hoşgeldin hilalim nasılsın balım
hayirlisi olsun cnm bebis yoksa daha cok bekletmeden gelsin insallah.
yazarım tabiki gülüm yazmazmıyım ne olursa sonuç mutlaka yazarım sen merak etme canım benimmmm inş dediğin gibi olurda yersiz olur korkum:18::18:hayirlisi olsun gülüm hakkinda insallah..
özelime yazarmisin cnm sonucu sana zahmet olmazsa
ins korkun yersiz cikar cnm
balım test mi yapıyorsun?
didem sağol kuzum çok incesin
sivatan cicilerinizi güle güle kullanın çok güzeller
azra benim kısır yalan oldu, evde ince bulgur kalmamış da
eşim geldi hemen fırını balığa verdik
salata yedim biraz ama açlıktan ölcem pişsin diye bekliyorum bakalım
hayıt patlaması yapmışsın resmenslm kısslarrrrkeyifler iidir inşallah. topiğe gelmiyim diyorum sürekli kafam gebelikle meşgul olmasın diye ama girmeden duramıyorum bağımlılık yapıyo valla burası.adet günü gelen arkadaşları merak ediyorum.çok fazla yazmasamda hemen hemen hergün okuyorum, hepiciğinizi takip ediyorum.mesela elfin durumunu merak ettim geldim.adet olmamışsın daha inşallah bebek gecikmesidir cnm. ben bu ay hem hayıt hapı hemde tohumunu içtim.bide bal tarçın çörekotu.ne bulursam yiyip içiyorum.bugünde yımırtladım.inşallah tutmuştur.
yazmadım şimdiye kadar ümitlendirmemek için ama gelmedi valla ne güzelyazarım tabiki gülüm yazmazmıyım ne olursa sonuç mutlaka yazarım sen merak etme canım benimmmm inş dediğin gibi olurda yersiz olur korkum:18::18:
evet canım sabaha yapıcam ama ne olur sonuç bakıcaz artık balımm:18::18:
evet yaa gerçi herşeyin pişmesi uzun sürüyor açkenenee neyse olsun cnmm baska zaman yaparsin sende ins
balikda pismesi uzun sürüyor
iyiyim tatlum sen test mi yapcan söylesene gızz
hee gülüm yazdımda görmedin sanırım test yapıcamda bakalım çıkıcakmı bilemiyorum aşkım
bnm hamiş olmam bu ay imkansız hamişler için bile risk daha fazla bendense
slm kısslarrrrkeyifler iidir inşallah. topiğe gelmiyim diyorum sürekli kafam gebelikle meşgul olmasın diye ama girmeden duramıyorum bağımlılık yapıyo valla burası.adet günü gelen arkadaşları merak ediyorum.çok fazla yazmasamda hemen hemen hergün okuyorum, hepiciğinizi takip ediyorum.mesela elfin durumunu merak ettim geldim.adet olmamışsın daha inşallah bebek gecikmesidir cnm. ben bu ay hem hayıt hapı hemde tohumunu içtim.bide bal tarçın çörekotu.ne bulursam yiyip içiyorum.bugünde yımırtladım.inşallah tutmuştur.
MRB KIZLAR bu sayfayı arıyodum bende buldum bi sorum olacak ilişkiden kaç gün sonra belirtiler başlıyor..ya benim iki gündür sağ kasığımda batmalar oluyor dünde acayip ağrılar vardı bu ne demek oluyo acaba hamile kalmış olabilir miyim ilk belirtiler bunlar olabilirmi..... :44:
iyiyim tatlum sen test mi yapcan söylesene gızz
bnm hamiş olmam bu ay imkansız hamişler için bile risk daha fazla bendense
hayıt patlaması yapmışsın resmen
o kadar yüklenme bence canım birini iç yeter ya tohumu ya hapı
inşallah bu ay güzel haberle gelirsin
yazmadım şimdiye kadar ümitlendirmemek için ama gelmedi valla ne güzel
hadi inşallah sabah bize güzel haber ver
evet yaa gerçi herşeyin pişmesi uzun sürüyor açken
slm kısslarrrrkeyifler iidir inşallah. topiğe gelmiyim diyorum sürekli kafam gebelikle meşgul olmasın diye ama girmeden duramıyorum bağımlılık yapıyo valla burası.adet günü gelen arkadaşları merak ediyorum.çok fazla yazmasamda hemen hemen hergün okuyorum, hepiciğinizi takip ediyorum.mesela elfin durumunu merak ettim geldim.adet olmamışsın daha inşallah bebek gecikmesidir cnm. ben bu ay hem hayıt hapı hemde tohumunu içtim.bide bal tarçın çörekotu.ne bulursam yiyip içiyorum.bugünde yımırtladım.inşallah tutmuştur.
hayıt patlaması yapmışsın resmen
o kadar yüklenme bence canım birini iç yeter ya tohumu ya hapı
inşallah bu ay güzel haberle gelirsin
yazmadım şimdiye kadar ümitlendirmemek için ama gelmedi valla ne güzel
hadi inşallah sabah bize güzel haber ver
evet yaa gerçi herşeyin pişmesi uzun sürüyor açken
sağolasın ferdam inş yaa bende temkinliyim aslında kendimi kaptırınca kesin gözüyle bakıyorum sonra diyorumki geç yumurtladım sabret bekle hayırlısı ne ise o olsun inş yarı yarıya umudum dua edin sizlerde bu ay gelmiş olsun bebeğim :18::18::18:
kızlar ben bugün yürüyüşe başladım hava nasıl sıcaktı anlatamam yürüşten geldim nasıl yorulduysam 3 saat uyumuşum
yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti canım?
14 gün geçince adet oluyorsun biliyorsun
kızlar çıkıyorum şimdilik eşim kardeşime ders çalıştırıcak msnden hepinizi öpüyorum inş sabaha güzel haberlerle gelirim hayırlı akşamlar hepinize canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?