Bitanem sagol iyiyim inan azrayi merak ettim girdim. Habriniz varmi napti esiyle. Hala uzgunum onun icin. Aklim hep onda unuttum kendimi
günaydın canım.Gunaydin kizlarrr aksam super uyudum kocam dukkani acmaya gitti kahvaltiyi hazirlayip alacakmis beni :)))) bekliyorum onu :)
oflu ovucan cok koyu cikmis isallahhh ruyan cikacak hamis haberini alicaz))
günaydın herkese hayırlı pazarlar pufy nasıl oldun gülüm bebeişin nasıl dün giremedim haberim yok
akşam saat 10a gelirken.
d best one step rapid test yazıyor.
ama dediğim gibi geçen aylarda da pozitif gösterdi gebe değildim.
o yüzden inanmıyorum zaten.
öylesine yaptım
günaydın canım.
bugün bidaha yapıcam.
bakalım
inşallah...
ilk sana haber veririm
günaydın kzum naber
oflum gülüm aynı testten bende dün akşam yaptım midem çok bulanıyo rahim bölgesinde çok sancı var göğüslerimde geçmedi yapayım dedim çıktı aynısından sabah yaptım yok diyebilirziz çok çok hafif yok gibihatta resimleride çektim ekleyeyim geldiğinde mutlaka bak emi balım
günaydın balım hoşgeldin bak sana testleri koyucam bak emi aynı testten
hoşgeldin canım valla normal derler ama ağrıyı yorumlamak için bir bilgim yok gülüm doktoruna git bence en ufak bile olsa git için rahat olsunkizlar ya bneim karnimda cok siddetli bi agri var aksamdan beri sanki heryerime biseyler batiyo normal mi acaba endiselenmeye basladim
nasıl yani ne gibi ne yaptı azra nasıl şimdi merak ettim iyidir inşallah:18:Scynmaster gazini cikarmaya calis eger gecmezse ayaklarini kaldir dinlen. Vitaminin elevitse ic hatta magnezyumun varsa ic ssol tarafina yat gecmezse bir gozuk doktora
Azranin esi esseklik yapmisti azra aciklama bekliyordu. Haber alan bana ozelden yazsin cok merak ettim
ekle balım bi bakalım.
ben güvenmiyorum o teste zaten.
sen ovucanıma bakıp yorumlarmısınn:44:
bekliyom bebeğim...Eki Görüntüle 380204 Eki Görüntüle 380205
bak bu dün 6 ya gelirken yaptığım ovucanım
anam gülüm senin adetin ne zaman :18:
seninki benimkinden daha belirgin gülüm ama benim adetim yeni bitti yani saçmalık mı desem bilemiyorum valla hep bizemi denk geliyo anlayamıyorum
yarın bebeğimm
pazartesi yani
test dandikkk
bize denk geliyo bencede.
eşime diyom al gene poztf.
diye belki hammilesin test doğru.
hadi ordan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?