Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Tututu masallaaahhhhh

benimkide dogur artik yitti canima didi dun oglen

merhaba canımmm uzun zamandan beri görüşmedikk seninle.hatta en son konuştuğumuzda batımı yazmak istemiştin bende sana boşver yazma demiştimm ve ben o ay hamile kaldımm :))

çok sevindim canım kselcim
hatta arada havai fişek de patlattım ama sayfaların arasında kayboldu sanırım..

kızlar

acil çıkış

seviyorum sizi,gelcem gene

Aminn olcak inşlh birgün bizde Allahın izniyle hamileyiz dicez inanıyorum :13:

gecekten inanıyormusun rosess?????

benim umudum gitti gibi bişey hayal bile kuramıyorum
aslında cok inannırdım ama
pazartesi günü istanbul - eyüp sultana götürdü annem beni dua et diyoo ama inan hiç istekli değildim dua ettim o ayrı ama bilmem kabul olur mu ...

valla ikisindende gıcık alıyodum zaten tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş şuanda kanaltürk dede bahsediyorlar berenden

berenin dizilerini seviyorum ama kendini pek bilmem
kenanlaa hiiiiç yakıştıramadım yazık etmiş kendineee
hele kenanın o din değiştiren mankenle olduktan sonra heptengözümden düştü....

kenan danmı hamileymiş yaaa yuh yaaaaaaaaaaa

ahahah yazık adama be sende yap bişiler karı varken duvara tırmanmasın adam
zaten kedileri gördükçe sinir oluyom bizden daha ateşliler vallaaaa

yok canim ben coluklu cocuklu kocaman gobuslu hamile bi bağyanim ole eskisi gibi yokkkk artikin :)))))

gecen parkta bende gordun 2 kedi anam oynasmalari bi gorecennn :)))

valla ikisindende gıcık alıyodum zaten tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş şuanda kanaltürk dede bahsediyorlar berenden

bende berenden gicik aliyorum simdi nikahida basar kenana ohhh ne ala

canm Allah çok büyük şuanda olmuyorsa dileğin ilerde daha iyisi olacağı içindir emin ol mesela şimdi çok istedin diye Allah bi evlat verdi sana diyelim ve o çocuk sağlıksız doğdu
daha mı iyi sence bakıp bakıp ericeksin her geçen gün üzüntüden belki daha kötü şeyler olcak hayırlısını iste ben bu şekilde düşünüyorum

kız daha dur bebek cıkmadansen bunalıma mı girdin
hamişlikte olmuyo mu yani şeyyyyy :18: yaaa pozisyonlar filan vardır hepten koyvermemek lazımmm ay ben kocişime kıyamaaaaaammm

kediler bu sene daha farklı sanki yawww yada ben cok fark ediyommmmm

Ne guzel demissin canim hep hayirlisini istemek lazim lisede son sene ogrtmnm anlatti cocugun biri hep ossyi kazanim diyomus aileside cocuk kazaniyo gidiyo kaydini yaptiriyo donuste bi kaza cocuk oluyo o yuzden kazanmayi degil hayirlisiysa olsun diyin diyodu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…