Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aman cnm maşallah diyelim eğer sağlıgın iyiyse bi problem yok eşinde memnunmuşdoğum da da çoğu gider ohhh ne rahatlık

canım valla 6 kilo süpermiş
ben şimdiden 7,5 aldım bile

Çok utandım ya. Valla kusura bakma nilla oluyor arada.Bu arada adım değişti buna rağmen hatırladın süper
aşkolsun olur öyle bir sürü insan var burda herkesi hatırlayamazsın ya:))elis sevdiğim bi arkadaşımın adı bende ordan şeyttim:)
bu isin sirri ne nilla ben simdiden 3 kilo aldim ya

cidden sırrı yok afedersin camış gibi yedim ama ilk 3 ay aç gezdim feci bi iştahszılık vardı,her sabah yumurta,portakal suyu,peynir ve ceviz eksik etmedim ama akşamları midem bildiğin çöplük.bebekte çok almamış normal seyrinde gidiyo.elevit falan içiyosan o çok aldırıyo bildiğim kadarıyla.

yok cnm elevit falan icmiyorum bulantilarim falanda olmadi benimde ama istahim yerinde
aslinda dikkat ediyorum ama yine de aliyorum sebze meyve ceviz süt yogurt falan yiyorum
bana kilo aldiran arada yaptigim kacamaklar bence

Maşallah diyelim canım Aman ferda duymasın
:)Niye çok mu aldı ferda?
aman cnm maşallah diyelim eğer sağlıgın iyiyse bi problem yok eşinde memnunmuşdoğum da da çoğu gider ohhh ne rahatlık
herşey yolunda çok şükür,doktora her seferinde soruyorum zaten ben kilo almıyorum hocam normal mi delimisin nesin kızım diyo:))
canım valla 6 kilo süpermiş
ben şimdiden 7,5 aldım bile

ekmek olayını azalt akşam yemeklerinde yeme en azından bi de vitamin kullanıyorsan elevit vb. gün içinde iç gece yatmadan süt neyin tüketme.gün içinde hallet o işleri faydası olur diye umuyorum.

amaaan kizlar sallayin kilolari ya siz sonundaki mucizeye odaklanin

Buna kesinlikle katılıyorum işte kilolar gelir gider mühim değil,önemli olan bebeklerimizn sağlığı iyiliği diyorr ve kaçıyorum yemekleri ısıtayım eşim gelmek üzere.herkesi kocaman öptüm.yine gelmeye çalışırım...

selam kızlar didedmcim sen 3 lü test yaptırdınmı?ne kadardı?

duyduuuummm
nillaa ne kadar az kilo almışsın maşallahh
ben de az aldım yaa sadece senin 2 katın kadar
sağlık olsunn

bu arada ben geldim dememe gerek var mı bilemiyorum
arkadaşa gittik çok yemişim fenalık geçiricem şimdi

hosgeldinnn cnmmm
nasilsinn?
özledim seni

merhaba canım...
nasılsın.
ne zamandır konuşamıyoruz dimi... :)
benim bata 5 gün var ve ben heyecandan ölcem

hosgeldinnn cnmmm
nasilsinn?
özledim seni

merhaba canım...
nasılsın.
ne zamandır konuşamıyoruz dimi... :)
benim bata 5 gün var ve ben heyecandan ölcem

evet kızlar denk gelemiyoruz
zaten pek gelemiyorum
ben de özledim azracım
iyi sayılırım çok şükür
ağırlaştım sadece, bu saatlerde fena oluyorum

oflucum az kalmış hadi hayırlısı hakkında
güzel haberler verirsin umarım bize

İnşallah canım yaaa.
şimdiden test yapmak istiyorum..
benim kasıklarıma çok batma giriyor.
sızı gibi böyle
bakalım inşallah boşa gitmez..

slm kızlar ferdam sana birşey sorabilirmiyim benim tahlil sonuçlarıma baktıkta netten prolaktin falan onlara bakabilirmisin yazsam

bu ara bende de olmaya basladi ilk 3 ay tik yokdu simdi gündüzleri uyuyorum aksamda erkenden yatiyorum bir agirlik ki sanki üstüme biri cökmüs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…