ama bu saate kadar bekledim beklemsi daha iyi olur diyorum bakalım sonuç ne çıkar beklemekten çok negatif sonuç çıkarsa işte korkum o valla balısı
valla bende duramıyorum ki gülüm ama bu saate kadar bekledim beklemsi daha iyi olur diyorum bakalım sonuç ne çıkar beklemekten çok negatif sonuç çıkarsa işte korkum o valla balısı
slm kızlar sivatan cicişler çok tatlıkızlar bende bi gelişme yok hala adeti bekliyorum
cnm geçen ay kürtaj oldumya işte bu ay bekliyorum ama ne zmn hiç bi fikrim yook 40 a kadar yolu varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?