Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım gözükmüyosun hiççç
iyisindir inşallahhh :)

kızlar ben bugün ayrıcda fakülteye gittim.
ama öyle sinirlendim ki.
adam geçmiş resmen 3. düşüğü yap ondan sonra araştıralım dedi.
ben de dedim sizin için demesi ne kadar kolay.
ne yapabilirim dedi.
ne demek ne yapabilirim işinizi yapın.
kendiniz bizim durumumuzda olsanız hemen araştırırsınız ama dedim.
tersledim baya.
diğer sonuçlarımı gösterdim sadece iyi dedi.
prolaktinde sorun olduğunu görüyor ve hiçbir şey demiyor..
aldım kağıtlarımı bir hışımla kapıyı bile örtmeden çıktım.

iyi akşamlar kızlar.hemen yazıp çıkıcam :) bugün bebeğimin kalp atışlarını gördük çok şükür

CanlarımmBugün gittim eşimin androlojiden randevusunu aldım.Yarın aşılama günü çok heyecanlıyım bir o kadarda korkuyorum.İnşallah bu defa ağrısız acısız olur.

evet maalesef 3 düşük şartı arıyorlar
keşke 3 düşük var deseydin sen de

iyi akşamlar kızlar.hemen yazıp çıkıcam :) bugün bebeğimin kalp atışlarını gördük çok şükür
maşallah canım gözünüz aydın

CanlarımmBugün gittim eşimin androlojiden randevusunu aldım.Yarın aşılama günü çok heyecanlıyım bir o kadarda korkuyorum.İnşallah bu defa ağrısız acısız olur.
inşallah ağrısız sızısız olacak, sonucu da güzel olacak

Sağol canım inşlalah öyle olsun.Hadi ağrısınada razıyım ama inşlalah sonucu güzel olsun.

burda 2 düşükten sonra da araştırılanları da okudum.
yalan söylemekte istemedim.
ALLAH görüyo sonuçta.
yalandan korkarım ben.
hayırlsı ne diyelim.
bunda da vardır hayır

burda 2 düşükten sonra da araştırılanları da okudum.
yalan söylemekte istemedim.
ALLAH görüyo sonuçta.
yalandan korkarım ben.
hayırlsı ne diyelim.
bunda da vardır hayır

Herkese selam,
Oflucum benim iki düşükte araştırdılar,artık öyle yapılıyormuş 3 düşük şartı yokmuş hatta 3 ile 2 düşüğün nedenleri arasında fark yoktur diyor doktorlar.Ama her ihtimale karşı üç düşük deseydin diye dedim gibi hatırlıyorum.Sana da baya ters bir doktor denk gelmiş,başka bir doktordan tekrar dene istersen.

iyi akşamlar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 16 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz geçen hafta doktora gittim tahliller yapıldı herşeye bakıldı bugün de sonuç için gittik folik asit ve fitil verdi iltihap varmış biraz. daha çok gençsiniz hiç bi problem yok 7 ayın var dedi doktor hanım işlere devam yani :) ilişki sonrası ne kadar yatmak gerekiyo ve başka bi yol var mı yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler :)

İlişki sonrası yarım saat uzanmak yeterli olacaktır.Aslında olacağı varsa hiç uzanmasanda olur.Ama biz yinede yarım saat uzanarak destek olmalıyız spermciklere.Daha çok yeni hiç kafana takma inşlalah bir kaç ay içinde gelecektir bebişin.Bence yumurta takibi vs. de yapma zaten yeni evli sayılırsınız.Gün sayıp strese girmeye hiç gerek yok sık sık ilişkide bulunun yeter.

lovely bizim meganmz demiii meganımm sana bakmaya geldm topgee çünkü sen anlarsn şimdi soracgm şeyden ...bugun dra tkkar gttm ben smearı gösterdm gayet ii dedi ve progesteron bakalm dedi bu cuma bu cuma bnm 24. gunm ama daha once 23. gun baklr demşti ben satı soyledk kendi hesapladı ...çok bşey farkeder mi 23 24 ? bi de kaç odlması lazm 15 falan mı bi de progesterona yumrtann çatlaması olmş mu die mi bakıolar ilk defa baktrcm da çok soru oldu cnm ama tam blmedgmden soruom şimdiden çok çok saol meganmm

merhaba kızlar artık bende anne olmak istiyorum. rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah sizlerden dua bekliyorum

merhaba arkadaşlar artık bende anne olmak istiyorum. beklemek çok zor rabbim kimseye artmsın isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canımm evet benim
Mutfağa gitmiştim eşim acıkmıştıda birşeyler hazırladım.
Mesajını yeni gördüm çıkmışsın.
Ben normalde 21. gün baktırıyorum
Her ay ve 21 gün bakılır diye biliyorum.
Fakat dr. hangi gün bakıyorsa sonucu ona göre değerlendirir.
Mesela adetin 3. günüde bakılıyor o zaman farklı çıkıyor dr. kaçıncı günün olduğunu bildiği sürece sorun yok sonucunu ona göre değerlendirecektir.
Benim bildiğim kadarı ile 10 un üzerindeyse yumurta kalitesi ve çatlaması sağlıklı anlamında oluyor.
Her ay farklı çıkabiliryor.Benim bir ay 25 bir ay 28 diğer ay 28 geçen ayda 16 çıkmıştı.
23 yada 24 . gün olması çok fark etmez diye düşünüyorum.Ben 21. gün yaptırıyorum bazen 22. gün oluyor hemen hemen aynı çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…