Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimde facem var cnm
ben faceme resim bile koymadim o koymami istemedigi icin
sirf ailesi görüpte ona laf demesin diye kocami kendi faceme bile eklemedim bir tek amcasinin kizi var oda bulmus beni nasil bulduysa eklemek zorunda kaldim kizin resimlerini bile begenmiyorum altta ismim cikmasin diye
gelin face acmis derler kocamin basini yerler diye su duruma bak ya kendimi aciz duruma düsürmekten baska birsey degilmis

ferdam moralim cok bozuk dünya basima yikildi inan

hoşgeldin ferdam
erkekleri anlamak çok zor sen en ufak birşey yapardın kocaman olur kendileri boylarından büyük işlere kalkışırsın hesap sorduğunda saçmalama olur gerçekten dayağı hak edyolar erkeğe şiddete evettt

gece ben erken yatiyorum diye beni yatirip internetin basina geciyordu ben sonra yatarim diye demek bu hatlari karistirmak icinmis bende hic gikimi cikartmiyordum
yok eli masali olcaksin ben bunu anladim bundan sonra bende ona dünyayi zindan edicem görsün kac bucakmis

tam aksi burunlarına sokmak lazım demekki. Canım bir an önce gelsin, nasıl gelirdim anlatamam. Böyle bildiğin karnım içeri çekiliyor sanki. Yazıklar olsun ya, pislikler, allaha havale et sende canım ama yanınada koyma eşinin. Bende o bekar arkadaşlardan 3 yıl çektim. Şükür kurtuldum ama hep dediğim gibi bu saçları boşuna beyazlatmadım ben. sende sakın içine atma susma gelsin hemen konuş ve bizede haber ver

ferdam hoşgeldin, anatomimiz ne kadar farklı erkeklerden onlarda azıcık düşünceli olmayı becerebilseler her şey daha güzel olucak

gunaydın
azra canım sımdı okudum gecmısı azcık ve cok sınırlendım esıne
benım tavsıyem asla ıcınde tutma mutlaka konus hatta face ı yasakla dondursun cokmu sart
eskıden face mı varmıs
valla kac kısıden duyuyorum bu yuzden kavgaları
hem ordakı evlı yazısıda mecbur duracak
neden bukadar alttan aldınkı?
cok sınırlıyım esıne ya

sizi üzmeye hakkı yok
ve umarım sucsuzdur buna ınanmak ıstıyorum

ferdam moralim cok bozuk dünya basima yikildi inan
canım yıpratma kendini
gelince onu yıprat sen üzme kendini de bebeğini de

sağol canım
hoşbulamadım ama pek
şu erkeklerin heyecan merakı beni öldürecek yaaa
bizim karı-koca facebookumuz yok
eşimin vardı evlenince kapattı
açılırsa benzer olaylar bizde de yaşanır biliyorum
o yüzden uzak durmak en güzeli

maalesef çok düşüncesizler yaaa

evet kesinlikle doğru sürekli ensesinde olduğunu hissedecek ki hata yapmaktan korksun.

konuscam cnm birseyler yapmam lazim yoksa benim gururum ne olacak ya inan ben yine cok sakin duruyorum baskasi olsa buna agiz yüz dalar ya

güvendigim icin alttan aldim cnmm arkadaslarina mahcup düsmesin diye ama o beni zerre kadar düsünmüyor ben bunu anladim
bundan sonra ben ona göstercem ama bana bunlari yasatti ya

Canım bizimde öyle yok facemiz falan aslında ama ben yazılım şirketindeyim facebookla ilgilide bir yazılımımız var ve bu konuda tek bilgi sahibi kişi benim. mecbur açmak zorunda kaldım. eşimde poker falan oynamak için face bilgilerini ver dedi, zaten kardeşleri falan ekli. verdim şimdi ortak kullanıyoruz ama canımı sıkarsa bilgisayarımıda elinden alırım, kalır yine dükkanda kedisi ile baş başa

ferda sana katlıyorum
bızımde karı koca face ımız yoktu
evlendıkten sonra eşim actı kendıne tabı ben ızın verdım.
cok gereklı bırsey degıl bence

ferdam simdi aradi cnmm 10 dakikaya hazir ol asagiya in diye disari cikalim hazirlan gelcem demisdi bende yalan söyledim daha hazir degilim yukari cikarsin dedim
simdi ben nasil konuscam bu adamla ya elim ayagim titriyor inan

en güzeli canım valla dün eşim dedim feceyi doğru düzgün kullanıyosan kullan yoksa kapat dedim sinirlerimi zıplattı gitmiş birsürü kız eklemiş
ama bugün hepsini tek tek silecek silmesinde bak neler yapıyorum ben okadar dikkatli kullanıyosam oda dikkatli kullanacak düşün kuzenlerimi bile eklemiyorum eşim sorun yapar diye ama gitmiş benimki arkadaş listesini çoğaltmak için ekledikçe eklemiş içinde türk yok yabancılar sorgusuz sualsiz kabul ediyolar çünki

güvendigim icin alttan aldim cnmm arkadaslarina mahcup düsmesin diye ama o beni zerre kadar düsünmüyor ben bunu anladim

canım benım haklısın
tabıkı guveneceksın esıne
mantıklı acıklaması vardır ve belkıde bosa uzuyorsundur kendını
ama senınde haberın oldugunu bılsın
hatta kapatsın face ını

ben benimkini iptal edip kari koca ortak kulananlar gibi yapicam ikimizin ismi ikimizin face olucak eger faceden gecmezse
hadi bakalim yapsin ondan sonra

konuscam cnm birseyler yapmam lazim yoksa benim gururum ne olacak ya inan ben yine cok sakin duruyorum baskasi olsa buna agiz yüz dalar ya

ben bazen sinirlenince bişeyler atardım ama artık onu bişeylerimi kırıcak kadar bile ciddiye almıyorum. ve şuan bunu farkediyorum

onun face açmaya hakkı var da senin neden yokmuş
ay ne geri kafalı düşünceler halen böyle seyler var mı yaaaaaaa

ay cok sınırlıyım butun erkeklere
esıme catacam sımdı
ben cıkıyorum dısarı cıkcaz kızlar
azram umarım duzelır bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…