Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Eşimide ikna ettiler, bide devle hastanesi çok yakın olduğu için tercih sebebi diyor eşim.
Aslında kuzenlerim ve gelinler özelde yaptı, hepsi sezeryan oldu, şüphelendim doğrusu.

benim ayşe hanımda sıcak bir kadın bide epey yaşlı sanki tecrübesini çok sevdim. 11. haftada erkek dedi ve 14. haftada doğruladı.
canım umarım o ihtimalinizde de en hayırlısı ne ise o olsun. belki sezeryan derler ve sen yine kendi doktorunda doğurmuş olursun[/QUOTE]

Bende İstanbul'dayken Ümran'da Zeynep hanıma gitmiştim, çok şeker bir bayan.
Biraz bebğini izle dedi ve bir süre cihazı tutmuştu :))
12. haftada erkek demişti.

Ben hastaenden gelince uyuduğum için hala birşey yemedim yemek yemek için annemlere geçicem mesajımı okuyan canlarımmm cevap yazarsa çok sevinirim gece gelicem topiğe mutla o zaman okurum

Ayyyyy cok sevinirim valla bizde bi karar aldik olur mu bilmem ama sonbaharda mersine tasinalim dedi kocam orda a. oglunun fabrikasi varmis 10 sene calisip emekli olurum hemde ailelerden uzakta oluruz dedi aklima yatti ne yalan diyim

Eşimide ikna ettiler, bide devle hastanesi çok yakın olduğu için tercih sebebi diyor eşim.
Aslında kuzenlerim ve gelinler özelde yaptı, hepsi sezeryan oldu, şüphelendim doğrusu.

devlet zorunlu kalmadıkça sezeryana almıyor. mesela arkadaşım 28 saat sancı çekti kızı sezeryana almadılar, sonra kız güç bela doğum yaptı ama 25 tane dikişi vardı içli dışlı. kızın boyu en fazla 1.60 hamilelikde 25 kilo aldı çatısı dar ve 4 kg bebek doğurdu kızı boyunca kıvrandırdılar. Bebek 8 aylık kız hala çığlıklarla kalkıyor. Ben devleti sevmiyorum.
kimsenin gözünü korkutmak değil amacım ama cesaret işi

Bende İstanbul'dayken Ümran'da Zeynep hanıma gitmiştim, çok şeker bir bayan.
Biraz bebğini izle dedi ve bir süre cihazı tutmuştu :))
12. haftada erkek demişti.

bizimkide öyle işte çok şeker , ben ümranı sevmiyorum. o hastanenin genelinden nefret ediyorum o yüzden gitmemeyi tercih ediyorum

aradan kendimi göstermek için ne yapsam acep
göbüşümü mü göstersem

göster bakalım, ben bugün göbüş ekledim gördünmü

Ayyyyy cok sevinirim valla bizde bi karar aldik olur mu bilmem ama sonbaharda mersine tasinalim dedi kocam orda a. oglunun fabrikasi varmis 10 sene calisip emekli olurum hemde ailelerden uzakta oluruz dedi aklima yatti ne yalan diyim

Yanlis yere alintilayla cevap vermisim

Patlıcan salatasına bayılırım,ıspanağı çorba olarak deneyebilirsin çok değişik ve lezzetli oluyor.Kek türü tatlıları sevmem.(Ohhh biz gizleyince sen de okuyordun hem böyle yorum da yapıyordun şimdi sıra biz de)

huuu napıyonuz dedik

Hoşgeldin canım kendi adıma söylim görmedim valla nasılsın?

hoşgeldin canım sen de
önceki sayfalarda yazdım ama görmemişsindir belki
dönmene sevindim
oğluşunun güzel haberlerini aldık
benim randevum daha haftaya
bakalım kaç kilo olmuş

Ay ferdam sagol hosbuldum uyuz dr zayif dedi ogluma sinir etti beni ve benim oglan dra giderken arabada dondu yani yine makat durus :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…