ya ufff yaaaa azıcık işleticektim size ama açık verdim
bırksana kız ben cık cık cık
hıhıhıııı korkma kız emineden zarar gelmez ondan sanaSen adını değiştirdiysen ben de avatarımı değiştiririm, ben sadece emineden korkuyordum
selamm hoşgeldinngünaydın kızlarrr
yakalarız biz şekerim :)))
Ben kocisin yanina gidiyorum
JALEDA yakaladim seni
hım evet hamişlikte bazen isteksizlik bazende tavan yaptrıyomuş.. ben bilmem artık :)))))Oluyo canim yani eskisi gibi olmasada oluyo ama ben isteksizim sorun o dogurimde bakariz artik :)
kediler taktik degistirmis anam dedigin gibi bi degisiklik var
ayrıca canım Allah okadar merhametli ki kendisine edilen duaları hiçbir zaman boş çevirmez yeterki sen gönülden iste..mesela ben dua ederken birtek kendim için dua etmem önce ona ver sonra bana diye dua ederim
seni anlamaya çalışıyorum ama Allah büyüktür dualardada sabırlı ıolmak lazım herşeyinde bir zamanı olduğuna inanıyorum :13:
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben sabahın köründe sağlık ocağına gittim,dün gece de kasık ağrım vardı.Kalp atışlarını dinledik normal,ebe doktoruna git dedi belki ultrasonluk bir şey vardır diye biraz da korkuttu açıkçası.Ben de doktoru aradım doktor normal dedi olabilirmiş bir sorun yok panik yapma, magnezyumu günde iki kere iç bol sıvı tüket yat dedi.Bir de benim adet döngüsüne denk geliyor birazcık da onun payı olabilirmiş.Şimdi rahatladım.
hıhıhıııı korkma kız emineden zarar gelmez ondan sana
selamm hoşgeldinn
hıhıhıııı korkma kız emineden zarar gelmez ondan sana
selamm hoşgeldinn
sağolasın canım hoşbuldum
eliscim merhaba..
adet zamanı agrırı canım normal bi durum.. gecmiş olsun bol bol yat gitsin ohhhh boşver tadını cıkarttt
Al işte hem kafama vuruyon hem de zarar gelmez diyon
Ben kocisin yanina gidiyorum
JALEDA yakaladim seni
ya ben tanımamıştım nasıl tanıdılar bakiyimmmmmya ufff yaaaa azıcık işleticektim size ama açık verdim
bırksana kız ben cık cık cık
Sen adını değiştirdiysen ben de avatarımı değiştiririm, ben sadece emineden korkuyordum
günaydın kızlarrr
Günaydınlarrrr
Bugün bende erkenciyimSabah 07:30 uyandım yatağın içinde 9 a kadar döndüm durdum ama cıkss uyku yok.
Nasılsınız bakalım
Emineeeeee beni beğendin mi, yoksa diğer barbiyi mi koysam
Günaydınlarrrr
Bugün bende erkenciyimSabah 07:30 uyandım yatağın içinde 9 a kadar döndüm durdum ama cıkss uyku yok.
Nasılsınız bakalım
kızm ben seni faryaaaaa
nerden buluyn kız bu avatarları
burda gülmekten bir hal olum sesiz sesiz yan tarafta petröön varr
Günaydın lovely,bugün nasılsın kafan rahatlamıştır umarım.
hoşgeldin şeker... uykun gelince yatarsın boşveer
gel muhabbet edelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?