azraa canım inanmıcaksın ama benim dünkü sorunumda buydu feceden eklemişte eklemiş benimki
ama amacı sırf arkadaş çoğaltmak bunu bilmesem olayı çokdaha başka boyutlara taşıya bilirdim bugün eklediği bibi hepsini tek tek silecek güveniyorum eşime msn yi mesajları herşeyi araştırdım hepsinin şifresini biliyorum birşey yok sadece afecde arkadaş çoğaltmakmış amacı ne gerek varsa artık amacını sordum vallahi kötü bir niyetim yok diyo en ufak birşey bulsaydım yemi ederim def edrdim onu
cok haklisin cnm ne denir bilmiyorm
ama empati yaptigimda aklima cok kotu seyler geliyo
cok zor bi durum ustune sen hamilesin ondan bi parca var caninda
merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır. dünde okumuştum yazdıklarını. eşinle aranda sana göre büyük ama aslında küçük problemler var sakın yanlış anlama ama onu yargılamadan önce neden senin haberin olmadan annesine gittiğini anlamaya çalıştınmı? ben çok bencil bir kadınım ama bazen oturup düşünüyorum bide onları kendi yerimize koyalım he ne dersin mutlaka mantıklı açıklaması vardır. erkek kısmı çok farklı ne kadar ilgi gösterirsen okadar sana bağlı olur böyle yaparak kendinden soğutma uzaklaştırma derim kardeşim. he şu konuda çok haklısın ben onun için birçok şeyden vazgeçtim adımımı bile onu düşünerek atıyorum diyosun bende aynı şeyleri düşünüyorum ama erkeklerın kafası bizimki gibi basmıyor. böyle yaparak sende üzülüyorsun oda bişeyler yaparak bu alışkanlığını yenmesine yardımcı ol derim. yoksa her zamanki gibi erkeğe 1 oluyorsa kadına 10 oluyor. biz daha çok kafaya takıyor üzülüp yıpranıyoruz. boşver hayatın tadını çıkarmaya bak üzme kendini bebişe yazık kendinede onada iyi bak :)
ya kizlar siz olsaniz ne yapardiniz kafayi yiycem benim
kocam messengere kizlari eklemis bütün
sonra facebookda kizin birine bulusalim yazmis sanirim
sadece sunu okudum kizin mesajini gerisi yokdu kiz yaziyor bunu
bulusalim yazmissin ama benim kara kediye benzer bir halim mi var bu ne demek simdi
ne yapcam ben ya sineyemi cekicem bunu
aciklamasi ne bunun ne yalan söylücek bana
karnimda cocugumla.ben mi abartiyorum yoksa kafam allak bullak yerdemiyim göktemiyim nerdeyim ben
daniscak konuscak kimsem yok yanlis birseyler yapmaktan korkuyorum.
bu cok kötü bir durum.
cnmm facenin sifresini falan bana daha vereli cok olmadi hep gizli tutardi
sonra ben oraya evli yazdim silmis onu
gerekceside suydu arkadaslari ne olum karin mi kizmis demis de zoruna gitmis ondan kaldirdi evli yazisini
orda evli olduguna dair bir bilgi bile yok..
ekledigi kizlarida görsen benim yanimda sifir kalirlar ben cirkin biri degilim ki
Azram sineye cekme sakin ben 3 aylik evliydim bi tlf geldi kocama acti bi kadin ben sema dedi kendini tanitti falan hatirladin mi dedi kocami bara davet etti oda ben yaninda oturuyorum kismetse gelirim dedi ve ben bunu hayatim boyunca unutmucam arayan kadin bildigin kons dukkani kafasina gecirdim ama ne care bi daha gormedim ama hep bi soru isaretim var artik ;(
aynen canım o yüzden diyorum sana uzatma diye dün sen beni görecektin yüzüm alev alev yanıyo ama biryandanda güvendiğim için çok takmamaya çalıştım bu erkekleri anlamak gerçekten güçazramı okudukdan sonra benimki devede kulak kalıyor. en azından anasına gidiyor diyorum
ya vallahi son damla oldun azra bildiğin hüngür hüngür ağlıyorum şuanda
canım sakin ol rahat bir kafayla düşün herşeyi bebğini düşün üzme kendini eşinle otur konuş yeni bir olaymı tarihler billimi hani çok önceden yazıp sonra devam etmediyse sor nedenini ben dün susamadım salak gitmiş birsürü kız eklemiş hiçbiri türk değilmaksat arkadaş çevresine hava atmak garanti ya onları silersin yada külahları değişiriz dedim bugün silecek ben şifrelerini hep bimişimdir benden saklamaz eğer öyle bir niyetim olsa sana verirmiydim diyo gerçekten anlamıyorum bazen salak saçma işlere kalkışıyolarcnmm facenin sifresini falan bana daha vereli cok olmadi hep gizli tutardi
gerekceside suydu arkadaslari ne olum karin mi kizmis demis de zoruna gitmis ondan kaldirdi evli yazisini
ekledigi kizlarida görsen benim yanimda sifir kalirlar ben cirkin biri degilim ki
ya cnm ben hic ihtimal bile vermiyordum bu mesaji görünce sok oldumm yüzde yüz güvenirdim esime
zaten hep bu böyledir. Senin tırnağın olamıycak insanlar için sorun yaşarsın ya bu da öyle. Canım bir an önce al karşına ve bildiğin herşeyi anlat, artık miğdenin bulandığını söyle. evli adam her şartta evlidir. arkadaşlarının yanındada evdede sokaktada sorumluluklarını hatırlat ve bu konuyu kapatmadığını bilsin. Sineye çekme, hep bir sonraki hamlesi daha can yakıcı olur
bilmiyorum inan ne yapicam bende birde burda ailem kimsem yok annem olsaydi inan bir dakika durmazdim burnu sürtülürdü en azindan
ben kendim zaten bosanmis bir ailenin kiziyim nasil birsey cok iyi bilirim, babasiz büyüdüm ben bu cocuga nasil kiyayim
aynen canım o yüzden diyorum sana uzatma diye dün sen beni görecektin yüzüm alev alev yanıyo ama biryandanda güvendiğim için çok takmamaya çalıştım bu erkekleri anlamak gerçekten güç
aynen canım o yüzden diyorum sana uzatma diye dün sen beni görecektin yüzüm alev alev yanıyo ama biryandanda güvendiğim için çok takmamaya çalıştım bu erkekleri anlamak gerçekten güç
canım sakin ol rahat bir kafayla düşün herşeyi bebğini düşün üzme kendini eşinle otur konuş yeni bir olaymı tarihler billimi hani çok önceden yazıp sonra devam etmediyse sor nedenini ben dün susamadım salak gitmiş birsürü kız eklemiş hiçbiri türk değilmaksat arkadaş çevresine hava atmak garanti ya onları silersin yada külahları değişiriz dedim bugün silecek ben şifrelerini hep bimişimdir benden saklamaz eğer öyle bir niyetim olsa sana verirmiydim diyo gerçekten anlamıyorum bazen salak saçma işlere kalkışıyolar
canım kendini bırakma bende yüde yüz güveniyorum ama gözmüzü üstlerinde ayırmayada gelmiyo
canım insan olan bir kere söylenir, ben bu adamla yıllardır aynı kavgaları yaşıyorum. artık karşıma alıcak kadar bile güvenim kalmadı. Bırakıp gidiyorum ağlıyor sızlıyor. ok diyor bi daha yapmıycam. haber vermeyi bırak sensiz bile gitmiycem diyor. sonra ya bir foto ya bir eşya ya birinin ağzından kaçırması illaki bişeyler görüyorum. Yine sar başa
evet ufak gibi ama güven olmadımı olmuyor. Ben onun herşeyine katlandım, evlendim dayak bile yedim. o günleri hiç unutmam hala burnum sızlıyor hatırlayınca, sadece zaman geçiyor unutulmuyor ve en ufak konuda yeniden o ateş yanıyor
messengere ekledigi kizlar falan hep yakin cevrelerde demekki kizlar evet bulusalim deseler buluscak bu adam ben bunu anladim ben bunu kaldiramiyorum
zaten konusulmasi gerekn bir konu sabah kalkmis benim suratim bes karis ne oldu neyin var bile demiyor hazirlan disari cikalimben gelicem birazdan dedi cikdi gitti ben bu adamla ne disari cikcam ya eve gelsin kiyamet kopcak
merhaba canım. hemen ayrılık düşünme biz kadınlar böyleyiz hep. sağlam kanıt bulmam lazım demişsin bundan sağlam kanıtmı olur? sakin sakin al karşına sor hesabını sen ne sanıyosun çocuğum var diye her hataya susup oturacağımımı? gibi şeyler de korkut gözünü seni kaybetme korkusu içine düştümü asla yapamaz. birde neden izin veriyosun arkadaşları dalga geçmişde evliyi bekar yapmış. bütün şifrelerini al sosyal anlamda herşeyine müdahil ol. eksik olan ne diyede sor neden böyle birşey yapma gereği duymuş sakin sakin konuşmaya çalış. aynı şeyi senin ona yaptığını düşünmesi gerektiğini hatırlat. allah yardımcın olsun inş. düzelirsiniz ve yuvasının kıymetini bilir allaha emanet ol karnındakını düşün
cok zor birseymis helak oldum inan.
ben asla güvenemem artik bu hayat böyle gecermi ya
azrammm öfkeyle kalkan zararla oturur sakin ol lütfenbilmiyorum inan ne yapicam bende birde burda ailem kimsem yok annem olsaydi inan bir dakika durmazdim burnu sürtülürdü en azindan
ben kendim zaten bosanmis bir ailenin kiziyim nasil birsey cok iyi bilirim, babasiz büyüdüm ben bu cocuga nasil kiyayim
daha farklı ne arıyolar sokakda ben hiç anlamıyorum. anlamak istemiyorum. erkekmi hepsi aynı, miğdem bulanıyor hepsinden. hep en güvendiklerimizden darbe alıyoruz
Bu dediginde beni aglatti kurban olurum resmini gorduk masallah cok guzelsin erkekler bulasik tabaktan yemeyi sever lanet olsun esine hamile kadina yapilir mi bu bence soyle canim icinde tutma kendine yapma
daha farklı ne arıyolar sokakda ben hiç anlamıyorum. anlamak istemiyorum. erkekmi hepsi aynı, miğdem bulanıyor hepsinden. hep en güvendiklerimizden darbe alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?