Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aa valla ucuz dolabı neden ikitane alıcaksınki :44:
yine söylüyorummm ççooookkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum senin adınaaa
canım arkadaşım

cnm kücük sigmaz esyalar icine yerimizde var iki tane alalim dedim uygunda ilerde sadece yatak alicaz büyüyünce dolaplarini degistirmiycez

Ohhhh çok sevindim ya.Artık düşünecek başka şeyler de bulmuşsun çok güzel Gösterdiğin odayı kuzenim almış çok memnun bana da tavsiye ediyor,o da ikeadan almış. Sağlıkla uyusun büyüsün içinde inşallah.

oohhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeee
valla çok sevindim azra rabbim birdaha butür durumlarala karşılaştırmasın bizleri

amin cnmmm aminnn
ama esimin kendi hatasi dünde aradim kac kere cikmadin dedim iyice süphelendirdin beni dedim
ihmal almasindan böyle düsünmeme sebebiyet verdi ayagini denk alir iyi benzettim ama

Arkadaşlar ben hastalanmadım bugun batımm ama bel ağrım var hemde cok bazen sancımda oluyor....
bu durumu progestan etkiliyormudur...?

cnm cok hosuma gitti erken falan ama asik oldum resmen dolaplara hemde ikeanin mali iyi oluyor
saolasin cnm hele ben nasil sevindim anlatamam sular serpildi yanan yüregime insan sevdigini paylasamazki baskasiyla rabbim kimseye yasatmasin süpheyi bile

amin cnmmm aminnn
ama esimin kendi hatasi dünde aradim kac kere cikmadin dedim iyice süphelendirdin beni dedim
ihmal almasindan böyle düsünmeme sebebiyet verdi ayagini denk alir iyi benzettim ama

bak ben demistim mutlaka bi aciklamasi vardir diye inanmadiniz bana
saka bi yana cok sevindim cnm
mutlu son

cnm kücük sigmaz esyalar icine yerimizde var iki tane alalim dedim uygunda ilerde sadece yatak alicaz büyüyünce dolaplarini degistirmiycez
anladım canım hayırlı uğurlu olsun meleğinle çok mutlu günler geçirin inşallah

amin cnmmm aminnn
afferin sana gözlrini korkutmak lazım
Emine özeline mesaj gönderiyorum bakarsın

tamm canıımmmmmmm

anladım canım hayırlı uğurlu olsun meleğinle çok mutlu günler geçirin inşallah

afferin sana gözlrini korkutmak lazım

tamm canıımmmmmmm

saolun valla benimle sizde hop kalkdiniz hop oturdunuz
saolasin cnmm benim daha iyileri sizlerin olsun insallah..

canimm hicbir bilgim yok etkiler mi insallah bebis geliyordur cnmmm

inş. canım ama eşimde bende bu aydan ümidi kestik...
artik üçüncü tutar artık diye bakıyoruz oda olmazsa canımız sağolsun diyor benimki bakalım ne olacak sonumuz:44::44:
ben netten okuduguma göre progestandan 3-6gün arası hastalanmayan bayanlarda gebelik şüphesi oluyormuş banada 5 gün oldu ama umudum yokk bu aydan...:18:

cnm sen niye öyle deyip kendini üzüyorsun ki rabbimden umut kesilmez ne olacagi hic belli olmaz
ins gebissindir cnmmm

cnm sen niye öyle deyip kendini üzüyorsun ki rabbimden umut kesilmez ne olacagi hic belli olmaz
ins gebissindir cnmmm

İnş. canlarımm benimm ama ben kendimi pekte kaptırmak istemiyorum pazartesine kadar olmazsam test yaptırırım inş. ozaman hepiz görürüz sonuçu...
Hep beraber teyy teeeyyy teyyy halay cekeriz inş.. kızlar dua edin sizdee bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…