ya ben ne zmn tuttu bilmiyorm nerdeyse her gun yaptik
amac bebis olunca gun hesabi kalmiyo
ya ben ne zmn tuttu bilmiyorm nerdeyse her gun yaptik
amac bebis olunca gun hesabi kalmiyo
Ayy ne güzel Allahım sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip eder inşallah canım
ay donuma isicem simdi yumurtla o zaman demez mi :)))
isallah canim isallah rabbim hicbir kadinin kucagini bos koymasin
bende duymustum hatta adetten sonraki 14. gun kesin erkekmis ebe demisti :))
tutma kız tutma salıver gtsinnnnay donuma isicem simdi yumurtla o zaman demez mi :)))
isallah canim isallah rabbim hicbir kadinin kucagini bos koymasin
bende duymustum hatta adetten sonraki 14. gun kesin erkekmis ebe demisti :))
çektirdim ama öldüm sanki tüplerin bi tanesi tıkalıymış film çekilirken açılmış drum bu ay şansımız yüksek 10 gün geçerse gel adet olursan 4. günü gel dedi gögüsler şişti bi damarlar çıktı başkada gaz var ağız sulanması ağzımın suyunu tutamıyorum sık idrara çıkmada var ama sanırım yinede adet olacakmışım gibi geliyo yaaa
hoş buldumcanımm
içim karma karışık biliyon muu gamzemm yaaa olacak mı olmucak mı diyee ağlıycam vallla
:))) soz konusu veletse gerisi teferruat diyosun yani :)))
merhaba kizlar
benim bat bugun demistim sizlere
ferda not aliyor mu yine
28 gunu tamamladim gelmiycek gibi bugun de
ama sanirim gec catladim bu ay atesim gec yukselmsiti o yuzden 3 gun daha bekliycem
sonra guzel haberler vermek istiyorum sizlere
hoşgeldin canım
inşallah meleğin gelmiştir sağlıklaaaa
hosbulduk canim
ne guzel topic kalabalik yine
yalniz goguslerim bana birkac gundur agridan sizlamadan cok cektiriyordu bugun hafifliyor
o yuzden biraz korkuyorum adet gelecek diye
hamilelik osla gerginlik devam etmeli sanirim
eminem yemek yapıyodum gülüm görmedim kusuruma bakma gittim gülüm tahlillre yapıladı yarına çıkıcak inş canım perşembede smear testine gidicem işte hayırlısı olur inşlüstüme alındımmmm
hoşşşş bulddduuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ne yaptınnn elifim gittinmi doktora ne didiii bakalımmmm :44:
kızlar ya dostinex prolaktin düşürücü ilaç kullanıyorum bir aylık verdi,iki hafta oldu kullanalı ama bir kere korunmadık sorun olmaz dimi:???
ya tüplerin teki tıkalı olduğundan çok ağrım oldu ama 1 saat sonra bişi kalmadıgeçmiş olsun aysun çokmu zordu ya ben yıllar önce çektirdim rahim filmi sesim heryere yayılmışdı eşim azkalsın içeri dalacaktım demişti
ama gerçekten zordu doktorda demişti sen buna dayanamıyosun bebeği nasıl doğurucan demişti
şimdiki doktorum yine istiyo rahim filmi ama ben kaçıyorum sürekli
Icini fErah tut canim ya
eminem yemek yapıyodum gülüm görmedim kusuruma bakma gittim gülüm tahlillre yapıladı yarına çıkıcak inş canım perşembede smear testine gidicem işte hayırlısı olur inşl
canım bende kullanıyorum korunmayın çünkü zaten o hormon yüksekken çocuk olam olasılığı hiç yok kullan sal gitsin kuzucum değerleri düşüncede zaten hamile kaırsın inş
ya tüplerin teki tıkalı olduğundan çok ağrım oldu ama 1 saat sonra bişi kalmadı
öle olmuyo ki yaaa içim içimi yiyo
tekrar geçmiş osun canım valla ben korkağım ya cesaret edemiyorum yani doktorda dedi 3 ay daha bekleyelim ama isticem bunu senden diye hayırlısı olsun bakalım buarada kızlar ben bugün duphastona başladım
evet canım malesef bendede öyle olur göğüsler şişer gerginleşir adet olacağım zaman foossssss iner lastik gibi tabi herkeste aynı olmaya biliyo:44:
inşsllsh sen beni yanıltırsın gebeyim dersin burda
nerdesin canim ya iyisin dimi valla kac gundur bakiyorum yoksun bisey mi oldu bu kiza dedim
zaten kaçışım yok ama en azından 3 ay rahatımmbence aksatma derimm
dogru demissin canim
benim de simdi hafifliyor farkindayim
o yuzden aslinda adet gelecek buyuk ihtimal
ama gelene kadar umitlenmeye devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?