Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kizlar turkiye ye geldigimden beri uyku duzenimiz falan bozuldu iyice ama olsun yinede cok guzel burda olmak kayin valideme girmisdim onu yolcu etdim eltimi falan gordum uzunca bi suree artik anamdayim herkes iyidir umarim bizde bole...

puff123 canim uzme canini bebikini dusun....

yok yok seninki yalanda söylüyo bak valla sinir oldum amacım seni kışkırtmak felan değil ama kavgayı hak etti bu nedemek canı hamile eşi onu evde beklesin o gitsin kahvede keyf yapsın valla sinir oldum

eşime hep başka kadınlarla kızlarla işi olmaz konusunda güvendim. ama ailesi söz konusu olunca acımaz yalan söyler, ona ailesinin ben olduğumu söylüyorum kırmaya devam ediyor. Başka bir kadın olsa napardım bilmiyorum ama acısı nasıl olur iyi biliyorum
insan yavrusu icin yine düsünmez böyle seyler hamile olali hele iyice kaldiramiyorum tavirlarini
dalgasina yaptiysa bile yapamaz karisini seven adam
macerami ariyorsun git macerayi karinda ara

canım ya adam olucak yada yolunu alıcak daha şimdiden bu şekilde iken olmaz. sen ona olan bütün duygularını dile getirki aklı başına gelsin.

insan yavrusu icin yine düsünmez böyle seyler hamile olali hele iyice kaldiramiyorum tavirlarini

Oyle olmuyo iste bitanem vakit gectikce adamlar bizi taniyo herseyimizle nereye dokundugunda ne oldugu gibi o yuzden bizler macera olamayiz bizden vazgecmezler ama her halti yiyebilirler

zaten konusmassam ben kafayi yiycem cnmm düsün düsün
bakalim ne diycek neler olucak gelmesini bekliyorum
benim tek endisem yavrum etkileniyor ona birsey olucak diye korkuyorum

azracım inan şok oldum
bu erkekler çok tuhaf yaaa Allah hiç birine fırsat vermesin
bi kere şeytan girdiği mi kulagına işte..

bizde sevgiliyken eşimin msn şifresini almıştım tabi eskiden kızlarvss ekli tabi bu siliyormuş ben acınca hepsini görüyorum msn de böyle bişey var başka pc de görünüyor silinsede sürekli kavga ederdik.
ki o zaman sevgiliydik benim elim ayagım titrerdi.. ve ben görüdüm an hemen arardım hiç sineye cekemem
nasıl bir acıklaması olabilir kendini nasıl savunabilir ki böyle bir durumda ya insan bi babam olucam diye mutlu olur
ama hep arkadaş kurbanıdır ben sana diyim..

dinledim canım şiiri .. erkekler ne yazıkki çok düşüncesiz ..

çok normal insan normal zamanda tahammül edemez birde gebesin ama sen ve karnındaki hiçbişeyden önemli değil. susma ama sakın yakış yakasına sor hesabını ben ve bebeğini bu kadar üzcek kadar basit bir adammısın de. ya bir adam kendinin yaptığını karşısındakininde yapabileceğini düşünse zaten asla hata yapmaz. ne kadınlar var evli barklı yemediği haltlar kalmıyor. ama senin gibilerede böyle hatalar yapılıyor işte dünyanın dengesi yok. allah hayırlarla karşılaştırsın. sakin olmaya çalış susmada

İsmim Zuhal topiğinizi arada okuyordum ama gerçekten üzüldüm canım bu duruma , ama şu an herşey senin elinde , eğer sen kesin tavrını koyar ve yumuşamazsan tekrarı olmaz die düşünüyorum ama azcık açık kapı bırakırsan artık hep yapar , bende eşime çok güvenirim hemen aradım facebook şifresini istedim , demekki kayıtsız güvenmicez , hep akıllı davranıcaz , heleki o güven bir kere yıkıldımı artık o evlilik paranoyaya dönüşüyor , sen üzüleceğine o üzülsün kimsem yok filan deme tavrını koy

konuscam cnm bakalim neler olucak ne diycek tepkisi ne olucak ne yalan uydurcak

zaten cnmm takildigi arkadasida bekar afedersiniz ama onunla sidik yaristiriyor gezme dolasma diyorum amcasi bile uyariyor yinede onunla geziyor
zaten sineye cekmiycem ama ben bundan sonrasindan korkuyorum nasil güvencem nasil emin olcam böyle seyler yapmayacagindan

ben diyorum eşimede dedim eğer bir erkek kadından sadece kadınlık istiyosa çocuk düşünmeyecek kadın evine çocuğuna işine ve kocasına yetişmeye çalışırken kendini bırakıyo geçen kavga ettik eşimle onu giyinip kuşanıp beklemiyomuşum
bende dedim eğer benden or...... puluk istiyosan benden çocuk evişi ve çalışmamı istemeseydin deim sustu

amin insallah allahim düsmanima bile yasatmasin böyle seyler sakin olmaya calisiyorum ama nereye kadar öyle olucak bakalim herseyde vardir bir hayir deyip kendimi rahatlatmaya calisiyorum

zaten konusmassam ben kafayi yiycem cnmm düsün düsün
bakalim ne diycek neler olucak gelmesini bekliyorum
benim tek endisem yavrum etkileniyor ona birsey olucak diye korkuyorum

Konusmayip icine atarsan daha cok etkilenecek bebegin kizim sen dert sahibi olacagina o olsun yemin ederim cok sinirlendim kocana

yok güvenilmiyor en iyi örnek benim
ben yüzde yüz güveniyordum ne oldu takip bile etmezdim ne oldu
basdan kontrol ediceksin ki böyle seylere yapamasin bu bana ders oldu
cevremdekile yüzde yüz güvenme diyorlardi demekki bosa dememisler

eşime evlendiğimzden beri internet yasakdı. daha 1 ay önce izin verdim. Benim facemı kullanıyor, şimdilik güvenimi sarsmamaya çalışıyor. bende hiç kurcalamıyorum. Yanlış birşey olurda bir gün görürsem nasıl olur ne yaparım bilmiyorum ama gözden düşen gönüldende düşer.

off yaa geçmişi okudum geldim
gzel haberler almayı beklerken azranın msjını gördüm

azracım inan çok üzüldüm ve çok sinirlendim
hiçbir erkeğe koşulsuz güvenilmez, bir kez daha anlamış olduk
gelince konuşun bence de
umarım bir açıklaması vardır
gerçekten güven bir kere sarsılınca toparlamak çok zor
bir de hamilelikte yapılınca hiç affedilirliği kalmıyor
Allah yardımcın olsun ne desem boş şimdi

ilk bebegim cnmm
6 yildir evliyim.

ahh canım benim çiçeği burnunda ilk anneliğin olacak demek. bunu yapmalarının tek sebebi heyecan aramaları yasakların daha çekici gelmesi. suratına bile tükürülmeyecek insanlar için kendilerini iğrenç konuma düşürüyorlar yazıklar olsun. senin şu an yapabileceğin bişey yok sadece sakin olmaya çalış ve konuşurken neler söyleyeceğini planla şu halinle çok zor bir durum allahın acele işi yok ama üzülme sen. oda biyerden bulur seni şu halinle bukadar üzmek ne demekmiş görür. allay sabır versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…