eşime evlendiğimzden beri internet yasakdı. daha 1 ay önce izin verdim. Benim facemı kullanıyor, şimdilik güvenimi sarsmamaya çalışıyor. bende hiç kurcalamıyorum. Yanlış birşey olurda bir gün görürsem nasıl olur ne yaparım bilmiyorum ama gözden düşen gönüldende düşer.
off yaa geçmişi okudum geldim
gzel haberler almayı beklerken azranın msjını gördüm
azracım inan çok üzüldüm ve çok sinirlendim
hiçbir erkeğe koşulsuz güvenilmez, bir kez daha anlamış olduk
gelince konuşun bence de
umarım bir açıklaması vardır
gerçekten güven bir kere sarsılınca toparlamak çok zor
bir de hamilelikte yapılınca hiç affedilirliği kalmıyor
Allah yardımcın olsun ne desem boş şimdi
off yaa geçmişi okudum geldim
gzel haberler almayı beklerken azranın msjını gördüm
azracım inan çok üzüldüm ve çok sinirlendim
hiçbir erkeğe koşulsuz güvenilmez, bir kez daha anlamış olduk
gelince konuşun bence de
umarım bir açıklaması vardır
gerçekten güven bir kere sarsılınca toparlamak çok zor
bir de hamilelikte yapılınca hiç affedilirliği kalmıyor
Allah yardımcın olsun ne desem boş şimdi
ahh canım benim çiçeği burnunda ilk anneliğin olacak demek. bunu yapmalarının tek sebebi heyecan aramaları yasakların daha çekici gelmesi. suratına bile tükürülmeyecek insanlar için kendilerini iğrenç konuma düşürüyorlar yazıklar olsun. senin şu an yapabileceğin bişey yok sadece sakin olmaya çalış ve konuşurken neler söyleyeceğini planla şu halinle çok zor bir durum allahın acele işi yok ama üzülme sen. oda biyerden bulur seni şu halinle bukadar üzmek ne demekmiş görür. allay sabır versin cnm
benimde facem var cnm
ben faceme resim bile koymadim o koymami istemedigi icin
sirf ailesi görüpte ona laf demesin diye kocami kendi faceme bile eklemedim bir tek amcasinin kizi var oda bulmus beni nasil bulduysa eklemek zorunda kaldim kizin resimlerini bile begenmiyorum altta ismim cikmasin diye
gelin face acmis derler kocamin basini yerler diye su duruma bak ya kendimi aciz duruma düsürmekten baska birsey degilmis
canım yıpratma kendiniferdam moralim cok bozuk dünya basima yikildi inan
hoşgeldin ferdam
erkekleri anlamak çok zor sen en ufak birşey yapardın kocaman olur kendileri boylarından büyük işlere kalkışırsın hesap sorduğunda saçmalama olur gerçekten dayağı hak edyolarerkeğe şiddete evettt
tam aksi burunlarına sokmak lazım demekki. Canım bir an önce gelsin, nasıl gelirdim anlatamam. Böyle bildiğin karnım içeri çekiliyor sanki. Yazıklar olsun ya, pislikler, allaha havale et sende canım ama yanınada koyma eşinin. Bende o bekar arkadaşlardan 3 yıl çektim. Şükür kurtuldum ama hep dediğim gibi bu saçları boşuna beyazlatmadım ben. sende sakın içine atma susma gelsin hemen konuş ve bizede haber ver
ferdam hoşgeldin, anatomimiz ne kadar farklı erkeklerden onlarda azıcık düşünceli olmayı becerebilseler her şey daha güzel olucak
gece ben erken yatiyorum diye beni yatirip internetin basina geciyordu ben sonra yatarim diye demek bu hatlari karistirmak icinmis bende hic gikimi cikartmiyordum
yok eli masali olcaksin ben bunu anladim bundan sonra bende ona dünyayi zindan edicem görsün kac bucakmis
tam aksi burunlarına sokmak lazım demekki. Canım bir an önce gelsin, nasıl gelirdim anlatamam. Böyle bildiğin karnım içeri çekiliyor sanki. Yazıklar olsun ya, pislikler, allaha havale et sende canım ama yanınada koyma eşinin. Bende o bekar arkadaşlardan 3 yıl çektim. Şükür kurtuldum ama hep dediğim gibi bu saçları boşuna beyazlatmadım ben. sende sakın içine atma susma gelsin hemen konuş ve bizede haber ver
ferdam hoşgeldin, anatomimiz ne kadar farklı erkeklerden onlarda azıcık düşünceli olmayı becerebilseler her şey daha güzel olucak
gunaydın
azra canım sımdı okudum gecmısı azcık ve cok sınırlendım esıne
benım tavsıyem asla ıcınde tutma mutlaka konus hatta face ı yasakla dondursun cokmu sart
eskıden face mı varmıs
valla kac kısıden duyuyorum bu yuzden kavgaları
hem ordakı evlı yazısıda mecbur duracak
neden bukadar alttan aldınkı?
cok sınırlıyım esıne ya
sizi üzmeye hakkı yok
ve umarım sucsuzdur buna ınanmak ıstıyorum
sağol canım
hoşbulamadım ama pek
şu erkeklerin heyecan merakı beni öldürecek yaaa
bizim karı-koca facebookumuz yok
eşimin vardı evlenince kapattı
açılırsa benzer olaylar bizde de yaşanır biliyorum
o yüzden uzak durmak en güzeli
canım yıpratma kendini
gelince onu yıprat sen üzme kendini de bebeğini de
sağol canım
hoşbulamadım ama pek
canım yıpratma kendini
gelince onu yıprat sen üzme kendini de bebeğini de
sağol canım
hoşbulamadım ama pek
güvendigim icin alttan aldim cnmm arkadaslarina mahcup düsmesin diye ama o beni zerre kadar düsünmüyor ben bunu anladim
bundan sonra ben ona göstercem ama bana bunlari yasatti ya
Canım bizimde öyle yok facemiz falan aslında ama ben yazılım şirketindeyim facebookla ilgilide bir yazılımımız var ve bu konuda tek bilgi sahibi kişi benim. mecbur açmak zorunda kaldım. eşimde poker falan oynamak için face bilgilerini ver dedi, zaten kardeşleri falan ekli. verdim şimdi ortak kullanıyoruz ama canımı sıkarsa bilgisayarımıda elinden alırım, kalır yine dükkanda kedisi ile baş başa
konuscam cnm birseyler yapmam lazim yoksa benim gururum ne olacak ya inan ben yine cok sakin duruyorum baskasi olsa buna agiz yüz dalar ya
benimde facem var cnm
ben faceme resim bile koymadim o koymami istemedigi icin
sirf ailesi görüpte ona laf demesin diye kocami kendi faceme bile eklemedim bir tek amcasinin kizi var oda bulmus beni nasil bulduysa eklemek zorunda kaldim kizin resimlerini bile begenmiyorum altta ismim cikmasin diye
gelin face acmis derler kocamin basini yerler diye su duruma bak ya kendimi aciz duruma düsürmekten baska birsey degilmis
güvendigim icin alttan aldim cnmm arkadaslarina mahcup düsmesin diye ama o beni zerre kadar düsünmüyor ben bunu anladim
bundan sonra ben ona göstercem ama bana bunlari yasatti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?