günaydın güzeller...
kocişim bana kahvaltı hazırlıyo şimdi nasıl sevmiyim ben bu adamı :) zatenbugünlerde bi aşkım depreştii görseniz sanki yeni sevgililerizz ay aman tüütüt nazar degdirmiyim de kendi kendime....
adet sonrası bide hasta oldum baya uzak kaldık ondan heralll
bide brancayı içinde zaten bi tavan yaptırıyo....
benden durumlar iyi gibi dişim agrıyo sadece ilaçlar filan agrılar ugraşıyorum yarın cektircem dayanabilirsem yarına kadar....
öptüm siziiiii
merhaba canımmm uzun zamandan beri görüşmedikk seninle.hatta en son konuştuğumuzda batımı yazmak istemiştin bende sana boşver yazma demiştimm ve ben o ay hamile kaldımm :))
kızlar beren saat de 2 aylık hamileymiş haberlere göre Allahım yarebbim evli bile değil neysee
ah ah hiç sorma ya nette haberlere bakıyodum gördüm bende öyleymiş heralde hiç aklıma gelmezdi ikiside koca kafalı işte
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Allah ım bizi de gööööööööööööööör
miyaba kselcim
oflum internetten erken gebelik testi sipariş etsene
meg oflu
agziniz bal damliyor
umarim o haberi verebilirim size
umarim herkes bu mujdeyi verebilir
Tututu masallaaahhhhh
benimkide dogur artik yitti canima didi dun oglen
Yazik oldu kenana hicte sevmem bereni uyuz :))
kızlar
acil çıkış
seviyorum sizi,gelcem gene
Aminn olcak inşlh birgün bizde Allahın izniyle hamileyiz dicez inanıyorum :13:
valla ikisindende gıcık alıyodum zaten tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşşuanda kanaltürk dede bahsediyorlar berenden
ahahah yazık adama be sende yap bişiler karı varken duvara tırmanmasın adam
zaten kedileri gördükçe sinir oluyom bizden daha ateşliler vallaaaa
valla ikisindende gıcık alıyodum zaten tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşşuanda kanaltürk dede bahsediyorlar berenden
gecekten inanıyormusun rosess?????
benim umudum gitti gibi bişey hayal bile kuramıyorum
aslında cok inannırdım ama
pazartesi günü istanbul - eyüp sultana götürdü annem beni dua et diyoo ama inan hiç istekli değildim dua ettim o ayrı ama bilmem kabul olur mu ...
yok canim ben coluklu cocuklu kocaman gobuslu hamile bi bağyanim ole eskisi gibi yokkkk artikin :)))))
gecen parkta bende gordun 2 kedi anam oynasmalari bi gorecennn :)))
bende berenden gicik aliyorum simdi nikahida basar kenana ohhh ne ala
canm Allah çok büyük şuanda olmuyorsa dileğin ilerde daha iyisi olacağı içindir emin ol mesela şimdi çok istedin diye Allah bi evlat verdi sana diyelim ve o çocuk sağlıksız doğdu
daha mı iyi sence bakıp bakıp ericeksin her geçen gün üzüntüden belki daha kötü şeyler olcak hayırlısını iste ben bu şekilde düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?