Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

balık vitamin olarak iyi ama zaten miden hassas balık kokusu cıkmak bilmiyor
keşke yemeseydin...

canım çokda seviyorum balığı canım istedi akşam yedim iyiydim sabah bulantıdan kafamı kaldıramadım. az kaldı az bebeğimi kucağıma aldığımda onun poposunu ısırırark bu yaşadıklarımdan dolayı onuda ağlatıcam

kızlar bişey sorucam..2. ayında karnı çıkanınız varmı aranızda..benim zaten oğluştan miras azcık ayva göbeğim vardı ama şimdi iyice çıktı sizcede olabilirmi..şimdiden karnım çıkabilirmi.....

cnmm ikinci hamileliklerde erken cikiyor cok normal öyle olmasi takilma yani

azra cisiyet belli oldumu kız..olmadıysa bu hafta belli oluyor......ay hayırlısıyla bende bi 3 ayı devireydim keşke yaw...

cnmm doktor kiz dedi ama kesinlesene kadar bekliycem isde. hayirlisi olsun insallah..
devirirsin cnm merak etme bende devirsem devirsem dedim 4.aya dogru gidiyorum bile

cnmm ikinci hamileliklerde erken cikiyor cok normal öyle olmasi takilma yani
takılmıyorum aksine mutlu oluyorum azıcık daha büyüsün resmini koyucam bende

cnmm doktor kiz dedi ama kesinlesene kadar bekliycem isde. hayirlisi olsun insallah..
devirirsin cnm merak etme bende devirsem devirsem dedim 4.aya dogru gidiyorum bile
hadi hayırlısı canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir kızda bana verir inşallah rabbim rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.......
cadi özlemde gelmiyor artikk bir gelsin saclarini divsircem

bi tutamını da bana ayır..yolucam hepsini.....

tamam cnmm bekliyoruz resmini..
insallah cnm allah gönlüne göre versin.
tamam gelsin paylasiriz cnmm
özledim cadiyi ama ortaliklarda yok alistirdi kendine simdide gelmiyor

günaydınnn kızlarrr nasılsınızzzz
günaydın canım hoş geldin...

canım benim tam sekiz haftalıkken epey göbeğim vardı ama tabi belki çoğu gazdı ama vardı
bak bunlar tam 8 haftadaykendi
ayyyyyyyyyyy maaşallah kız çizginde epeyi belirginleşmiş..gaza geldim valla bende koyucam...kız puffy allah nazardan saklasın ne güzel çıkmış göbüşün erkenden....benimkide varbi okadar..eşim bu gidişle kapıdan geçemiyeceksin diyor..

Son düzenleme:

kuzum bu göbek tam 8 haftalıkkendi :) şuan 16 haftadayız
gerisini sen düşün

günaydin cnm hosgeldin
iyidir cnm ise gidecem birazdan bende zaman geciriyorum bizim kizlarla.
sen nasilsin?

saol canımmm iyiyim bende gece saat 4 te bi kalktımmm ölüyorummm açlıktann. kocişi kaldırdımmm bana yiyecek bişeyler getirdii yedimmm ama hala içim kazınıyodu zor uyudum valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…