ben daha önce hiç ovulasyon yapmadım.
13. gün ve 14. gün çift çizgi gördüm.
sonrasında silik olmuştu.
daha yapmadım.
bi yapayım dedim böyle çıktı..
inşallah dediğin gibidir canım yaa..
İNşallahhh:18:
bende genelde folicasiti aç karnına alıyorum.
coraspini de içiyorum ama aynı saatte değil.
her gün içiyorum ama..
yaa elis bilmiyorum da ben bu ay tuhafım
sanki olacak gibi...
içimde öyle his var..
ALLAHım hislerimi yanlışa götürmesin nolur...
sabretmek zor gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun
inşallah canımmm dualarım seninle.kan testinde çıkarrr. temkinli davranalım sonra sevinelimmmm. adetine kaç gün var bu arada. benim 1-2 gün kala yumurtlama testi çok koyuyduu.
İnşallah olacak canım er ya da geç herkes bebişini kucağına alacak,ama zor ama kolay.Allah bağışalsın yeter.
Teşekkürler elis hoşbulduk çörekotu- bal -tarçın kürüyle hamile kalanları duydum bende o nedenle denedim. Doktorların dediğine göre bir sorun yok. Evleneli 11 yıl oldu. Ilk çocuğumu anca 3.5 yıl sonra kucağıma alabildim. Kızım şu anda 6,5 yaşında hani bir çocuğum daha olsa yaş geçmeden güzel olurdu yani
Eki Görüntüle 380137
bu yaptığım gebelik testi.
ama dedğim gibi eşim gene yanlış sonuç veren testten almış.
o yüzden güvenmiyorum
Oflu bu testi ne zaman yaptın? bir de markası ne?
akşam saat 10a gelirken.
d best one step rapid test yazıyor.
ama dediğim gibi geçen aylarda da pozitif gösterdi gebe değildim.
o yüzden inanmıyorum zaten.
öylesine yaptım
Bugün yaptın yani? Bu marka mıydı pozitif gösteren?Oflucum hep de sana denk gelmez herhalde bozuklar ne bileyim.Senin sürekli pozitif çıkıyor testten değil bence, başka bir şeydendir.Yarın başka markayla da dene derim.
evet canım bugün yaptım...
evet bu markaydı..
hep bana denk geliyo heralde
yarın sabah denerim bi tane farklı var artık ne çıkarsa bahtıma.
bunda da bişey çıkmazsa umudumu keserim zaten
Yok ,elis sorun garip değil de benim durumlarım garip. Sperm yetersiz dediler keçiboynuzu ile aştık sorunu. Ee yine olmuyo. Polip dediler okudum polip gebeliğe engel değildir yazıyor. Bende artık hadi yumurtalar gelişsin. Hadi kanallarda bir problem varmı düşüncesiyle denemeler yapıyorum. çörekotu-bal-tarçın, adaçayı işte böyle
ya tabi bir çocuk olunca insan sorun olabileceğini düşünmüyor, sonuçta sorun olsa çocuk olmazdı diye düz mantık yürütülür.ama birçok tanıdığım bu durumda.ilki sorunsuz olur sonrası zorlaşır.demek ki çevresel faktörlerle tetiklenen bir şey var.hatta bir tanıdığın pıhtılaşma bozukluğu varmış ilk çocuğunda hiçbir sıkıntı olmamış bu yüzden farkedememişler, sonrasında iki düşük yapınca tahlillerle ortaya çıkmış.ikinci çocuğunu iğnelerle dünyaya getirdi kadın allah bağışlasın.
günaydın herkese hayırlı pazarlar pufy nasıl oldun gülüm bebeişin nasıl dün giremedim haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?