cnmm 29 u 30 una baglayan gece olmus bu olay ben dün gördüm dünden beridir leyla gibi dolaniyorum aksamda gec geldi
kahvedeydim dedi gelde inan buna aradim kac kere geri bile aramadi beni kacda geldin diyorum ben 2 de yatmaya gittim geldiginden haberim var ama sesimi cikarmadim 2 de geldim diyor dedim yalan söyleme ben o zaman daha uyanikdim dedim gözüme baka baka yalan söyledi
evet canım bazen gerçekten çok güvenmek iyi olmuyo nasıl olsa güveniyorum diye arştırmıyosun hiç önceden herşeyde bir mana çıkartırdım güvenimi kazandıktan sonra araştırmadım bile ne yapıyo ne ediyo ama başka birşeyini yakalmadım evliliğim boyunca ilk defa bir açığını buldum olmuş olsa hissederdim
insan yavrusu icin yine düsünmez böyle seyler hamile olali hele iyice kaldiramiyorum tavirlarini
dalgasina yaptiysa bile yapamaz karisini seven adam
macerami ariyorsun git macerayi karinda ara
insan yavrusu icin yine düsünmez böyle seyler hamile olali hele iyice kaldiramiyorum tavirlarini
Sen bilmezden gelirsen boyle gider canim arkadaslari gulmus gulsunler ne demek ya valla akillan kuzum ben herkesin yaninda agzina ettim bir lafinda simdi babasi sen kilibiksin diyo ama taviz yok yoksa sadece kadin degil her halti yer bi kere arkadaslariyla icmesine izin verdim gec geldi kahve yapti icmem dedi kafasina doktum yatakta mutfakta ne varsa ustunde kirdim simdi gidemez karidan korkuyo diye adi cikmis banane o zaman bende giderim istedigim yeresusma dok icindekini bebegine edersin icine atma
azracım inan şok oldumya kizlar siz olsaniz ne yapardiniz kafayi yiycem benim
kocam messengere kizlari eklemis bütün
sonra facebookda kizin birine bulusalim yazmis sanirim
sadece sunu okudum kizin mesajini gerisi yokdu kiz yaziyor bunu
bulusalim yazmissin ama benim kara kediye benzer bir halim mi var bu ne demek simdi
ne yapcam ben ya sineyemi cekicem bunu
aciklamasi ne bunun ne yalan söylücek bana
karnimda cocugumla.ben mi abartiyorum yoksa kafam allak bullak yerdemiyim göktemiyim nerdeyim ben
daniscak konuscak kimsem yok yanlis birseyler yapmaktan korkuyorum.
bu cok kötü bir durum.
pazartesinden beri konuşmuyorum. çok ciddiyim işin garibi mutsuz üzgün kızgın değilim. sadece çok kırgınım. Hani cemal süreyyanın bir şiiri var kadınlar susarak gider. aynı o moddayım. Kavga bile etmek istemiyorum. Öyle ağır geliyorki üzerime, sanki bu evlilik için tek kelime edicek gücüm yok. Paylaşıcam birazdan o şiiride sizi
daha halen yakistiramiyorum cnmm dedigin gibi bundan daha iyi bir kanit mi olur
isde yumusak geliyorum ben öyle herseyine karismam rahat birakirim
al isde ne oldu ise yaradi mi demekki bogacakdim SIKAcakdim benden iyisi olmayacakdi
inan suan sinirden ne dedigimi bilmiyorum
eşime hep başka kadınlarla kızlarla işi olmaz konusunda güvendim. ama ailesi söz konusu olunca acımaz yalan söyler, ona ailesinin ben olduğumu söylüyorum kırmaya devam ediyor. Başka bir kadın olsa napardım bilmiyorum ama acısı nasıl olur iyi biliyorum
canım ya adam olucak yada yolunu alıcak daha şimdiden bu şekilde iken olmaz. sen ona olan bütün duygularını dile getirki aklı başına gelsin.
azracım inan şok oldum
bu erkekler çok tuhaf yaaa Allah hiç birine fırsat vermesin
bi kere şeytan girdiği mi kulagına işte..
bizde sevgiliyken eşimin msn şifresini almıştım tabi eskiden kızlarvss ekli tabi bu siliyormuş ben acınca hepsini görüyorum msn de böyle bişey var başka pc de görünüyor silinsede sürekli kavga ederdik.
ki o zaman sevgiliydik benim elim ayagım titrerdi.. ve ben görüdüm an hemen arardım hiç sineye cekemem
nasıl bir acıklaması olabilir kendini nasıl savunabilir ki böyle bir durumda ya insan bi babam olucam diye mutlu olur
ama hep arkadaş kurbanıdır ben sana diyim..
dinledim canım şiiri .. erkekler ne yazıkki çok düşüncesiz ..
çok normal insan normal zamanda tahammül edemez birde gebesinama sen ve karnındaki hiçbişeyden önemli değil. susma ama sakın yakış yakasına sor hesabını ben ve bebeğini bu kadar üzcek kadar basit bir adammısın de. ya bir adam kendinin yaptığını karşısındakininde yapabileceğini düşünse zaten asla hata yapmaz. ne kadınlar var evli barklı yemediği haltlar kalmıyor. ama senin gibilerede böyle hatalar yapılıyor işte dünyanın dengesi yok. allah hayırlarla karşılaştırsın. sakin olmaya çalış susmada
zaten konusmassam ben kafayi yiycem cnmm düsün düsün
bakalim ne diycek neler olucak gelmesini bekliyorum
benim tek endisem yavrum etkileniyor ona birsey olucak diye korkuyorum
İsmim Zuhal topiğinizi arada okuyordum ama gerçekten üzüldüm canım bu duruma , ama şu an herşey senin elinde , eğer sen kesin tavrını koyar ve yumuşamazsan tekrarı olmaz die düşünüyorum ama azcık açık kapı bırakırsan artık hep yapar , bende eşime çok güvenirim hemen aradım facebook şifresini istedim , demekki kayıtsız güvenmicez , hep akıllı davranıcaz , heleki o güven bir kere yıkıldımı artık o evlilik paranoyaya dönüşüyor , sen üzüleceğine o üzülsün kimsem yok filan deme tavrını koy
amin insallah allahim düsmanima bile yasatmasin böyle seyler sakin olmaya calisiyorum ama nereye kadar öyle olucak bakalim herseyde vardir bir hayir deyip kendimi rahatlatmaya calisiyorum
Konusmayip icine atarsan daha cok etkilenecek bebegin kizim sen dert sahibi olacagina o olsun yemin ederim cok sinirlendim kocana
canım birde bişey sorucam ilk bebeğinmi? ne kadarlık evlisin?
yok güvenilmiyor en iyi örnek benim
ben yüzde yüz güveniyordum ne oldu takip bile etmezdim ne oldu
basdan kontrol ediceksin ki böyle seylere yapamasin bu bana ders oldu
cevremdekile yüzde yüz güvenme diyorlardi demekki bosa dememisler
ilk bebegim cnmm
6 yildir evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?