Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

karnım açken gittim canım işte sabah
ilk aldıklarında 87 mi ne çıkmış
2.de 149 işte
tokluk o mu oluyo ki ?

O zaman iyi tokluk oluyo bak benim testte refarans degerleri soyle aclik 74-109 tokluk 140-182 arasi normal diyo niye 2. yapcaz dedi ki acep ?

bence sen de yat hastaneye
damar yolunu söktürme

geçmiş olsun canım
doktorun doğru demiş
140 üst sınır
benim tokluk 99 çıkmıştı mesela açlık 89du

100lükte muhtemelen bişey çıkmayacak ama gerçekten 4 kez kan vermek zor olacaktır
allah yardımcın olsun

yaaa şimdi kimsw bunu denemedimi yaaa
linki tıklayın isminizi girin ve entır yapıp bekleyin

tamam şimdi denedim özür diliyo benden ay canıııım pek de yakışıklı yawwf tamam affettim ama bi daha olmasın

güller süperdiiiiiiii:124:

aklım azrada bu güzel günde yapılcak şey mi Allah ıslah etsin böyle erkekleriii...

hanimlar selaam. bu kis aylarinda benim bacaklar mahvolmus kudu ki ne kurudu tema vakfi el atsa toparlanamaz sizde de var mi boyle sorun. bebe yagi kullaniyorum ama bide size sorayim dedim varmi bi oneriniz

iş yerindeki tüm kızlara gönderdim hepsi suanda agzı 5 karış izliyolarrr bayıldıkkk bayıldıkkkk:118:

sağol canım valla şimdiden mosmor kolum
damar yolu acsalar ikide birde delmeseler olmuyo mu acaba

hanimlar selaam. bu kis aylarinda benim bacaklar mahvolmus kudu ki ne kurudu tema vakfi el atsa toparlanamaz sizde de var mi boyle sorun. bebe yagi kullaniyorum ama bide size sorayim dedim varmi bi oneriniz

bebe yagı yerine nemlendirici krem öneririm canım krem daha iyi... benceee hani şu 400ml olanlar var ya avonda filan ben onlardan kullanıyorum tavsiye ederim

tamam şimdi denedim özür diliyo benden ay canıııım pek de yakışıklı yawwf tamam affettim ama bi daha olmasın

güller süperdiiiiiiii:124:

alemsin sen yaa güldürdün beniii bu adam hepimizden ayrı ayrı özür diliyo yazık :124::124::124:

bebe yagı yerine nemlendirici krem öneririm canım krem daha iyi... benceee hani şu 400ml olanlar var ya avonda filan ben onlardan kullanıyorum tavsiye ederim

bende de vucut losyonu var oyle buyuk boy niveanin ama pek faydasini goremedim. avon bakalim madem. cok kotu oldular yaa. kese yapip biraz toparliyorum ama kreme ihtiyac var.sagolasin cnm

aklım azrada bu güzel günde yapılcak şey mi Allah ıslah etsin böyle erkekleriii...
evet ya azra gelse biran önce bari odun belki kendini affetirebilmiştir

iş yerindeki tüm kızlara gönderdim hepsi suanda agzı 5 karış izliyolarrr bayıldıkkk bayıldıkkkk:118:

tam bizlik zatenn akşam eşime göstericem bende klibi yani aklınıza başka şey gelmesin

alemsin sen yaa güldürdün beniii bu adam hepimizden ayrı ayrı özür diliyo yazık :124::124::124:

hehehe kolay kolay da erkek begenmem haaa cok sempatik geldi hayret ettim kendime
evet azradan dilemeleri lazımmm

bende de vucut losyonu var oyle buyuk boy niveanin ama pek faydasini goremedim. avon bakalim madem. cok kotu oldular yaa. kese yapip biraz toparliyorum ama kreme ihtiyac var.sagolasin cnm

bişi değil pul pul dökülüyo mu benimde oluyo ama krem sürünce düzeliyo ben her banyodansonra mutlaka sürüyorum
kocam söyleniyo krem yetiştiremiyorum sana diye ama napiyimmmmm

evet ya azra gelse biran önce bari odun belki kendini affetirebilmiştir

tam bizlik zatenn akşam eşime göstericem bende klibi yani aklınıza başka şey gelmesin

ay inşallah cok kolay olmayacagı kesin ama inşallah cok uzamaz üzülmesin canım benim yaaa.....

Taamm tamam başka bişey anlamadıkkkk

akşam olsada kocamla başbaşa kalsak yawssss

Selam kızlar, pazardan geldim yüklendim yine belim çatlayacak gibi. Siz ne yapıyorsunuz, karı koca muhabetleri afiyette mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…