Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın kızlar ben geldim
dün izinliydim üstanbul turu yaptık çoooook güzeldiii
enerji toplayıp geldim..
dün akşamda kocişle evde keyif yaptık.

Ehh şuanda benden iyisi şamda kayısı

günaydın kızlar ben geldim
dün izinliydim üstanbul turu yaptık çoooook güzeldiii
enerji toplayıp geldim..
dün akşamda kocişle evde keyif yaptık.

Ehh şuanda benden iyisi şamda kayısı
günaydın elibeses ahanda bende geldiiiiimmmmmm ooohh mis gibi gezme turları yapılmış..koçişle keyifler yapılmış allah mutluluğunu daim eylesin canım........

günaydın canım seninle aynı zamanda öğrenmiştik hamile olduğumuzu...
sen şimdi kaçıncı haftandasın acaba

kuzum benim pek yok aslında ama akşam balık yedim. sabaha kadar kokusu gitmedi burnumdan. sabahda ceviz ekmek yedim su içiyodumki zor yetiştim. belki balık rahatsız etmiştir.:26:
hımm dikkat et kendine balık bayatmıydı acaba..ondan böle olmuştur belki..umarım önemli bişey yoktur...
bu arada bebişin oynamaya başladımı oynamadıysa büyük ihtimalle 1 hafta sonra oynamaya başlar

hımm dikkat et kendine balık bayatmıydı acaba..ondan böle olmuştur belki..umarım önemli bişey yoktur...
bu arada bebişin oynamaya başladımı oynamadıysa büyük ihtimalle 1 hafta sonra oynamaya başlar

canım geçenlerde sanki canlı balık tutarsında oynar ya öyle bişey oldu ama hala net hissetmiyorum :26: ve ben hissetmek istiyorum artık

günaydın elibeses ahanda bende geldiiiiimmmmmm ooohh mis gibi gezme turları yapılmış..koçişle keyifler yapılmış allah mutluluğunu daim eylesin canım........

günaydın kızlar
güne bulantı ve kusma ile başladım. Midem kendini toplasın diye uğraşıyorum

ay yazamadım bi türlü
bluemooncum valla iyi oldu yaaa
seninde keyfin yerinde gördügüm kadarıylan..

Puuffcim maşallah gebelik pek bi belli ediyo kendini ben hep dua ederken mide bulantım olmasın diye ediyorum cok zor bişey Allah yardımcın olsun...

canım geçenlerde sanki canlı balık tutarsında oynar ya öyle bişey oldu ama hala net hissetmiyorum :26: ve ben hissetmek istiyorum artık

olabilir inşallahda öyledir puffycim anlatılmaz bi duygu böyle bişey içinde pıt ediyor yani bi oynasın o zaman asıl şimdi başladı hamileliğim dersin..ama bence haftaya başlar tekmelemeye

canım keyfim varla yok arası allah bu günleri aratmasın yinede........
kız inşallah hamile kalda bulantın varsın olsun oda tadı tuzu..inşallah sende yaşarsın bu günleri....

kuzum benim pek yok aslında ama akşam balık yedim. sabaha kadar kokusu gitmedi burnumdan. sabahda ceviz ekmek yedim su içiyodumki zor yetiştim. belki balık rahatsız etmiştir.:26:

balık vitamin olarak iyi ama zaten miden hassas balık kokusu cıkmak bilmiyor
keşke yemeseydin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…