Çok ters biri den k gelmiş,adam keyfi davranmış.Artık 2 de araştırılıyor. Keşke 3 deseydin garanti olrdu neyse.Bir daha gitmeyi düşünüyor musun?
Hoşgeldin tugba,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, tüm bekleyenlere de
hmmmmm anladım şimdi canım...
bişey olmaz korkma annesi :))
ben grip oldummmm gene yaa
selam kizlar ben geldim
basim agriyor felaket
uzanicam bir bakayim dedim sizlere
beklemicem bakalım bu ay adet olayım da direkt gidicem.
beklemek istemiyorum artık çok yorucuuu
bencede gülüm beklemek yorucu gerçekten gitmek lzaım :26:
elisim kusura bakma geçmişe bakmadım.
yazdığında da çıkmıştım.
sorma dün çok sinirlendim.
ağladım sinirden.
o kadar yolu boşuna gittim elim bomboş döndüm.
ne biçim doktor ya sinirlerim boşaldı resmen.
dedim 2 den sonra da araştırılıyo artık.
ben öyle bişey bilmiyorum diyo.
sizin bilmeniz gerkenleri ben bile biliyorum siz nasıl bilmiyosunuz dedim.
3 ten sonra diyo.
demek ne kadar kolay ama değil mi dedim.
ne yapabilirim dedi.
diğer gösterdiğim sonuçlarda da işte hiçbişey demedi prolaktin sorun vardı malum iyi dedi geçti ya aldım elinden kağıtları çıktım kapıyı bile kapatmadım
selam kizlar ben geldim
basim agriyor felaket
uzanicam bir bakayim dedim sizlere
Normal grip mi yoksa saman nezlesi mi...
hosgeldin masallahhh seninki yine iyi ben biraz yurudum mu sanki ben degil o yurumus gibi hic kimildamiyo :)
vallahi birisi soylese inanmazdim karnindaki bebek tatdan ne anlar diye ama resmen cocuk seciyo :) anasina cekecek o konuda bende cok secerim :))
sorma çok kötü oldum.
birde sigortada sorun çıktı yarım saat de onun için bekledim.
bidaha en azından orya gitmeye düşünmüyorum.
bilmiyorum elis dünden sonra daha bi yorgun olduğumu anladım.
bilmem ki grip heralde burnum tıkalı boğazlarım acıyo bide azıcık sesim değişti.:44:
insan basina gelmeden anlamiyor dimi:)olsun annesi bizim paşami kaliteli cocuk olcak oyle gerseyi begenmesin zatn
Hosgeldin bitanem bahar aylari yaramadi biz hamislere
Hoşgeldin dünürüm nasılsın,güzel kızım nasılBaş ağrıları olur artık.Benim son 2-3 gündür geçti.Haftalar yakın olduğu için hatırlıyorum.14 te başladı benim valla minoset içtim iki gün,çok fenaydı.Haftanın belirtilerinde de yazıyor zaten.Ama geçiyor çok şükür
hosbulduk cnmmmhoşgeldin azracım nasılsın meleğim
Haklısın canım ama Allah korusun pıhtılaşma bozukluğunda bir süre sonra yerleşme de zorlaşıyor.Senin için söylemiyorum inşallah öyle bir şey değildir seninki ama ben şüpheleniyorum canım.Baksana her şeyin normal çıkmış.Bence elin değmişken git derim en azından o da değilmiş deriz rahatlarız.
Hahahha kiz babasi gibi kirkina kadar evde kalmis erkek kurusu olacak :)))))) begenmezse sonrada anasi gibi bi deli bulur :)))
mrb kizlar
ya ben bu aralar cok sinirliyim galiba hormonlar zirveye ulasti herkesle kavga etmek istiyormen cok da kaynanam la
bilmem ki grip heralde burnum tıkalı boğazlarım acıyo bide azıcık sesim değişti.:44:
bence ilerlemeden limonu sık sıcaksu ekle tuzda ekle karabiber de az koy boğazına iyi gelir başta yakar ama söylim (sıcak iç)
Limonlu bisiyler ic hemen
boğazlarım o kadar değil de burnum tıkalı işte :26:
mrb kizlar
ya ben bu aralar cok sinirliyim galiba hormonlar zirveye ulasti herkesle kavga etmek istiyormen cok da kaynanam la
allahim alemsin gamze is yerindeyim gulemiyorumda.buyusun bak annesi sen kiyamican ogluna bu kiz olmaz falan dicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?