Gebelerin çoğunun altta gebelik takvimi var canım ordan takip edebilirsin.Tedavi ve aşılama yaptıran arkadaşlar var onlan akşam saatlerinde gelirler.Bazı arkadaşlar da çalışmaya devam etmektedirler.Bir de topiği açan megimiz var o da editörlük yaptığı için biraz yoğun her zaman gelemiyor.
hertürlüsünden var bu topikte
mesela benim hormonda sorun vardı onun için ilaç kullandım
gülüm kafada kurmak derken hani küslükoluyo yaa bekliyosun eşinden ki gelsin suçlu o konuşşun ses etmez günler geçer haa suçlu yaa işne geldi konuşmadı işine geldi gibi bende öyle mesela adam üzerime gelir gelme git görmek istemiyorum bırak sakinşeleyim derim gider sesi çıkmaz batar ne o neden sustun işinemi gelmedi derim süreklibirşeyler bulurum mesela ama neticede konu kapanmış üzme daha fazla kendini sen daha iyi bilirsin gerkeni gerektiği zamanda yapmak eşin sonuçta ama birdaha da seni böyle üzmesin yani
çorba dedin de
ben bir de tarhana çorbası yapayım en iyisi
artık hergün eşime msj atıyorum gelirken şunu al diye
herşeyi bitmeden istiyorum tekrar
aç kalacaz sanki
kızlar benim kırmızılar geldi ne yazik kiiiiii hayırlısı olsun iyi ki test yapmamışım
çorba dedin de
ben bir de tarhana çorbası yapayım en iyisi
artık hergün eşime msj atıyorum gelirken şunu al diye
herşeyi bitmeden istiyorum tekrar
aç kalacaz sanki
aynen canım öyleyim ama biliyosun 2 düşükten sonra biraz stres olması çok normal.
hayırlısını diledim ben inşallah hakkımızda hayırlısı olurr
bu huysuzluğumdan sonra sanmıyorum zaten yapıcağı varsada yapmaz galiba
eşimin bişey alması ölümhem zaten işden geç çıkıyor , bide ben her markayı herşeyi sevmiyorum yemiyorum. geçen bir çay al dedim, 6 kere aradı ben o yüzden alışverişe onunla beraber haftada bir çıkıyorum, unuttuğum bişey olursada gelirken kendim alıyorum. Ekmek bile al desem gider en yanıklarından alır gelir
kızlar benim kırmızılar geldi ne yazik kiiiiii hayırlısı olsun iyi ki test yapmamışım
yanık ekmek hee :)
yok valla benim eşim güzel alışveriş yapar..
ama gider en pahalısından alır
önemli olan kalitesi de işte
o sever para dökmeyi
canım bak benim adetim geçti ben 5. gün nede olsa yokda en azından testi yapıp negatifi göriyim hemen adet olıyım diyerek yaptım biliyosun
Benimki mucize gibiydi, hepinizinde mucizesi hızlıca gelsin göbüşünüze konsun inşallah
evet onlar gerçekten bi mucize...
bu mucizelerin sahibi ise yüce yaradan..
inşallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalacağızzzzz
çiğ et dedin de geçen canım çekti bizim enişte getirmişti canım çekti çok azıcık atıverdim ağzımahiç beceremez anacım. hamile kaldığımdan beri çiğ et yiyemiyorum diyorum. adam gidiyor salam alıyor yiyemem diyorum yerine pastırma alıyor
ben kendi işimi kendim yaparım, böyle daha sağlıklı
Bu arada hamişler ben pastırma yemek istiyorum zararı olurmuki :26:
en tez zamanda canım. Kucağı kimsenin boş kalmasın inşallah (amin)
çiğ et dedin de geçen canım çekti bizim enişte getirmişti canım çekti çok azıcık atıverdim ağzıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?