Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kesinlikle öyle cok istemekten korkarım ben zaten artık inanmıyorum da olacagına dediğim gibi ...
garip bişey... anlatamıyorum hislerimi...:26::26::26::26:

Ay bu yedi numarayi cocukken ne izlerdim be :)

evet halen aynı zevkte izlettiriyo yaaaa

Oluyo canim yani eskisi gibi olmasada oluyo ama ben isteksizim sorun o dogurimde bakariz artik :)

kediler taktik degistirmis anam dedigin gibi bi degisiklik var

Oluyo canim yani eskisi gibi olmasada oluyo ama ben isteksizim sorun o dogurimde bakariz artik :)

kediler taktik degistirmis anam dedigin gibi bi degisiklik var...

kesinlikle öyle cok istemekten korkarım ben zaten artık inanmıyorum da olacagına dediğim gibi ...
garip bişey... anlatamıyorum hislerimi...:26::26::26::26:

evet halen aynı zevkte izlettiriyo yaaaa

ayrıca canım Allah okadar merhametli ki kendisine edilen duaları hiçbir zaman boş çevirmez yeterki sen gönülden iste..mesela ben dua ederken birtek kendim için dua etmem önce ona ver sonra bana diye dua ederim
seni anlamaya çalışıyorum ama Allah büyüktür dualardada sabırlı ıolmak lazım herşeyinde bir zamanı olduğuna inanıyorum :13:

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben sabahın köründe sağlık ocağına gittim,dün gece de kasık ağrım vardı.Kalp atışlarını dinledik normal,ebe doktoruna git dedi belki ultrasonluk bir şey vardır diye biraz da korkuttu açıkçası.Ben de doktoru aradım doktor normal dedi olabilirmiş bir sorun yok panik yapma, magnezyumu günde iki kere iç bol sıvı tüket yat dedi.Bir de benim adet döngüsüne denk geliyor birazcık da onun payı olabilirmiş.Şimdi rahatladım.

Amannnn kiz ben sana ne dedim uzme kendini bebe iyidir adet dongusune denk gelmesi agri yapar hep bahsettik burda takilma sakin uzme bebemizi

aynen öyle canım Allah evledında hayırlısını versin Aminnn

Amannnn kiz ben sana ne dedim uzme kendini bebe iyidir adet dongusune denk gelmesi agri yapar hep bahsettik burda takilma sakin uzme bebemizi

Sorma ya valla seni dinleyecektim ama gece yine ağrıyınca dayanamadım gittim.Allahım ben heyecan yapmışım ya bebeğin kalp atışı 187 göründü,ebe diyor ki bak diyor çocuk senin yüzünden heyecanlandı sakin ol dedi.Biraz rahatlayınca 135 e indi.Offff nasıl etkileniyormuş kuzular ya,bu kadar direk etkileneceğini bilmiyordum.Bundan sonra stres mi, gerginlik mi tövbe allah göstermesin.Valla yazık kuzulara ya

günaydın topiğin güzel hatunları
ben yine yorgnum :26:

Sana da günaydın, ben çalışmıyorum evdeyim,pek bir iş de yapmıyorum ama görsen sanki taş taşımışım gibi yorgunum.Senin yorulman çok normal gece yarısına kadar çalışıyorsun sonuçta.

Yazik tabi sen cok kafana takilirsa git dinle kalbinide rahatla

amin canimm binlerce kez amin

hosgeldin canim az daha uyusaydin ya
koçişle kahvaltı yapmaya kalkıyorum da artık yetmiyo sanırım bu uyku bana
Sana da günaydın, ben çalışmıyorum evdeyim,pek bir iş de yapmıyorum ama görsen sanki taş taşımışım gibi yorgunum.Senin yorulman çok normal gece yarısına kadar çalışıyorsun sonuçta.

kaliteli bi uykum da yok bu aralar hiç dinlenemiyorum sanırım

koçişle kahvaltı yapmaya kalkıyorum da artık yetmiyo sanırım bu uyku bana

kaliteli bi uykum da yok bu aralar hiç dinlenemiyorum sanırım

Erken uyanmışsın bence, az daha yatsan ya.Kahvaltıdan sonra da yatabilirsin.Ben şimdi öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…