sen bayaa kelepce gıbı kullanıyosun kendını
canım sen örguden anlıyodun dimi bi hırka modelı gostersem nerden başlanıyo anlayabılırmısın?
bi bak bakalım kayınvalıdeme gosterdım elınde ornek olmadan anlayamamış çok beğendim ben
Eki Görüntüle 371601
canım bu normal alttan etek kısmından başlamalı, yakadan olsa kollar dik durmaz zaten. ama aynı modeli yakadan başlamada yaparsın hatta bundan kat kat güzel durur
ben anlamam işte ikisindende
ben anca patik örerim başka da bişi çıkmaz benden
aslında bak yakadan başlayıp kollara kadar giden bir yazı vardı. tek tek her ilmeği napıcağını anlatıyodu. normal örgü biliyosan onu kesşn yaparsın. kol ayrımından sonrada bilen birine verip bu modeli koydurabilirsin
Yakadan başlama örgü bebek yeleği - orgu-ornekleri - Blogcu.com
didem bak kol kesimine kadar böyle yapıp düz örgü ile ör. sonra koldan aşağısı için istediğin modeli elinden gelen birine verirsin o model kurar sonra aynı modeli kolunada kurar. şahane hırka olur
hemen bakıyorum şekerim
nerde hani hani
didemcim sence 3 lü testi başka hastanade yaptırsam kabuul edermi doktorum ?bi fikrin varmı
kızlar merhaba bi sorum olcak benim
hamile kalmaya karar vermeden doktora gittiniz mi acaba.
test mest bişi yapılacak mı.
ben 2 3 ay önce gittim yumurtalıklarda sorun yok demişti. smear testide yaptırdım.başka ne lazım olurki. eşimin bişiler yaptırmasına gerek var mı acab
evet cnm yaptırdım toksoplazma rubella .vs yani gebelik düşünüyorum test yaptırıcam diye söyleyince yapıyorlar hemen
farketmez koldan kan alıyorlar .peki adetli mi olmak gerekiyo normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?