Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sorma çok kötü oldum.
birde sigortada sorun çıktı yarım saat de onun için bekledim.
bidaha en azından orya gitmeye düşünmüyorum.
bilmiyorum elis dünden sonra daha bi yorgun olduğumu anladım.

selam kizlar ben geldim
basim agriyor felaket
uzanicam bir bakayim dedim sizlere

Hoşgeldin dünürüm nasılsın,güzel kızım nasıl Baş ağrıları olur artık.Benim son 2-3 gündür geçti.Haftalar yakın olduğu için hatırlıyorum.14 te başladı benim valla minoset içtim iki gün,çok fenaydı.Haftanın belirtilerinde de yazıyor zaten.Ama geçiyor çok şükür

selam kizlar ben geldim
basim agriyor felaket
uzanicam bir bakayim dedim sizlere

hoşgeldin azracım nasılsın meleğim

insan basina gelmeden anlamiyor dimi:)olsun annesi bizim paşami kaliteli cocuk olcak oyle gerseyi begenmesin zatn

sorma çok kötü oldum.
birde sigortada sorun çıktı yarım saat de onun için bekledim.
bidaha en azından orya gitmeye düşünmüyorum.
bilmiyorum elis dünden sonra daha bi yorgun olduğumu anladım.

Haklısın canım ama Allah korusun pıhtılaşma bozukluğunda bir süre sonra yerleşme de zorlaşıyor.Senin için söylemiyorum inşallah öyle bir şey değildir seninki ama ben şüpheleniyorum canım.Baksana her şeyin normal çıkmış.Bence elin değmişken git derim en azından o da değilmiş deriz rahatlarız.

bilmem ki grip heralde burnum tıkalı boğazlarım acıyo bide azıcık sesim değişti.:44:

bence ilerlemeden limonu sık sıcaksu ekle tuzda ekle karabiber de az koy boğazına iyi gelir başta yakar ama söylim (sıcak iç)

insan basina gelmeden anlamiyor dimi:)olsun annesi bizim paşami kaliteli cocuk olcak oyle gerseyi begenmesin zatn

Hahahha kiz babasi gibi kirkina kadar evde kalmis erkek kurusu olacak :)))))) begenmezse sonrada anasi gibi bi deli bulur :)))

mrb kizlar
ya ben bu aralar cok sinirliyim galiba hormonlar zirveye ulasti herkesle kavga etmek istiyorm en cok da kaynanam la

hosbulduk dünürüm :)
o kesin icerde yaramazlik yapiyordur
evet cnm ya cok fena ilacda yok evde yaticam gecicek insallah
hoşgeldin azracım nasılsın meleğim
hosbulduk cnmmm
iyidir cnm bas agrisi disinda sen nasilsin?

bakalım adet olunca cerrahpaşa da denicem şansımı.
elisim yalan söylemek istemiyorum.
ALLAH KORUSUN.
tekrar yaşarsam diye korkuyorum.
sonuçta ALLAH biliyo.
olmazsa bilmiyorum işte.
yoruldummm artık

Hahahha kiz babasi gibi kirkina kadar evde kalmis erkek kurusu olacak :)))))) begenmezse sonrada anasi gibi bi deli bulur :)))

allahim alemsin gamze is yerindeyim gulemiyorumda.buyusun bak annesi sen kiyamican ogluna bu kiz olmaz falan dicen

mrb kizlar
ya ben bu aralar cok sinirliyim galiba hormonlar zirveye ulasti herkesle kavga etmek istiyorm en cok da kaynanam la

ben hormonlari kocama devrettim sabah babasiyla tartismis telde :))

allahim alemsin gamze is yerindeyim gulemiyorumda.buyusun bak annesi sen kiyamican ogluna bu kiz olmaz falan dicen

yok kiz demem oglum benim begendigimi alirsa yandi ben hic begenememmmmmmm cunku :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…