Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim velette bugun hic kipirti yok dun gece kocamda ayagini atti karnima bi oynasa artik gerci bekliyorum simdilik bazen boyle yapiyo bakalim ne zaman depisecek

ayağını mı attı karnına
töbee yaaaa senin adam delirdi heralde..
tatlı bişeyler yokmu çikolata..
ye de oynasın azıcık

sağlık olsun canım.
ne güzel git kontrollere.
bende nereye gitsem diye düşünüyorum..
hastane arıyorum kendime.
okmeydanı araştırmaya mı gitsem bilemedim :26:

öyle be gülüm sağlık olsun ne yapalım gideyimdeee çıksın ortaya göğüslerim hala mavi damarlarla dolu hormon tetini yenieidl yarın çıkıcak sende git bekleme gülüm artık benim 1yılı geçiyo

Oflucum bu dün sana yazdığım mesaj

ayağını mı attı karnına
töbee yaaaa senin adam delirdi heralde..
tatlı bişeyler yokmu çikolata..
ye de oynasın azıcık

dun dukkanla ugrati cok yoruldu normalde hep tetikte uyuyo ama dun kendini bilmeden yatti soyledim oglen gelince hatirlamiyo bile

Uyuyordur annesi depişir korkma

bencede babasina cekmistir uykucu velet icimden kotu seyler gecirmiyorum simdilik

beklemicem bakalım bu ay adet olayım da direkt gidicem.
beklemek istemiyorum artık çok yorucuuu

Oflucum bu dün sana yazdığım mesaj

elisim kusura bakma geçmişe bakmadım.
yazdığında da çıkmıştım.
sorma dün çok sinirlendim.
ağladım sinirden.
o kadar yolu boşuna gittim elim bomboş döndüm.
ne biçim doktor ya sinirlerim boşaldı resmen.
dedim 2 den sonra da araştırılıyo artık.
ben öyle bişey bilmiyorum diyo.
sizin bilmeniz gerkenleri ben bile biliyorum siz nasıl bilmiyosunuz dedim.
3 ten sonra diyo.
demek ne kadar kolay ama değil mi dedim.
ne yapabilirim dedi.
diğer gösterdiğim sonuçlarda da işte hiçbişey demedi prolaktin sorun vardı malum iyi dedi geçti ya aldım elinden kağıtları çıktım kapıyı bile kapatmadım

mrb kızlar benim de 27+1 haftalık hafta sonu çok yoruldum daha az oynuo bazen dürtüorum hadi bakalım die hafif kımıldıo arsız

mrb kızlar benim de 27+1 haftalık hafta sonu çok yoruldum daha az oynuo bazen dürtüorum hadi bakalım die hafif kımıldıo arsız

hosgeldin masallahhh seninki yine iyi ben biraz yurudum mu sanki ben degil o yurumus gibi hic kimildamiyo :)

allahim yarabbim ben onun marka takintisini yerim sipa agzinin tadini bilcek annesi

vallahi birisi soylese inanmazdim karnindaki bebek tatdan ne anlar diye ama resmen cocuk seciyo :) anasina cekecek o konuda bende cok secerim :))

Çok ters biri den k gelmiş,adam keyfi davranmış.Artık 2 de araştırılıyor. Keşke 3 deseydin garanti olrdu neyse.Bir daha gitmeyi düşünüyor musun?

Hoşgeldin tugba,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, tüm bekleyenlere de

dun dukkanla ugrati cok yoruldu normalde hep tetikte uyuyo ama dun kendini bilmeden yatti soyledim oglen gelince hatirlamiyo bile

bencede babasina cekmistir uykucu velet icimden kotu seyler gecirmiyorum simdilik

hmmmmm anladım şimdi canım...
bişey olmaz korkma annesi :))

ben grip oldummmm gene yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…