Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hosdeldinnnnnn eminemmmm kiz allah netmesin seni nerden buluyon bunlari

hoşbuldukkk gamzemmmm
valla bulmak zor olmuyo karikatürlere meraklıyım fecede bol miktarda var bende beğendiklerimi buraya aktarıyorum tek başına tadı olmuyoo :99:

üstüme alındımmmm
hoşşşş bulddduuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ne yaptınnn elifim gittinmi doktora ne didiii bakalımmmm :44:

hoşbuldukkk gamzemmmm
valla bulmak zor olmuyo karikatürlere meraklıyım fecede bol miktarda var bende beğendiklerimi buraya aktarıyorum tek başına tadı olmuyoo :99:

Bende cok seviyorum hatta her hafta alirim dergilerini penguen lombak leman uykusuz ama seninkiler ayri bi ilginc

ne güzel bi his dimi canım.Allah isteyen herkese yaşatır inşallah.bende biran önce yaşamak istiyorummm

mrb kızlar.... İnş. canım en kısa zamanda hayırlısından yaşarsın...

üfak bir tiyo kız istiyorsan hastalanmadan önceki 1 hafta erkek istiyorsan hastalığın bittikten itibaren 1 hafta içinde kalırsan inş. oluo

Tabi kesin diyemem ama yüksek ihtimal

Hosgeldinnnn canim ne yaptin senin rahim filmi cekildi mi
çektirdim ama öldüm sanki tüplerin bi tanesi tıkalıymış film çekilirken açılmış drum bu ay şansımız yüksek 10 gün geçerse gel adet olursan 4. günü gel dedi gögüsler şişti bi damarlar çıktı başkada gaz var ağız sulanması ağzımın suyunu tutamıyorum sık idrara çıkmada var ama sanırım yinede adet olacakmışım gibi geliyo yaaa
hoşgeldin kuzum nasılsın
hoş buldumcanımm

canım ben tam 14.günde hep yumurtluyorum ama henüz hamile kalamadımm.eşimin kontrolleri var 2gün sonra hayırlısı bakalım onu bekliyorum.bende kız isteyenler için yumurtlamadan bikaçgün önce ilişki olursa oluyo diye biliyorum erkek içinse tam yumurtladığın gün olursa oluyomuş.senin dediğini hiç duymamıştım.peki senin bebeğinin cinsiyeti ne hayırlısyla kucağına alırsın inşallah tatlım

ins. bebisin seninledir cnm Allah yuzunu guldursun belirtiler iyi yonde umarim hayal kirikligi yasatmaz sana o mucizeyi bi an once yasamani dilerim

ay donuma isicem simdi yumurtla o zaman demez mi :)))

ne güzel bi his dimi canım.Allah isteyen herkese yaşatır inşallah.bende biran önce yaşamak istiyorummm

isallah canim isallah rabbim hicbir kadinin kucagini bos koymasin

bende duymustum hatta adetten sonraki 14. gun kesin erkekmis ebe demisti :))

inş. canım gönlündeki gibi olur...

Amin inş. benim bebişim erkek tahmin ettiğin üzere temizlendikten sonra oldu

kızlar ya dostinex prolaktin düşürücü ilaç kullanıyorum bir aylık verdi,iki hafta oldu kullanalı ama bir kere korunmadık sorun olmaz dimi:???

rahim filminin adetten sonra 3gün içinde çektirme zorunluluğu yok mu istediğin zaman çektirbiliyomusun yani canım.buarada inşallah bu ay olur.benimde yaptırmam gereken son işlem rahim filmim kaldı çok acıdı mıı

ya ben ne zmn tuttu bilmiyorm nerdeyse her gun yaptik
amac bebis olunca gun hesabi kalmiyo

Kiz bebek belirtisidir belki onlar filimden sonra sans artiyomus ya hem senin tupude acmislar ay hadi isallah

ins. bebisin seninledir cnm Allah yuzunu guldursun belirtiler iyi yonde umarim hayal kirikligi yasatmaz sana o mucizeyi bi an once yasamani dilerim

çok sağol canım güzell duan içinn aminnn inaşşalah allah biliyo herşeyi verirse olacak inşallah bi an önce yaşarım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…