günaydın cnm nasılsın bugün bir arkadaşım aradı oda hamile bağcılar hospitalist diye bir hastaneye gidiyormuş ikili testi 30 tl yaptrımşı şoklardayım muayene ücreti 12 tl miş ve çok temiz modern bir hastane diyor,bakalım ikili sonucuna göre belki gidip tekrar orda yaptırabilirim bizim niye bukadar pahalı oldu anlamıyorum muayen bile pahalı hadi pahalıılığını geçtimde üçlü testi ben reyhana hiç yaptırmak istemiyorum ya acayip sinir oldum kadına
nasılsın göbüşlü hatun
sizi seviyorum
bir göz atayım ,günaydın diyeyim dedim batlarım canlarıma
ama işte farkedince diğer topiği canım sıkılmadı değil..
napalım..:44lan olmuş..
nasıl olıyım canım göbiş büyütüyorum
akşam ilaçlarımı aldım doktor bu gaz problemini çözer dedi, cidden çözdü sabaha kadar havalı kamyon gibiydim
sizi seviyorum
bir göz atayım ,günaydın diyeyim dedim batlarım canlarıma
ama işte farkedince diğer topiği canım sıkılmadı değil..
napalım..:44lan olmuş..
bu hamile yastıklarından alıp kullanan var mıydı bizde?
ben artık çok rahatsız uyumaya başladım her yanım agrıyo kalktıgımda
megim merhaba cnm bence sıkılmana hiç gerek yok,şahsım adına burdada muhabbetim devam edecek ama giden arkadaşımızıda da yanlız bırakmıcam,oda benim için değerli,senin yerinde ayrıı kuzum hiç kırılma, sende bizi yanlız bırakma oldumu. seni görünce mutlu oluyorum
hoşgeldin cnmkuzucum sen nerelerdeydin özlettin kendini
başka topik açıldığını bilmiyordum ama bencede luzumu yok yani
benim kan sonucum guzel cıkınca 3 luye gerek gormedı doktor yaptırmadım bende
için rahat edicekse git yaptır tatlım bşka yerde
kadın cok suratsız gıcık oluyo bazen farkındayım
insan bi kere alınca o negatıflıgı daha da donmuyo yani haklısın...
bu nıye o kadar pahalı bence bılıyomusun
perınatolog ya bu kadın ondan.. hanı hastanelere profesor gelınce muayene parası yuksek oluyo
aynı mantık
canım bende kendime uzun muz gibi yastık yapmayı düşünüyorum. Bazen bende huzursuz uyuyup uyanıyorum.
bende o yastıkdan yapıyım kendime.
hoşgeldin cnm
işte bizimkide kanı bekliyor ama üçlü istedi.aceyip kızdığım için ona yaptırmam hastanede kabul etmezse gerekirse hastaneden vazgeçerim benim sıkıntıdan romatizma ağrım arttı 2 gün heryanım ağrıyror cnm benm sağlığımda önemli paramızla rezil oluyoruz davranışını hiç beyenmedim , ne olursam olsun puuu ona :) beni çok korkuttu aceyip stres yaptırdı bana , bakalım cumayı bekliyorum cnm .
kayınvalıdemın yaptıgı bı tane uzun yastık vardı o işe yaramı kı acep
ben daha incesini muz gibi düşün öyle yapıcam boyuma göre. böyle eşimi kullanıyorum ama ilerde onuda kullanamam sanırım göbekden
siz bilirsiniz moonum..
ama bence anlamlı olan,giden arkadaşımızı aramıza dönmeye ikna etmekti..
denedik tatlım kararlıydı ve gitti,oda çok kırıldı zaten, başka topik açmasını burdan bir çok kişi istedi orda zaten yapılan muhabbette farklı,açtığı yerde farklı zaten ve orda yazan herkes burayada yazıyor yani sana karşı yapılan bişi değil cnm,yanlış anlama kuzum.herkes için hayırlısı olsun
ben kullanamıyorum mannak gibi uyuduğu için
geçiriverir valla uykusunda bi tane
sen bayaa kelepce gıbı kullanıyosun kendınıben bacaklarını iyice bacaklarımla sıkıştırıyorum. kolunun birinde yatıyorum diğerini de elele tutuşup yatıyorum. ondan rahatım
yoksa benimkide fena çarpar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?