Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Coco cocam geliyomus ben kacarr

elisim senide koca gobusluler listesine ekledim :))))))

ıyı aksamlar
annem var dıye gıremıyorum pek ama ne zaman gelsem kımse olmuyor yaaaa

bende bugün arkadaşa gittim ya
17 kilo almıştı hamileyken
15 i gitmiş hemde 5 buçuk ayda
oğluşu çok tatlı ama yaaa

azimli arkadaşım
kilolar gitmiş harikasınn

ay ferdam cok saol canim yaaa.. gitsinler yaa gelmesinler bir daha bebis haric

bu sekilde terapi oluyor bana nolsun iste.. bu hafta daha da sIkI tutmayi dusunuyorum bakalim pazar kac cikicak

sen nasilsin .. oglun napiyooo

ne güzel haber bu böyle
ben de 18 kilo ile falan bitiririm diyorum
bakalım 20yi vuracak mıyım

vursanda gidiyo bak
ben doktorun tartısına göre 7,5 almış durumdayım
5 ay 20 gün oldu
3 ay 20 günüm daha var
kaç kilo daha alıcam acaba bu aralar fena yiyorum yani :18::18:

ay ferdam cok saol canim yaaa.. gitsinler yaa gelmesinler bir daha bebis haric

bu sekilde terapi oluyor bana nolsun iste.. bu hafta daha da sIkI tutmayi dusunuyorum bakalim pazar kac cikicak

sen nasilsin .. oglun napiyooo
çok şükür canım iyiyiz
oğlumu 4 haftadır görmüyorum randevum haftaya artık
bakalım gelişimi nasıl merak ediyorum ben de

vursanda gidiyo bak
ben doktorun tartısına göre 7,5 almış durumdayım
5 ay 20 gün oldu
3 ay 20 günüm daha var
kaç kilo daha alıcam acaba bu aralar fena yiyorum yani :18::18:
bence kilo durumun iyi senin, bak bana 11,5 kilo aldım
haftada yarım kilo ile devam edersem 18 ile bitiyor
bakalım nolcak

bu arada sen detaylı ultrasona girdin mi
şeker yüklemesi yaptırdın mı

bi anda 3 kilo alınca korktum napiim
detaylıya girdim bebişte bi sorun çıkmadı
benim bi damarda %15 kadar direnç çıktı
tansiyonu kontrol ediyoruz işte
tuzu filan azalttım
bebişim göstermedi ekrana kendini fotosu yok o yuzden
şeker yüklemeside cumartesı canım bakalım hayırlısı artık :18::18:

Detaylıda bir saate yakın mı bakıyorlar gerçeten, bir de hangi doktor baktı perinatolog mu radyoloji uzmanları mı?

merhaba arkadaşlar
öncelikle tüm hmiş bayanlara allah sağlıklı sıhatli bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.ne olur bizle için yani bebk isteynler içinde dua edin olurmu.çünkü kesin bildiğim bişey var hamişlerin duasını allah kabul ediyor.ben bundan 4 ay önce hamile olduğumu öğrendim okadar mutlu oldumki dünyanın en mutlu insanı sanki bendim.benimde 2 arkadaşım vardı biri 4 yıldır bebği olmuyor biride 3 yıldır hergece kendi bebğim için dua ederken onlara ettim inanır mısnız bilmem ama 2 side hamile kaldı o ay benle :))inanamdık olamz böle bişey dedik.benim hamileliğim başlangıçtanberi düşük tehlikesiyle başladı ama umut işte umut ediyosun ne yapıcan .ben bankacıyım işim de cok stresli ve yorucu kanamalarım arttmaya başladı 2.ay ve izinde alamadım.vermediler çünkü kanamayı nazlanıyorum zannediyolarlardı.derken 15 hafta kanamam bayağı arttı ağrılar hastaneye yattım.progestan hapıd iğnesi ne varsa kullanıyordum ama ağrım çoktu.bir gece birden ağrım kesildi kanamamda okdar sevindimki eşime sarılıp güldük.yaşasın diordum düşük tehlikesi bitti.derken tuvalete gittim hastanede odada sanki içimde birşey açıldı allatan bişey düşüceğini hissedip alta elimi koyar koymaz avucuma bebebğim düştü.gözüme inanamadım küçük minicik bir bebek yani bebğim elimdeydi.oanı hiç unutamıyorum okdar çok ağladımki hatta hemşire bile ağladı benimle.cinsiyetinide ogün öğrendim düşün oğlanmış.benim canım oğlummuş.sonra doktoru çağırdılar içerde eş falan kalır diye doktor geldi ve umutlarla hayaller kurduğum doğum yapacağım doğumhaneye ürtaj için bir sedye ile bomboş ve yıkılmış olarak gittim..
umarım allah bana bir daha bebk veriri ve tüm isteyen annelere kızlar okadar güzel bir duygu ki kaybedince dahada iyi anlıyorsunuz.
allah hepimizin yardımcısı olsun tüm hamişler biizm için dua edin olur mu:)))sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…