balık vitamin olarak iyi ama zaten miden hassas balık kokusu cıkmak bilmiyor
keşke yemeseydin...
bebişim ellerinden öper teyzesi
inşallah iyidir azracım dr a gidecektim gitmedim iki gündür tahliller yapıldı güzelmiş çok şükür...
senin kuzucun nasıl..
azra cisiyet belli oldumu kız..olmadıysa bu hafta belli oluyor......ay hayırlısıyla bende bi 3 ayı devireydim keşke yaw...ohh mis gibi öpermisde :))
iyi cnm sevindim..
benim kuzucukda iyi teyzesi kipir kipir durmuyor isde :)
kızlar bişey sorucam..2. ayında karnı çıkanınız varmı aranızda..benim zaten oğluştan miras azcık ayva göbeğim vardı ama şimdi iyice çıktısizcede olabilirmi..şimdiden karnım çıkabilirmi.....
azra cisiyet belli oldumu kız..olmadıysa bu hafta belli oluyor......ay hayırlısıyla bende bi 3 ayı devireydim keşke yaw...
takılmıyorum aksine mutlu oluyorum azıcık daha büyüsün resmini koyucam bendecnmm ikinci hamileliklerde erken cikiyor cok normal öyle olmasi takilma yani
hadi hayırlısı canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir kızda bana verir inşallah rabbimcnmm doktor kiz dedi ama kesinlesene kadar bekliycem isde. hayirlisi olsun insallah..
devirirsin cnm merak etme bende devirsem devirsem dedim 4.aya dogru gidiyorum bile
cadi özlemde gelmiyor artikk bir gelsin saclarini divsircem
kızlar bişey sorucam..2. ayında karnı çıkanınız varmı aranızda..benim zaten oğluştan miras azcık ayva göbeğim vardı ama şimdi iyice çıktısizcede olabilirmi..şimdiden karnım çıkabilirmi.....
takılmıyorum aksine mutlu oluyorum azıcık daha büyüsün resmini koyucam bende
hadi hayırlısı canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir kızda bana verir inşallah rabbimrabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.......
bi tutamını da bana ayır..yolucam hepsini.....
Gunaydinnn biz anca ciktik yataktan hala uykum varrrr
günaydın canım hoş geldin...günaydınnn kızlarrr nasılsınızzzz
ayyyyyyyyyyy maaşallah kız çizginde epeyi belirginleşmiş..gaza geldim valla bende koyucam...kız puffy allah nazardan saklasın ne güzel çıkmış göbüşün erkenden....canım benim tam sekiz haftalıkken epey göbeğim vardı ama tabi belki çoğu gazdı ama vardı
bak bunlar tam 8 haftadaykendi
Gunaydinnn biz anca ciktik yataktan hala uykum varrrr
hoş geldin timbel garuuuuuuGunaydinnn biz anca ciktik yataktan hala uykum varrrr
ayyyyyyyyyyy maaşallah kız çizginde epeyi belirginleşmiş..gaza geldim valla bende koyucam...kız puffy allah nazardan saklasın ne güzel çıkmış göbüşün erkenden....benimkide varbi okadar..eşim bu gidişle kapıdan geçemiyeceksin diyor..
günaydin cnm hosgeldin
iyidir cnm ise gidecem birazdan bende zaman geciriyorum bizim kizlarla.
sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?