Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

esraik, mrs.who, SueSue, avniye, puffy123, melisakaktus ve herkeseeeee

isallah canim bebisin gelir hem bebege hem sagliginin duzeldigine sevinirsin

Selam Kızlar, nasılsınız?
Meg seni tekrar aramızda görmek ne hoş, özlemişim

hosgeldin canim iyiyiz sen nasilsin

dün lcw'den hamile pantolonu aldım ama eşortman gibi özellikle grisi süperdi ama iş yerinde giyinebiliyim diye siyah aldım. Çok rahat tavsiye ederim. hemde 26 tl gibi bişeydi

Selam Sue'cum, progesteron limitleri ile ilgili bir bilgim yok ama sen rahat tut içini. Benim sevgili doktorum bana demişti ki rahmin ve yumurtalıklarında sorun olmasın hormonlarında çıkacak düzensizlik iin en kolay kısmı. Bende 17hd progesteron sorunu var sınır düzeylerde ama hiç sorun etmiyoruz mesela. Yine de inşallah kan sonucun da tertemiz çıkar.

Bu arada bende bu ay doktora gittim. Öylesine ağrılı bir adet geçirdim ki ömrü hayatımda böylesini görmemiştim. Bir tek apandistimden kıvrandım herhalde bu raddede. Ona baktırayım diye gittim, özellikle de adetin 10. gününe getirdim ki yumurtlama ile ilgili de bir yorum yapar diye lakin şok yumurta falan yoktu. Gelişen yumurta da yoktu. Bu ay boş geçicek gibi dedi. Hava mı alıp döndüm. Hazır senin yumurtada gelişmiş sıkı çalışı ver bu ay :)

isallah canim bebisin gelir hem bebege hem sagliginin duzeldigine sevinirsin

hosgeldin canim iyiyiz sen nasilsin

hoşbulduk bitanem. aslında dün geceden beri hiç iyi değildim. ancak ancak kendime geldim. nasıl bir başdönmesi yaşadım akıllara zarar. insan başı dönüyor diye uykusundan uyanırmı? ben uyandım vallahi. sabahı sabah ettim. Allah'tan şimdi durdu da rahat bir nefes aldım.

hanimlar son sorum zira cikiyrum. progestan diye ilac iciyrom 12de ictim ama suan sersen gibim kafam bi dunya. o mu yapti acaba. resmen firrrr donuyorum

cnm 17hd ne oluo 17 mi yani çıktı ...esracım 10. gunu braz erken degl mi belki geç yumrtlama olur bu ay belli olmaz hiç yok kafamı takmıorm hatta ii oluo uzun zamandr baktrmıodm hormonlara progesterona da ilk kez bakcklar bakalm ... cnm sen de içini rahat tut dedgm gibi hiç ama hiç belli olmuo incir ye bu ara bol bol cvpladgn için çok tşk ederm cnmm

gamzemm slmm cnmmmm

yok canım hormonun adı 17 hidroksi progesteron. Çok nadir sorun çıkaran bir hormon olduğu için genelde doktorlar bu hormana bakmazlarmış. Bende sivilce tedavisine gitmiştim ergenliğimde, o doktorum çok pinpirikli bir tipti o istemişte öyle öğrenmiştim. 10. gün erken değil bitanem yaa ben 25 ila 30 gün arasında adet oluyorum. yani en erken 11. gün en geç 16. gün yumurtladığım için öyle ayarladım randevuyu. Valla geç yumurtlama da olmadı galiba ne kasık ağrım vardı bu ay ne de akıntı. Hal böyle olunca şimdi adet tarihimden de emin değilim. Lakin dünkü baş dönmem beni çok şaşırttı. Hayatımda başımın döndüğünü hatırlamam. Ya kulak iç sıvısı sağlam bir oynadı ondan oldu yada ben doktora gittiğimde zaten yumurtlamıştım ve döllenme olmuştu (o yüzden de yumurta göremedi), bu baş dönmesi mide bulantısı da ondan dolayı erken başladı diye düşünmedim değil. Baş dönmesinin psikolojik olma ihtimali de yok çünkü bu ay yumurta yok nasılsa diye koyvermiştik her şeyi :) Bilemedim bende, hayırlısı bakalım.

herkese selamlar güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle......................................................

inşşş döllenme olmştr cnmm beklemekten başka çare yok ama inşş gelmiştr melegn evt herşeyin hayırlısı inşş cnm

nasıl bir alışkanlık nasıl bir bağımlılık arkadaşşş yahuuuuu
işler var ben buraya damlıyorum
sanki aşımı ekmeğimi burası veriyo benimm
buarada kasıklarım çok sancılanıyo yaaa her ay aynı terane yine kistmi olyo yoksaaaaaaa

aklına kist falan getirme kuzu neden olsun şimdi kist yahu

duygummm
nasılsın canım hoşgeldin özlettin kendini zaten gülbebek hülya gelmez oldular seni gördüğüme sevindim

herkese selamlar güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle......................................................

selam canım hoşgeldinn
amin canım inşallah güzel bir hafta olur

duygummm
nasılsın canım hoşgeldin özlettin kendini zaten gülbebek hülya gelmez oldular seni gördüğüme sevindim

selam canım hoşgeldinn
amin canım inşallah güzel bir hafta olur

a.s avatarı değişmişsi tanımadım seni baktım emine yazıyor haaaaaaah dedim bizim eminemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…