ayy insallah cnm bende cok isterimben camlica erdem hastanesine gidiyorm
Valla duymadım ya
Gamzeee napıyon kız?
bende aslında oraya gidicektim ilk, sonra doktorların günü günü tutmuyor. bi gün burda bi gün çakmakda oluyorlar falan dedi kız içime sinmedi gitmedim. Yoksa erdemde iyidir. Ben atlasa ayşe hanıma gidiyorum. Muayene 22 tl çokda memmunum. doğumuda orda yapıcam galiba. normal 330 sezeryan 650 ssklıya
hayırlı olsun canımKızlar aşılamam sabah yapıldı eve gelip uyudum şimdi uyandım kk ya girdim.
Aşılamam bu defa ilkine göre daha az ağrılı oldu.
Ve bu defa aşılama sonrası daha uzun süre yattım.
Ama benim kafama takılan birşey oldu.
Eşim sperm örneğini verdi.
Aşılama yapılan aynı hastanenin içinde yıkanıyor.
Hatta bölümleri yanyana.Neyse eşime 11 e doğru hazır olur demişler.
Eşimde 11 anlamış.Biz 11 e kadar dışarıda dolaştık kahvaltı ettik falan.
Sonra 11 de gittik yıkamayı yapan dr. dediki siz neredesiniz ben size seslendim seslendim yoktunuz.
Sonuç olarak aşılama yıkama işleminden 10-15 dk kadar sonra oldu sizce spermler ölmüşmüdür.
Geçen aşılamada elime verdikleri sperm örneği sıcaktı bu defa soğuktu.
Acaba yıkama sonrası en geç kaç saat içinde aşılama yapılmalı uygun olan nedir.
Bu kafama çok takıldı
Aaaaa yettim ulennnnn giremedim bakim varmis temizlik zamani evden atilan koca gibi hissettim kendimi
elisimmm canim bastiriyolar korkma benim ebede 1 kutu jel suruyo ona sinir oluyom bende
pufffyymmm bi suru arkadas cikmis sana ne guzel bende izmirdeki hatunlari (meg hilal aysun ) hepsini dogumda bekliyorum yani :)))) ne yuzsuzummm
Kızlar aşılamam sabah yapıldı eve gelip uyudum şimdi uyandım kk ya girdim.
Sonra 11 de gittik yıkamayı yapan dr. dediki siz neredesiniz ben size seslendim seslendim yoktunuz.
Sonuç olarak aşılama yıkama işleminden 10-15 dk kadar sonra oldu sizce spermler ölmüşmüdür.
Bu kafama çok takıldı
Kızlar buradaki hastanenin başhekimi önceden göztepede çocuk doktoruymuş.
Israrla devlet hastanelerini öneriyor, özeller çok güvenilir değilse doğum yapma diyor, bende kararsız kaldım.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kızlar buradaki hastanenin başhekimi önceden göztepede çocuk doktoruymuş.
Israrla devlet hastanelerini öneriyor, özeller çok güvenilir değilse doğum yapma diyor, bende kararsız kaldım.
Siz ne düşünüyorsunuz?
hayırlı olsun canım
bence kafana takacak bişey yok canım
1 saat içinde yıkanabilir diye biliyorum (aşılama yapılmadı ama sperm örneği verdiğimizden öyle biliyorum)
zaten olmayacak olsa söylerlerdi
bunu stres yapma şimdi kendine
hadi inşallah güzel haberler ver bize
Sağol canımmm bunun dışında hiç stresim yok çok rahatım ilkine göre çok daha sakinim tek kafama takılan bu oldu.çYıkama işlemi 3 saat sürüyor ama sonrasında hemen aşılama olmuştu geçen sefer şimdi 3 ssaat yıkama sonrasındada spermler enjektör gibi birşeyin içinde 10 dk kadar bekledi.Ama yıkama sonrası sonuçlarımız çok iyiyidi ilk aşılamadaki sonucun iki katıydı.
Bu kafama çok takıldı
banada biraz uzak aslinda ama etrafimda epey bi cocugu olmayani dogurtturdgunicin bende bi ona gideyim dedim ama 6 aydir bisey oldugu yok. isini iyi yapiyr gibi ama hastalarlada pek muhabbeti yok. o yuzden soguyrm gun gectikce adamdan. dr arastirmasindayim birakmak istiyrm farugu
Aaaaa yettim ulennnnn giremedim bakim varmis temizlik zamani evden atilan koca gibi hissettim kendimi
elisimmm canim bastiriyolar korkma benim ebede 1 kutu jel suruyo ona sinir oluyom bende
pufffyymmm bi suru arkadas cikmis sana ne guzel bende izmirdeki hatunlari (meg hilal aysun ) hepsini dogumda bekliyorum yani :)))) ne yuzsuzummm
gamze sessiz sedasız geçmişi okuyor. Birazdan dili çözülür napıcak başka
Bu kafama çok takıldı
canım ben ilk düşüğümü zeyneep kamilde yaptım. orda gözümüzün önünde itilip kakılıp doğuran kadınlar gördüm ve ben yapamam dedim. korkar geri kaçar bebek öyle oluyor o yüzden ben özelde yapıcam.Kızlar buradaki hastanenin başhekimi önceden göztepede çocuk doktoruymuş.
Siz ne düşünüyorsunuz?
uygunmus cnm bayagi ben tulay hanima gidiyorm cok da memnunum sicak bi kadin muayene ucreti 40 tl dogum da 750 civariymis
ama bizim yaza tasinma ihtimalimiz var karsiya o yuzden cok uzuluyorm kendi dr mda dogum yapamicm diye
Tatlim uzme canini oyle dedigin gibi olsa geciktiniz asilama iptal derlerdi mutlaka takilma sen simdi dinlenmene bak ve bati bekle isallah tutacak bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?