- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
günaydın elibesesgünaydın kızlar ben geldim
dün izinliydim üstanbul turu yaptık çoooook güzeldiii
enerji toplayıp geldim..
dün akşamda kocişle evde keyif yaptık.
Ehh şuanda benden iyisi şamda kayısı
günaydın puffygünaydın kızlar
güne bulantı ve kusma ile başladım. Midem kendini toplasın diye uğraşıyorum
günaydın puffy
bendede aynı dert var artık öğlene kadar aç aç dolaşırım
ne ağlicam beee cümlenin anlamına uygun olsun diye koydum o smileyi....ne aglıyon len bebe büyüyo işte...
allah allah ne olsa suc...
ne ağlicam beee cümlenin anlamına uygun olsun diye koydum o smileyi....
allahım kimseyi ağlamaya koymasın.......
günaydın puffy
bendede aynı dert var artık öğlene kadar aç aç dolaşırım
iyiyim canım da işte aklım çok karışık geçen günkü meseleden dolayı SANA DANIŞMIŞTIM YA..DR A GİDECEKTİM GİTMEDİM 2 GÜNDÜR..SEN NAPIYONnabıyon iyimisin....
hımm dikkat et kendine balık bayatmıydı acaba..ondan böle olmuştur belki..umarım önemli bişey yoktur...kuzum benim pek yok aslında ama akşam balık yedim. sabaha kadar kokusu gitmedi burnumdan. sabahda ceviz ekmek yedim su içiyodumki zor yetiştim. belki balık rahatsız etmiştir.:26:
hımm dikkat et kendine balık bayatmıydı acaba..ondan böle olmuştur belki..umarım önemli bişey yoktur...
bu arada bebişin oynamaya başladımı oynamadıysa büyük ihtimalle 1 hafta sonra oynamaya başlar
günaydın elibesesahanda bende geldiiiiimmmmmm ooohh mis gibi gezme turları yapılmış..koçişle keyifler yapılmış allah mutluluğunu daim eylesin canım........
günaydın kızlar
güne bulantı ve kusma ile başladım. Midem kendini toplasın diye uğraşıyorum
canım geçenlerde sanki canlı balık tutarsında oynar ya öyle bişey oldu ama hala net hissetmiyorum :26: ve ben hissetmek istiyorum artık
ay yazamadım bi türlü
bluemooncum valla iyi oldu yaaa
seninde keyfin yerinde gördügüm kadarıylan..
Puuffcim maşallah gebelik pek bi belli ediyo kendini ben hep dua ederken mide bulantım olmasın diye ediyorum cok zor bişey Allah yardımcın olsun...
kuzum benim pek yok aslında ama akşam balık yedim. sabaha kadar kokusu gitmedi burnumdan. sabahda ceviz ekmek yedim su içiyodumki zor yetiştim. belki balık rahatsız etmiştir.:26:
ben zorla kızartıp ağzıma almadan kalkıyorum masadan maalesef..bebeğimde kokusundan alsın vitamininibalık vitamin olarak iyi ama zaten miden hassas balık kokusu cıkmak bilmiyor
keşke yemeseydin...
günaydın canım hoş geldingünaydin herkese
ben zorla kızartıp ağzıma almadan kalkıyorum masadan maalesef..bebeğimde kokusundan alsın vitaminini
günaydın canım hoş geldin
bebişim ellerinden öper teyzesihosbulduk cnmm
nasilsin bebis nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?