Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladım canım git bakalım yaz ama bize emi geldiğinde bakalım ne durumdaymış bebişimiz

hoşgeldin meleğim nasılsın bakalım

iyiyim cnm sen nasılsın.
Selam hoşgeldin moon

hoşbulduk cnm nasıl gidiyor gebelik tetanoz aşısı olcakmışcsın sanırım benide sağlık ocağından aradılar kayda alcaklarmış.nasıl biliyorlarsa gebe olduğumu

iyiyim cnm sen nasılsın.

hoşbulduk cnm nasıl gidiyor gebelik tetanoz aşısı olcakmışcsın sanırım benide sağlık ocağından aradılar kayda alcaklarmış.nasıl biliyorlarsa gebe olduğumu

Kayıt yaptır canım takipleri güzel oluyor.Ebeler falan ne sorsan söylüyorlar iyi oluyor.

selam kizlar nasilsiniz

a.slm hoşgeldin kuzum iyyiz sen nasılsın

Kayıt yaptır canım takipleri güzel oluyor.Ebeler falan ne sorsan söylüyorlar iyi oluyor.

takibi bilmiyordum cnm yaptırayım bakayım kaydımı peki ultrason falan bakıyorlarmı hiç gitmedim sağlık ocağına bebiş için

Ben geldimmmm kocam geldi birer tost yaptim balkonda oturduk azcuk sonra bulasiklarimi yerlestirdim yenilerini tiktim makinaya balkonumuda yikadim ohhh mis ne hamarat hağtunum ben yaaaaa

takibi bilmiyordum cnm yaptırayım bakayım kaydımı peki ultrason falan bakıyorlarmı hiç gitmedim sağlık ocağına bebiş için

Ultrason cihazları yok ki, ilaçlarını kilonu tansiyonunu aşılarını takip ediyorlar.Günü geçirince hemen arıyorlar bir sorun mu var niye gelmedin diye.Ama 18 ya da 20 haftadan sonra küçek el cihazları var bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar.

nerdesin canim ya iyisin dimi valla kac gundur bakiyorum yoksun bisey mi oldu bu kiza dedim

Ben geldimmmm kocam geldi birer tost yaptim balkonda oturduk azcuk sonra bulasiklarimi yerlestirdim yenilerini tiktim makinaya balkonumuda yikadim ohhh mis ne hamarat hağtunum ben yaaaaa

Maşallah süpersin.Hoş geldin ayrıca nasılsın?

Benim velette bugun hic kipirti yok dun gece kocamda ayagini atti karnima bi oynasa artik gerci bekliyorum simdilik bazen boyle yapiyo bakalim ne zaman depisecek

he anladım cnm sağol

hoşgeldin balım oldum maleseff oldum cumaresi akşamı gittim doktora tahlillr yapıldı bu hafta sürekli gidicem kontrollelre

sağlık olsun canım.
ne güzel git kontrollere.
bende nereye gitsem diye düşünüyorum..
hastane arıyorum kendime.
okmeydanı araştırmaya mı gitsem bilemedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…