Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar ya bneim karnimda cok siddetli bi agri var aksamdan beri sanki heryerime biseyler batiyo normal mi acaba endiselenmeye basladim

Gunaydin kizlarrr aksam super uyudum kocam dukkani acmaya gitti kahvaltiyi hazirlayip alacakmis beni :)))) bekliyorum onu :)

oflu ovucan cok koyu cikmis isallahhh ruyan cikacak hamis haberini alicaz ))
günaydın canım.
bugün bidaha yapıcam.
bakalım

inşallah...
ilk sana haber veririm

günaydın herkese hayırlı pazarlar pufy nasıl oldun gülüm bebeişin nasıl dün giremedim haberim yok

günaydın kzum naber

akşam saat 10a gelirken.
d best one step rapid test yazıyor.
ama dediğim gibi geçen aylarda da pozitif gösterdi gebe değildim.
o yüzden inanmıyorum zaten.
öylesine yaptım

oflum gülüm aynı testten bende dün akşam yaptım midem çok bulanıyo rahim bölgesinde çok sancı var göğüslerimde geçmedi yapayım dedim çıktı aynısından sabah yaptım yok diyebilirziz çok çok hafif yok gibihatta resimleride çektim ekleyeyim geldiğinde mutlaka bak emi balım

Scynmaster gazini cikarmaya calis eger gecmezse ayaklarini kaldir dinlen. Vitaminin elevitse ic hatta magnezyumun varsa ic ssol tarafina yat gecmezse bir gozuk doktora

Azranin esi esseklik yapmisti azra aciklama bekliyordu. Haber alan bana ozelden yazsin cok merak ettim

ekle balım bi bakalım.
ben güvenmiyorum o teste zaten.
sen ovucanıma bakıp yorumlarmısınn:44:

kizlar ya bneim karnimda cok siddetli bi agri var aksamdan beri sanki heryerime biseyler batiyo normal mi acaba endiselenmeye basladim
hoşgeldin canım valla normal derler ama ağrıyı yorumlamak için bir bilgim yok gülüm doktoruna git bence en ufak bile olsa git için rahat olsun
nasıl yani ne gibi ne yaptı azra nasıl şimdi merak ettim iyidir inşallah:18:
ekle balım bi bakalım.
ben güvenmiyorum o teste zaten.
sen ovucanıma bakıp yorumlarmısınn:44:

bakarım gülüm sayfa kaçta dur ararım ben şimdi

seninki benimkinden daha belirgin gülüm ama benim adetim yeni bitti yani saçmalık mı desem bilemiyorum valla hep bizemi denk geliyo anlayamıyorum

test dandikkk
bize denk geliyo bencede.
eşime diyom al gene poztf.
diye belki hammilesin test doğru.
hadi ordan dedim

yarın bebeğimm
pazartesi yani

o zaman gülüm sen hamilesin kesin yani başka yolu çıkarı açıklaması sözü mözü yok yani ovucanda adete yakın böyle çıkmaz derler çııkmışşa hamilesin derler senin adetinden önceki testinde ortada tabi onaa pek güven olmuyo ama bana kalırsa sen bu sefer hamilesin canımıniçi nasıl içime heyecan doğdu şimdi anlatamam bak oturduğum yerden kalkmak nasip olmasınki gülüm çok sevindim boğazıma birşey oldu sanki ağlamaklıyım yemin ederimki çok istiyorum senin hamile olmanı benden daha çok yeminle inş bu sefer hayal kırıklığına uğramayız sen yinede sevidnme bekle yarın sabah tekrar yap koyulaşırsa yada aynısı çıkarsa zate direkt kana gidersin fıstığım

test dandikkk
bize denk geliyo bencede.
eşime diyom al gene poztf.
diye belki hammilesin test doğru.
hadi ordan dedim

benim eşimde dün gördü aslında göstermeyecektim deli deli hareketlerimden birşey yaptığım ortadaydı yani şaşırdı ilk dk dan çıktı yani ama sabah yaptığımda çıkmadı işte çıksaydı neysede seninki bana var gibi geliyo eminimde derimde rken konuşmamyım balım ama bak inş hep birlikte kutluycaz meleğim gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…