Eki Görüntüle 379940 Eki Görüntüle 379937 Eki Görüntüle 379942 Eki Görüntüle 379943
kizlar türkiye parasi ile 350 400 tlye geliyor hepsi,dolap iki tane almayi düsünüyoruz.
aa valla ucuz dolabı neden ikitane alıcaksınki :44:
yine söylüyorummm ççooookkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum senin adınaaa
canım arkadaşım
kizlar sizlere güzel haberlerim var hemen anlatayim
aslinda hemen gircektim ama esim yanimdaydi ondan giremedim merak etmeyin diye neyse
esim iceri girdi ben acmisdim facebooku falan bekliyordum ayaga kalkdim elimi belime verdim otur bakalim beyfendi dedim
bu bön bön bakiyor bana dedim bu mesaj ne acikla bakalim dedim neyse basladi anlatmaya bunun bir arkadasi varmis yeni evlenmis kahveden tanidigi
onun eski kiz arkadasiymis bu aralarinda bir mevzu gecmis bu eski kiz arkadasi da bu oglana takintiliymis tehtit ediyormus oglani oglanda esime rica etmis demis abi böyle böyle kendi faceme ekleyemem cepte veremem karisinin korkusundan senin faceden yazsam diye benimkide kabul etmis
oglan alttan alma numarasi yapiyormus kiza ki benle bulussun diye hesap sormak icin bende esime kizdim dedim sen nasil müsaade edersin böyle birseye ne isi varsa gitsin baskasindan halletseydi dedim hemen kizi siliyorsun oglanada söyle dedim,tamam bu haloldu dedim messengerdeki kizlar ne peki dedim eskiden ekli onlar otur hepsine tek tek yaz konusmuyorum bile dedi bende madem önemsiz konusmuyorsun hepsini sileceksin dedim tek sildirdim facene de evli yazdirdim kendi ismimide ekledim ohh beee rahatladimmm
hepinize cok tesekkür ediyorum kizlar destekleriniz icin valla yoksa ben direk dalicakdim bu adama sizin sayenizde sakin sakin konusup cözdüm olayi ondan sonrada ayakabbi bakmaya gittik esime ve ikeaya gittik kizlar cok ucuz cocuk odasi bulduk almayi düsünüyoruz tam istedigim model indirime girmis dursun kartonda dedi esim rengi beyaz resimlerini ekliycem birazdan sizde yorum yapin.
oohhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeee
valla çok sevindim azra rabbim birdaha butür durumlarala karşılaştırmasın bizleri
Ohhhh çok sevindim ya.Artık düşünecek başka şeyler de bulmuşsun çok güzelGösterdiğin odayı kuzenim almış çok memnun bana da tavsiye ediyor,o da ikeadan almış. Sağlıkla uyusun büyüsün içinde inşallah.
Arkadaşlar ben hastalanmadım bugun batımm ama bel ağrım var hemde cok bazen sancımda oluyor....
bu durumu progestan etkiliyormudur...?
amin cnmmm aminnn
ama esimin kendi hatasi dünde aradim kac kere cikmadin dedim iyice süphelendirdin beni dedim
ihmal almasindan böyle düsünmeme sebebiyet verdi ayagini denk alir iyi benzettim ama
anladım canım hayırlı uğurlu olsun meleğinle çok mutlu günler geçirin inşallahcnm kücük sigmaz esyalar icine yerimizde var iki tane alalim dedim uygunda ilerde sadece yatak alicaz büyüyünce dolaplarini degistirmiycez
afferin sana gözlrini korkutmak lazımamin cnmmm aminnn
ama esimin kendi hatasi dünde aradim kac kere cikmadin dedim iyice süphelendirdin beni dedim
ihmal almasindan böyle düsünmeme sebebiyet verdi ayagini denk alir iyi benzettim ama
Emine özeline mesaj gönderiyorum bakarsın
bak ben demistim mutlaka bi aciklamasi vardir diye inanmadiniz bana
saka bi yana cok sevindim cnm
mutlu son
tüp bebek fiyatını bilen varmı
Arkadaşlar ben hastalanmadım bugun batımm ama bel ağrım var hemde cok bazen sancımda oluyor....
bu durumu progestan etkiliyormudur...?
anladım canım hayırlı uğurlu olsun meleğinle çok mutlu günler geçirin inşallah
afferin sana gözlrini korkutmak lazım
tamm canıımmmmmmm
canimm hicbir bilgim yok etkiler mi insallah bebis geliyordur cnmmm
inş. canım ama eşimde bende bu aydan ümidi kestik...
artik üçüncü tutar artık diye bakıyoruz oda olmazsa canımız sağolsun diyor benimki bakalım ne olacak sonumuz:44::44:
ben netten okuduguma göre progestandan 3-6gün arası hastalanmayan bayanlarda gebelik şüphesi oluyormuş banada 5 gün oldu ama umudum yokk bu aydan...:18:
İnş. canımm bakalım umudu kestimm ben bu aydan cok bel ağrım var artık üçünçü inş....
cnm sen niye öyle deyip kendini üzüyorsun ki rabbimden umut kesilmez ne olacagi hic belli olmaz
ins gebissindir cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?