Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah canımmm dualarım seninle.kan testinde çıkarrr. temkinli davranalım sonra sevinelimmmm. adetine kaç gün var bu arada. benim 1-2 gün kala yumurtlama testi çok koyuyduu.

İnşallah olacak canım er ya da geç herkes bebişini kucağına alacak,ama zor ama kolay.Allah bağışalsın yeter.

inşallah canımmm dualarım seninle.kan testinde çıkarrr. temkinli davranalım sonra sevinelimmmm. adetine kaç gün var bu arada. benim 1-2 gün kala yumurtlama testi çok koyuyduu.

2 gün var canım..
ne biliyim idrarda görmeden kana da gitmek istemiyorum ben.
o daha çok koyuyo insana sanki

İnşallah olacak canım er ya da geç herkes bebişini kucağına alacak,ama zor ama kolay.Allah bağışalsın yeter.

İnşallah canım yaa dua edin olur mu
1 gr adet sancısı yok ben de.
sadece batma oluyo o da geçiyo
göğüslerim yandan acıyolar.
birazda şiştiler.. :26:

Benim sorum da garip olmuş biraz Hani neden derken belli bir sorun var da o yüzden mi demek istemiştim, yumurtaların olgunlaşması vs... nedenlerle içmişti kızlar onu sormuştum.Tabi canım kızına kardeş size de yeni bir neşe olur.İnşallah olur ardo, Allah isteyen herkese sağlıklı bebeler nasip etsin inşallah.

akşam saat 10a gelirken.
d best one step rapid test yazıyor.
ama dediğim gibi geçen aylarda da pozitif gösterdi gebe değildim.
o yüzden inanmıyorum zaten.
öylesine yaptım

Bugün yaptın yani? Bu marka mıydı pozitif gösteren?Oflucum hep de sana denk gelmez herhalde bozuklar ne bileyim.Senin sürekli pozitif çıkıyor testten değil bence, başka bir şeydendir.Yarın başka markayla da dene derim.

evet canım bugün yaptım...
evet bu markaydı..
hep bana denk geliyo heralde
yarın sabah denerim bi tane farklı var artık ne çıkarsa bahtıma.
bunda da bişey çıkmazsa umudumu keserim zaten

evet canım bugün yaptım...
evet bu markaydı..
hep bana denk geliyo heralde
yarın sabah denerim bi tane farklı var artık ne çıkarsa bahtıma.
bunda da bişey çıkmazsa umudumu keserim zaten

Yok canım bunda da bişey çıkmazsa ne yapacağını biliyorsun.Öncelikle rahim filmi falan filandan bi uzak duruyorsun. Sonrasını biliyorsun düzgün bir doktor bulup kan tahlili baktırıyorsun daha önce bahsettiğimden.
Yarın test yine pozitifse hemen kana git derim.Gerçi yarın apazar ama pazartesi gidersin artık.

Yok ,elis sorun garip değil de benim durumlarım garip. Sperm yetersiz dediler keçiboynuzu ile aştık sorunu. Ee yine olmuyo. Polip dediler okudum polip gebeliğe engel değildir yazıyor. Bende artık hadi yumurtalar gelişsin. Hadi kanallarda bir problem varmı düşüncesiyle denemeler yapıyorum. çörekotu-bal-tarçın, adaçayı işte böyle

Ya tabi bir çocuk olunca insan sorun olabileceğini düşünmüyor, sonuçta sorun olsa çocuk olmazdı diye düz mantık yürütülür.Ama birçok tanıdığım bu durumda.İlki sorunsuz olur sonrası zorlaşır.Demek ki çevresel faktörlerle tetiklenen bir şey var.Hatta bir tanıdığın pıhtılaşma bozukluğu varmış ilk çocuğunda hiçbir sıkıntı olmamış bu yüzden farkedememişler, sonrasında iki düşük yapınca tahlillerle ortaya çıkmış.İkinci çocuğunu iğnelerle dünyaya getirdi kadın allah bağışlasın.

evlendikten 3,5-4 yıl sonra kızım oldu. Bu 3,5-4 yıl içerisinde herhangi bir tedavi görmedik kendiliğinden oldu ama bizi epey bekletti yani. Kızımdan sonra hala beklemedeyiz 6,5 yıl oldu

Gunaydin kizlarrr aksam super uyudum kocam dukkani acmaya gitti kahvaltiyi hazirlayip alacakmis beni :)))) bekliyorum onu :)

oflu ovucan cok koyu cikmis isallahhh ruyan cikacak hamis haberini alicaz ))

gunaydin kizlar herkese hayirli pazarlar
amcamlar beni gormeye gelicekler hemde kahvalti yapcaz havada bugun pek iyi degil gibi evde guzel bir haftasonu geciricez annemler falan ins;bulantimda biraz azalirda bugunu iyi geciririm.

günaydın herkese hayırlı pazarlar pufy nasıl oldun gülüm bebeişin nasıl dün giremedim haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…