Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selam kızlar, pazardan geldim yüklendim yine belim çatlayacak gibi. Siz ne yapıyorsunuz, karı koca muhabetleri afiyette mi?

hoşgeldin elisciiimmmm
dinlenirsin şimdi evde ama bide pazarlıkları kaldırmak var....:44:

ya biraz çekiştiriyoruz işte napalımmm dedikodu değil ama olanı konuşuyoruz bizz kiiiiii

hoşgeldin elisciiimmmm
dinlenirsin şimdi evde ama bide pazarlıkları kaldırmak var....:44:

ya biraz çekiştiriyoruz işte napalımmm dedikodu değil ama olanı konuşuyoruz bizz kiiiiii

Valla hala arabada girişte duruyor.Ben de kendimi koltuğa attım, yemek yaparken lazım olacak malzemeleri çıkarırım.Gerisine allah kerim.Bu arada geçmişe bakmadım nerden bulacağımı bilmiyorum azraya ne oldu?

ay inşallah cok kolay olmayacagı kesin ama inşallah cok uzamaz üzülmesin canım benim yaaa.....

Taamm tamam başka bişey anlamadıkkkk

akşam olsada kocamla başbaşa kalsak yawssss
evet canım kolay olamaz ama ben çok çabuk affettim yaaww tabi ben mesaj felan yakalmadım :44:
başka birşey anlamamana sevindimm

Selam kızlar, pazardan geldim yüklendim yine belim çatlayacak gibi. Siz ne yapıyorsunuz, karı koca muhabetleri afiyette mi?

hoşgeldin canım
başka çekiştirecek kimimiz var zaten odunlar ve kütüklerimizden başkaa

Anladığım kadarıyla barışmışsınız

Valla hala arabada girişte duruyor.Ben de kendimi koltuğa attım, yemek yaparken lazım olacak malzemeleri çıkarırım.Gerisine allah kerim.Bu arada geçmişe bakmadım nerden bulacağımı bilmiyorum azraya ne oldu?

he bi ara cıkar onlar kendi kendineee

canım azranın gecmişinden oku istersen şimdi söylemek zor geliyor dilim varmıyorrrr

Ne o bana da gösterin
2 3 sayfa geride verdiğim bir link vardı onu tıkla ismini yaz ve bekle
Emine nasıl geçti eşinle anlaştın mı kavgaya devam mı?

canım ben yelkenleri suya indirdim barıştık
akşam ben uyumuşum o gelene kadar geldi beni uyandırdı o sersemlikle niye kızmıştım lan ben buna dedim kendi kendime jeton sonradan düştü tabii
eğer gerçekten kötü bir niyeti olduğunu bilseydim biraz zordu ama hala iğneliyorum onu sözlerimlee

evet hele benim hiç kimsem yok

Tatlıya bağlanması iyi olmuş.Uykulu uykulu ne de güzel olmuştur :130:

Tatlıya bağlanması iyi olmuş.Uykulu uykulu ne de güzel olmuştur :130:
evet uykulu olmam iyi oldu bir yandan sakindim
çok fazla uzatma gereğide duymadım kapattım konuyu ama altdan almasa ozaman hali yamandı
Benim çok var paylaşabilirim hem ne rahatlarım valla.Gece uykularım kaçıyor bu halle.Terminatör, kocası, kızı (bazen), bizden de iki kişi var, seçin beğenin

oooooooooo sende daha fazlaymış kız zaten terminatörlerle kim anlaşabilmişki

Benim çok var paylaşabilirim hem ne rahatlarım valla.Gece uykularım kaçıyor bu halle.Terminatör, kocası, kızı (bazen), bizden de iki kişi var, seçin beğenin

heheh tamam Canım begendim:)
ohh bol bol var heee

neden eşin var neden kimsen olmasınki
tabi eşin daha odunluk yada kütüklük rütbesi almadısa onu bilmem

yok canım benimki henüz odun yada kütük değli çok şükür benim çenemle o zor biraz kütük olur.. çenemi cekmektense huyuma gidiyo zavallı naaapsınnn hele bazen kız olursa siz çete olursunuz yandım ben diyo benim senin ses tonunda konuşursa kaçarım evden diyo yaaa manyakkkk

Kızlar ben duşa gireyim sonra da yemek faslı offf herün aynı.Görüşürüz

kizlar sizlere güzel haberlerim var hemen anlatayim
aslinda hemen gircektim ama esim yanimdaydi ondan giremedim merak etmeyin diye neyse
esim iceri girdi ben acmisdim facebooku falan bekliyordum ayaga kalkdim elimi belime verdim otur bakalim beyfendi dedim
bu bön bön bakiyor bana dedim bu mesaj ne acikla bakalim dedim neyse basladi anlatmaya bunun bir arkadasi varmis yeni evlenmis kahveden tanidigi
onun eski kiz arkadasiymis bu aralarinda bir mevzu gecmis bu eski kiz arkadasi da bu oglana takintiliymis tehtit ediyormus oglani oglanda esime rica etmis demis abi böyle böyle kendi faceme ekleyemem cepte veremem karisinin korkusundan senin faceden yazsam diye benimkide kabul etmis
oglan alttan alma numarasi yapiyormus kiza ki benle bulussun diye hesap sormak icin bende esime kizdim dedim sen nasil müsaade edersin böyle birseye ne isi varsa gitsin baskasindan halletseydi dedim hemen kizi siliyorsun oglanada söyle dedim,tamam bu haloldu dedim messengerdeki kizlar ne peki dedim eskiden ekli onlar otur hepsine tek tek yaz konusmuyorum bile dedi bende madem önemsiz konusmuyorsun hepsini sileceksin dedim tek sildirdim facene de evli yazdirdim kendi ismimide ekledim ohh beee rahatladimmm
hepinize cok tesekkür ediyorum kizlar destekleriniz icin valla yoksa ben direk dalicakdim bu adama sizin sayenizde sakin sakin konusup cözdüm olayi ondan sonrada ayakabbi bakmaya gittik esime ve ikeaya gittik kizlar cok ucuz cocuk odasi bulduk almayi düsünüyoruz tam istedigim model indirime girmis dursun kartonda dedi esim rengi beyaz resimlerini ekliycem birazdan sizde yorum yapin.

kizlar türkiye parasi ile 350 400 tlye geliyor hepsi,dolap iki tane almayi düsünüyoruz.

Son düzenleme:

oohhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeee
valla çok sevindim azra rabbim birdaha butür durumlarala karşılaştırmasın bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…