anladım canım git bakalım yaz ama bize emi geldiğinde bakalım ne durumdaymış bebişimiz
hoşgeldin meleğim nasılsın bakalım
Selam hoşgeldin moon
iyiyim cnm sen nasılsın.
hoşbulduk cnm nasıl gidiyor gebelik tetanoz aşısı olcakmışcsın sanırım benide sağlık ocağından aradılar kayda alcaklarmış.nasıl biliyorlarsa gebe olduğumu
selam kizlar nasilsiniz
iyiyim cnm sen nasılsın.
benede iyiyim gülümmm sağolasın kimsecikler bugün
hoşbulduk cnm nasıl gidiyor gebelik tetanoz aşısı olcakmışcsın sanırım benide sağlık ocağından aradılar kayda alcaklarmış.nasıl biliyorlarsa gebe olduğumu
selam kizlar nasilsiniz
Kayıt yaptır canım takipleri güzel oluyor.Ebeler falan ne sorsan söylüyorlar iyi oluyor.
selam babyler :)
eliff naber kızzz adet oldun mu naptın
takibi bilmiyordum cnm yaptırayım bakayım kaydımı peki ultrason falan bakıyorlarmıhiç gitmedim sağlık ocağına bebiş için
Ben geldimmmm kocam geldi birer tost yaptim balkonda oturduk azcuk sonra bulasiklarimi yerlestirdim yenilerini tiktim makinaya balkonumuda yikadim ohhh mis ne hamarat hağtunum ben yaaaaa
hoşgeldin cnm :13::13::13:
Ultrason cihazları yok ki, ilaçlarını kilonu tansiyonunu aşılarını takip ediyorlar.Günü geçirince hemen arıyorlar bir sorun mu var niye gelmedin diye.Ama 18 ya da 20 haftadan sonra küçek el cihazları var bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar.
Ultrason cihazları yok ki, ilaçlarını kilonu tansiyonunu aşılarını takip ediyorlar.Günü geçirince hemen arıyorlar bir sorun mu var niye gelmedin diye.Ama 18 ya da 20 haftadan sonra küçek el cihazları var bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar.
hoşgeldin balım oldum maleseff oldum cumaresi akşamı gittim doktora tahlillr yapıldı bu hafta sürekli gidicem kontrollelre
Maşallah süpersin.Hoş geldin ayrıca nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?