Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selam kızlar,sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarını dinleten var mı aranızda?Çok bastırıyorlar mı,benim ebe öyle bir bastırıyor ki ağlayacam nerdeyse ya,söylüyorum yok bastırmıyorum diyor :18:

çok yoğundum kızlar çıktım dedim hem iş hem kızlara takılırsam yine kafam karışıcak. ancak bitti işim ama acıktım. Ya hava güzelken evime gidip evimi temizlemk istiyorum
akşam ben gidene kadar saat 7 oluyor. yemek derdinden iş yapamıyorum

Tamizleme dinlen boşver sonra temizlersin.

gezdim dolaştım...tilki hesabı kürkçü dükkanıma geldim dışarıda öyle güzel hava varki elimde imkanım olsa sahile iner denizi seyrederdim.....

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey sorabilir miyim... hamile kalabilmek için illa ki yumurtlama gününde mi ilişkiye girmek gerekiyo? 2 gün önce veya sonra ihtimal daha mı düşük oluyo. yumurtlama günüm 30unda olacak muhtemelen. ama o gün ilişkiye giremicez eşim şehir dışında olacak ve 3 gün kalacak. yumurtlama günümün 2 gün öncesinde ve sonrasında yani 28inde ve 1 nisanda ilişki olsa düşük ihtimal mi olmuş olur kafam çok karıştı.. kendimi çok hazırlamıştım tam da o güne denk geldi işleri ( off

ay inş cnm yaa:) teşekkür ederim,dostinexle hamile kalınca çocuk zarar görür dedilerde korkmuştum saol öptm :)))

merhaba öncelikle
rabbim ol dedikten sonra nasibinde kismetinde varsa bebisin insallah gelicek
spermler zaten bir kadinin vucudunda 3-5 gün yasarmis yani gönlün rahat olsun

kuzum eşim alibeyköyde üşüyor şu annn
bende z.burnundayım hafif rüzgar var ama şu anda kapı pencere açık oturuyorum...eşim aradı hava çok güzel oğluşu parka çıkar annesi diye dışarısı güzel aslında ama daha evler tam olarak ısınmadı haliyle...:26:

evet evler soğuk. yani soğuk dediğim bu ara çok ateşliyim eve gidiyorum hemen soyunup bi atlet bi pijama oturuyorum ama eşim hala switlerle oturuyor. Sanırım soğuk

hanimlar yaa catlatma ignesini olali 11 gun olmus bu gun itibariyle. test yapsam cikarmi. yoksa ben catlicam. herkese merhabalar bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…