çok yoğundum kızlar çıktım dedim hem iş hem kızlara takılırsam yine kafam karışıcak. ancak bitti işim ama acıktım. Ya hava güzelken evime gidip evimi temizlemk istiyorum
akşam ben gidene kadar saat 7 oluyor. yemek derdinden iş yapamıyorum
Tamizleme dinlen boşver sonra temizlersin.
hava sıcak olunca çok seviyorum temzlik yapmayı ama ya
cumartesi günü planım olmazsa yapıcam inşallah
Öyle valla,ama hava bugün çok sıcak değil ya izmit soğuk.Sen nerde oturuyorsun?
istanbul kuzum. Ümraniye üsküdar arası diyelim
Yakınız oysa, burası kapalı neyse açar yarına.
karşının nesi varmış yaww...burada havalar çok güzeleşim karşıda oda üşüyorum soğuk diyor canım. belkide ben güneşe aldanıyorum bilmiyorumki dışarı çıkmıyorum diye
kizlar uyudum uyandim cok iyi geldi
karşının nesi varmış yaww...burada havalar çok güzel
eminem yemek yapıyodum gülüm görmedim kusuruma bakma gittim gülüm tahlillre yapıladı yarına çıkıcak inş canım perşembede smear testine gidicem işte hayırlısı olur inşl
canım bende kullanıyorum korunmayın çünkü zaten o hormon yüksekken çocuk olam olasılığı hiç yok kullan sal gitsin kuzucum değerleri düşüncede zaten hamile kaırsın inş
arkadaşlar bişey sorabilir miyim... hamile kalabilmek için illa ki yumurtlama gününde mi ilişkiye girmek gerekiyo? 2 gün önce veya sonra ihtimal daha mı düşük oluyo. yumurtlama günüm 30unda olacak muhtemelen. ama o gün ilişkiye giremicez eşim şehir dışında olacak ve 3 gün kalacak. yumurtlama günümün 2 gün öncesinde ve sonrasında yani 28inde ve 1 nisanda ilişki olsa düşük ihtimal mi olmuş olur kafam çok karıştı.. kendimi çok hazırlamıştım tam da o güne denk geldi işleri( off
bende z.burnundayım hafif rüzgar var ama şu anda kapı pencere açık oturuyorum...eşim aradı hava çok güzel oğluşu parka çıkar annesi diyekuzum eşim alibeyköyde üşüyor şu annn
bende z.burnundayım hafif rüzgar var ama şu anda kapı pencere açık oturuyorum...eşim aradı hava çok güzel oğluşu parka çıkar annesi diyedışarısı güzel aslında ama daha evler tam olarak ısınmadı haliyle...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?