Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elisim şu ovucanı anlıyo musun sen.
koyu çıktığında adete yakın gebelik oluyo mu
iki sayfa geride resim koydum bakar mısın bi anlıyosan

Geldim canım, önce iğnemi yaptım sonra yoğurdumu mayaladım.Ben hiç yapmadım ama burdan gebeliğini öyle öğrenen çok oldu.Dur hemen bakayım.

Bende yeni geldim, benim de sorunum gebe kalamak, bu ay cörekotu-bal tarçın ve adaçayı yagı denedim beklemedeyim nasip-

2 gün var canım.
sonradan gördü o da.
ilk çizgiyi resmin kenarı sanmış :)
sence ümit varmı

Valla oflucum benim iki gün kala sipsilik olrudu, bu baya iki gün sonra yumurtlayacakmışsın gibi duruyor.İnşallah umut var gibi yarın bir daha yapsana ya da gebelik testi de yapabilirsin.

Bende yeni geldim, benim de sorunum gebe kalamak, bu ay cörekotu-bal tarçın ve adaçayı yagı denedim beklemedeyim nasip-

Hoşgeldin canım, İnşallah uzun beklemezsin bebişin gelir hemen.Bu saydıklarını ne için kullandın?

Valla oflucum benim iki gün kala sipsilik olrudu, bu baya iki gün sonra yumurtlayacakmışsın gibi duruyor.İnşallah umut var gibi yarın bir daha yapsana ya da gebelik testi de yapabilirsin.

bakalım yarın tekrar yaparım ovucan.
eşime gebelik testi al dedim.
geçen şu bozuk test dediklerim var ya ondan almış.
ondan yaptım silik çıktı ama inanmıyorum bu teste sanırım.
0 heyecan oldu anlayacağın..

ateşimde 36.7 idi bu sabah..
sırasıyla
36.2
36.4
36.5
36.7
36.8
36.7
şeklinde..

merhaba canım yorum için teşekkür ederim.
sence umut varmı pekiii :26:

Oflu coraspine devam aynı saatte almaya özen göster nolur,folic de aynı şekilde.Bol bol su iç en az 2 lt.Ayrıca ceviz ye, 3 tane falan.Bu ay olmasa da böyle devam et gelecek aya daha çok şansımız olsun.Bir de eczacı bana foliği aç karnına içmenin daha faydalı olduğunu söylemişti ben hep aç karnına içtim.Sabah kahvaltıdan yarım saat önce falan içtim.Çünkü yarım saat içinde aldığın kalsiyumu nötrlüyormuş, o yüzden içtikten sonra yarım saat bişey yeme dedi ben de öyle yaptım.

bende genelde folicasiti aç karnına alıyorum.
coraspini de içiyorum ama aynı saatte değil.
her gün içiyorum ama..
yaa elis bilmiyorum da ben bu ay tuhafım
sanki olacak gibi...
içimde öyle his var..
ALLAHım hislerimi yanlışa götürmesin nolur...
sabretmek zor gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun

Teşekkürler elis hoşbulduk çörekotu- bal -tarçın kürüyle hamile kalanları duydum bende o nedenle denedim. Doktorların dediğine göre bir sorun yok. Evleneli 11 yıl oldu. Ilk çocuğumu anca 3.5 yıl sonra kucağıma alabildim. Kızım şu anda 6,5 yaşında hani bir çocuğum daha olsa yaş geçmeden güzel olurdu yani

bence varrr ama daha önce yaşadığın yanılgıyı biliyorum o yüzden heyecanlandırmak istemiyorumm ama bence

ben daha önce hiç ovulasyon yapmadım.
13. gün ve 14. gün çift çizgi gördüm.
sonrasında silik olmuştu.
daha yapmadım.
bi yapayım dedim böyle çıktı..
inşallah dediğin gibidir canım yaa..
İNşallahhh:18:

bu yaptığım gebelik testi.
ama dedğim gibi eşim gene yanlış sonuç veren testten almış.
o yüzden güvenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…