Hosdeldinnnnnn eminemmmm kiz allah netmesin seni nerden buluyon bunlari
evet canım artık şu ağrıların sebepleri ne bakalım inş temiz çıkarda yolunda gider figende bugün rahim filmi çektirecekti gelmedi hiç merak ettim acaba hemen çıkarmı sonuçları:18::18:
hoşgeldin kuzum nasılsın
hoşbuldukkk gamzemmmm
valla bulmak zor olmuyo karikatürlere meraklıyım fecede bol miktarda var bende beğendiklerimi buraya aktarıyorum tek başına tadı olmuyoo:99:
Bende cok seviyorum hatta her hafta alirim dergilerini penguen lombak leman uykusuz ama seninkiler ayri bi ilginc
Oglusum 2 depik salladi suan dunyalar benim oldu sanki
ne güzel bi his dimi canım.Allah isteyen herkese yaşatır inşallah.bende biran önce yaşamak istiyorummm
çektirdim ama öldüm sanki tüplerin bi tanesi tıkalıymış film çekilirken açılmış drum bu ay şansımız yüksek 10 gün geçerse gel adet olursan 4. günü gel dedi gögüsler şişti bi damarlar çıktı başkada gaz var ağız sulanması ağzımın suyunu tutamıyorum sık idrara çıkmada var ama sanırım yinede adet olacakmışım gibi geliyo yaaaHosgeldinnnn canim ne yaptin senin rahim filmi cekildi mi
hoş buldumcanımmhoşgeldin kuzum nasılsın
mrb kızlar.... İnş. canım en kısa zamanda hayırlısından yaşarsın...
üfak bir tiyo kız istiyorsan hastalanmadan önceki 1 hafta erkek istiyorsan hastalığın bittikten itibaren 1 hafta içinde kalırsan inş. oluo
Tabi kesin diyemem ama yüksek ihtimal
çektirdim ama öldüm sanki tüplerin bi tanesi tıkalıymış film çekilirken açılmış drum bu ay şansımız yüksek 10 gün geçerse gel adet olursan 4. günü gel dedi gögüsler şişti bi damarlar çıktı başkada gaz var ağız sulanması ağzımın suyunu tutamıyorum sık idrara çıkmada var ama sanırım yinede adet olacakmışım gibi geliyo yaaa
hoş buldumcanımm
hıhıhıhıhı eeveet azıcık ilginçç
Eki Görüntüle 376632 Eki Görüntüle 376633 Eki Görüntüle 376634
birde bunlara bakkkkk
ne güzel bi his dimi canım.Allah isteyen herkese yaşatır inşallah.bende biran önce yaşamak istiyorummm
üfak bir tiyo kız istiyorsan hastalanmadan önceki 1 hafta erkek istiyorsan hastalığın bittikten itibaren 1 hafta içinde kalırsan inş. oluo
canım ben tam 14.günde hep yumurtluyorum ama henüz hamile kalamadımm.eşimin kontrolleri var 2gün sonra hayırlısı bakalım onu bekliyorum.bende kız isteyenler için yumurtlamadan bikaçgün önce ilişki olursa oluyo diye biliyorum erkek içinse tam yumurtladığın gün olursa oluyomuş.senin dediğini hiç duymamıştım.peki senin bebeğinin cinsiyeti ne hayırlısyla kucağına alırsın inşallah tatlım
çektirdim ama öldüm sanki tüplerin bi tanesi tıkalıymış film çekilirken açılmış drum bu ay şansımız yüksek 10 gün geçerse gel adet olursan 4. günü gel dedi gögüsler şişti bi damarlar çıktı başkada gaz var ağız sulanması ağzımın suyunu tutamıyorum sık idrara çıkmada var ama sanırım yinede adet olacakmışım gibi geliyo yaaa
hoş buldumcanımm
hoş buldumcanımm
ins. bebisin seninledir cnm Allah yuzunu guldursun belirtiler iyi yondeumarim hayal kirikligi yasatmaz sana o mucizeyi bi an once yasamani dilerim
inş. canım gönlündeki gibi olur...
Amin inş. benim bebişim erkektahmin ettiğin üzere temizlendikten sonra oldu
Kiz bebek belirtisidir belki onlar filimden sonra sans artiyomus ya hem senin tupude acmislar ay hadi isallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?