Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günayyydııııııııınnnnnnnnn şekerlemeler nasılsınız bakalım
hava çook güzel ve ben malesef bu güzel havanın tadını çıkaramıyorum yaaa
herkes iyimi bakalım dün pek giremedim yeni gelişmeler varmı

hemen hamile kaldınız mı sizler. o süreç nasıl geçiyor?

korunmayı bıraktıktan sonra 3 ay içinde hamile kaldım cnm ,ovulasyon testi kullandığm ilk ay hamile kaldım darısı isteyen herkesin başına bu testler gittg.g.satılıyor yumurtalamanı tespit için güzel birşey tavsiye ederim cnm

ferdam akşam yazmışın hepsini gördüm kuzum. ben zaten o sen göndermiştin ya demonte mobilya diye, bende hep ordan bakıyodum o senin kedili odadan ama sonra bunu buldum

hoşgeldin cnm

bende o havanın tadını çıkaramıyorum. eşim ve kedim parkda güneşin tadını çıkaran foto yollamışlar bide bana ağlıycam şimdi. Güneş deme

amin. bende şu an adetliyim. bitmesini bekliyorum tabi eşimle barışırsak adet bitiminden 3,4 gün sonra yumurtlama oluyo sanırım

amin. bende şu an adetliyim. bitmesini bekliyorum tabi eşimle barışırsak adet bitiminden 3,4 gün sonra yumurtlama oluyo sanırım

tam olarak bilmiyorsan ovulasyon testi alman en mantıklısı cnm.ay barış cnm bu dönemleri iyi değerlendirmek lazım küsme ovulasyon bitince kaldığın yerden devam edersin:)küsmeye

bu hamile yastıklarından alıp kullanan var mıydı bizde?
ben artık çok rahatsız uyumaya başladım her yanım agrıyo kalktıgımda
ben kullanıyorum canım
onunla uyumak baya rahat oluyor
fakat sağdan sola dönerken yastıkla dönmek zor oluyor
o nedenle gece genelde atıyorum
ama kullanışlı bişey
şimdi hamile yastığı olarak kullanıyorsun
bebek doğunca da emzirme yastığı, bebeğin yatmasını sağlıyor, bebeğin yüz üstü durmasını sağlıyor ve bebeğin destekle oturmasını sağlıyor
benim dediğim model şu

didemcim sence 3 lü testi başka hastanade yaptırsam kabuul edermi doktorum ?bi fikrin varmı
bence kimse hiçbişey diyemez istediğin yerde yaptırırsın

ferdam akşam yazmışın hepsini gördüm kuzum. ben zaten o sen göndermiştin ya demonte mobilya diye, bende hep ordan bakıyodum o senin kedili odadan ama sonra bunu buldum
senin modeller çok güzel bence de canım

tekrar miyaba....................
kuzum benim hoşgeldn
seni görmek ne kadar güzel
iyisin di mi?

spreylerim var,onlara devam..
daha kontrol altında çok şükür..
ama işte üzülünce,sinirlenince falan azıyo bu astım meredi maalesef..
dikkat et canım kendine
kaça aldın canım bakıyorum 100 tl filan yazıyo çok geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…