- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
canm Allah çok büyük şuanda olmuyorsa dileğin ilerde daha iyisi olacağı içindir emin ol mesela şimdi çok istedin diye Allah bi evlat verdi sana diyelim ve o çocuk sağlıksız doğdu
daha mı iyi sence bakıp bakıp ericeksin her geçen gün üzüntüden belki daha kötü şeyler olcak hayırlısını iste ben bu şekilde düşünüyorum
Ay bu yedi numarayi cocukken ne izlerdim be :)
kız daha dur bebek cıkmadansen bunalıma mı girdin
hamişlikte olmuyo mu yani şeyyyyy :18: yaaa pozisyonlar filan vardır hepten koyvermemek lazımmm ay ben kocişime kıyamaaaaaammm
kediler bu sene daha farklı sanki yawww yada ben cok fark ediyommmmm
kız daha dur bebek cıkmadansen bunalıma mı girdin
hamişlikte olmuyo mu yani şeyyyyy :18: yaaa pozisyonlar filan vardır hepten koyvermemek lazımmm ay ben kocişime kıyamaaaaaammm
kediler bu sene daha farklı sanki yawww yada ben cok fark ediyommmmm
kesinlikle öyle cok istemekten korkarım ben zaten artık inanmıyorum da olacagına dediğim gibi ...
garip bişey... anlatamıyorum hislerimi...:26::26::26::26:
evet halen aynı zevkte izlettiriyo yaaaa
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben sabahın köründe sağlık ocağına gittim,dün gece de kasık ağrım vardı.Kalp atışlarını dinledik normal,ebe doktoruna git dedi belki ultrasonluk bir şey vardır diye biraz da korkuttu açıkçası.Ben de doktoru aradım doktor normal dedi olabilirmiş bir sorun yok panik yapma, magnezyumu günde iki kere iç bol sıvı tüket yat dedi.Bir de benim adet döngüsüne denk geliyor birazcık da onun payı olabilirmiş.Şimdi rahatladım.
Ne guzel demissin canim hep hayirlisini istemek lazim lisede son sene ogrtmnm anlatti cocugun biri hep ossyi kazanim diyomus aileside cocuk kazaniyo gidiyo kaydini yaptiriyo donuste bi kaza cocuk oluyo o yuzden kazanmayi degil hayirlisiysa olsun diyin diyodu bize
Amannnn kiz ben sana ne dedim uzme kendini bebe iyidir adet dongusune denk gelmesi agri yapar hep bahsettik burda takilma sakin uzme bebemizi
aynen öyle canım Allah evledında hayırlısını versin Aminnn
günaydın topiğin güzel hatunları
ben yine yorgnum :26:
günaydın topiğin güzel hatunları
ben yine yorgnum :26:
Sorma ya valla seni dinleyecektim ama gece yine ağrıyınca dayanamadım gittim.Allahım ben heyecan yapmışım ya bebeğin kalp atışı 187 göründü,ebe diyor ki bak diyor çocuk senin yüzünden heyecanlandı sakin ol dedi.Biraz rahatlayınca 135 e indi.Offff nasıl etkileniyormuş kuzular ya,bu kadar direk etkileneceğini bilmiyordum.Bundan sonra stres mi, gerginlik mi tövbe allah göstermesin.Valla yazık kuzulara ya
koçişle kahvaltı yapmaya kalkıyorum da artık yetmiyo sanırım bu uyku banaamin canimm binlerce kez amin
hosgeldin canim az daha uyusaydin ya
Sana da günaydın, ben çalışmıyorum evdeyim,pek bir iş de yapmıyorum ama görsen sanki taş taşımışım gibi yorgunum.Senin yorulman çok normal gece yarısına kadar çalışıyorsun sonuçta.
koçişle kahvaltı yapmaya kalkıyorum da artık yetmiyo sanırım bu uyku bana
kaliteli bi uykum da yok bu aralar hiç dinlenemiyorum sanırım
ya ufff yaaaa azıcık işleticektim size ama açık verdimslm emine tanıdım seni kız ismini nezman değiştidin hayırlı olsun tatlım
Ben kocisin yanina gidiyorum
JALEDA yakaladim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?