Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben gıdeyım
canımın cektıgı corbayı 1 hafta sonra yaptım
oglumla ıceyım
sevınsın kuzumm

ya siz de bana kendinizi anlatın ,gebe olanlar ,olmayanlar ,tedavi görenler kimler

Gebelerin çoğunun altta gebelik takvimi var canım ordan takip edebilirsin.Tedavi ve aşılama yaptıran arkadaşlar var onlan akşam saatlerinde gelirler.Bazı arkadaşlar da çalışmaya devam etmektedirler.Bir de topiği açan megimiz var o da editörlük yaptığı için biraz yoğun her zaman gelemiyor.

kızlar yoğundum sizleri okudum ama kimseye bişey yazamadım

Oflum senin testlerin böyle olduğunda inan çok korkuyorum. İnşallah meleğin göbüşündedir, yarınki sonucundada kafanda şüphe kalmıycak güzel bir değer çıkar

Bu arada eşimle olan sorun çözüldü, şöyle.Ben cumartesi günü kız arkadaşlarımla iş çıkışı kadiköye indim, onada ben kadiköye gidiyorum. akşam geç saate kalırsam sende kadiköye gel beraber geçeriz dedim. Tabi benimki aklınca kıskançlık krizlerine girdi. Saat 6ydı kadiköydeydi. :) Neyse geldi aldı beni pek bişey konuşmadım onunla yine
Neyse geç saat eve geçtik kayınvalideme babama falan gittik. Öyle yattım ben yine ayrı, sonra gece gelmiş yanıma sarılmış bana burnunu çekiyor
Neyse sabah kalktık hadi gel kahvaltı yapalım dedi dışarı çıktık, önce ilk çıktığımız zamanlar gittiğimiz yerde kahvaltı yaptık sonra karşıya geçtik, öğlen kayınvalideme gittik aile kahvaltısı yaptık hem arkadaşları falanda geldi eşimin. Sonra ev baktık, 1 görümcem ve eşimin arkadaşları dışarı çıktık hani çok yüz vermiyorum ama suratta asmıyorum. Gezdik tozduk erkenden evimize gidelim dedi kalktık, benim ailemi falanda gezdik eve geldik. Tabi ben daha rahattım. Tabakları gösterdim dedim sen annene gittinmi bu tabaklardan annendede var. Bana dediki. Bu eve geçtiğimizden beri senden habersiz bir kere bile anneme gittiysem çocuğumun yüzünü görmek nasip olmasın:26: O öyle diyince çok üzüldüm, inandım tabi. Dedi keşke bana sorsaydın en başında. Bende kaç gündür kafayı yiyorum gizli ne yaptımda bu kız böyle yapıyor diyorum dedi. En çok 2,5 saatlik yoldan geliyorumda yüzünü bile göstermeden odaya gidiyorsun ya o çok koydu dedi.

Yani benimde tatlıya bağlandı, biraz da günahını aldım sanırım

şu an online görünenlerin hemen hemen hepsi gebe
burda başladık burda devam ediyoruz

kramp giriyorsa kesinlikle magnezyum eksikliğidir
ilaç kullanmıyor musun
yok canım soyledım cumartesı şeker yuklemesıne gittiğimde karnım agrıyo dıye rahım buyumesındendır dedı
o zman kramp yoktu cumartesı gecesı başladı
Sanırım evet magnezyum eksikliğinden oluyor.Sen hiç magnezyum almadın mı?Kasık ağrısı için de doktor veriyor.Bana o yüzden vermişti.Sen de kasık ağrılarından şikayetçisin sanırım.
vermedı canım daha önce hıc almadım

hadi yaaa
peki nasıl hamile kaldınız tedavi olan oldumu normal yoldanmı gebe kaldınız:44:
hertürlüsünden var bu topikte
mesela benim hormonda sorun vardı onun için ilaç kullandım

slm kızlar net gitti şimdi geldi kaçırmadım dimi birşey
hoşgeldin canım

ben gıdeyım
canımın cektıgı corbayı 1 hafta sonra yaptım
oglumla ıceyım
sevınsın kuzumm
afiyet olsun

ben de onu sorcaktım
olmayan sorununuzun hallolmasına sevindim
durduk yere canını sıkmışsın

Bu da çok sevindirici bir haber.Umarım böyle devam eder.Adama da üzüldüm valla

çok sevindim canım yaaa bak hemen moraline etki etmiş görüyomusun konuşmayınca insanlar kuruyo kafalarmızdan neler geçiriyoruz anlayınca mantıklı geliyo bazı şeyler üzüldün o kadar bak ama olsun yaşandı gitti bitti çok şlükür aranız iyi rabbim hiç bozmasın inş bir ömür ayırmasın AMİNNNNNNNNNNNNN

hoşbuldum ferdam sağolasın

Aile hekimine de yazdırabilirsin,bence başlamalısın.Kasılmalara da iyi geliyor rahatlarsın.

Bu da çok sevindirici bir haber.Umarım böyle devam eder.Adama da üzüldüm valla

bende üzüldüm canım

ya kurmak değilde işte ne biliyim işte daha önceki eşekkliklerinden kaynaklanıyor yine, o daha öncelerde yapmamış olsaydı ben neden böyle düşüniyim ki (yine üste çıktım)
ama o ben seni görmeye 2,5 saat yol geliyorumda yüzüme bakmıyosun dedi ya o çok koydu banada valla gözlerim doldu. dedimki hamileliimin duygusallığından faydalanıp ağlatma beni dedim

Bayanlar ben yine gidiyorum akşam yemeği faslı var.Bu arada menünüzde neler var belki bana fikir olur

beni strese sokuyosunuz böyle konuşunca biliyo musunuzz
neyse bebeğim sorununuzun çözülmesine çok sevindimm

beni strese sokuyosunuz böyle konuşunca biliyo musunuzz
neyse bebeğim sorununuzun çözülmesine çok sevindimm

kız napıyım sen de benim gibi onu tam öğrenene kadar rahat edemiycek tiplerdensin. Bende öyleyim. Deli oluyorum bişey net olmazsa, neyse en azından az kaldı yarına kuzum. Unutma sonuç her ne olursa olsun hep en hayırlısıdır canım

Bayanlar ben yine gidiyorum akşam yemeği faslı var.Bu arada menünüzde neler var belki bana fikir olur

ben de uyumaya gidicem şmdi biraz
yemek için erken daha
ama bugünkü menü fırında patates-köfte
yanına da ya bulgur pilavı, ya pirinç pilavı-cacık

gülüm kafada kurmak derken hani küslükoluyo yaa bekliyosun eşinden ki gelsin suçlu o konuşşun ses etmez günler geçer haa suçlu yaa işne geldi konuşmadı işine geldi gibi bende öyle mesela adam üzerime gelir gelme git görmek istemiyorum bırak sakinşeleyim derim gider sesi çıkmaz batar ne o neden sustun işinemi gelmedi derim süreklibirşeyler bulurum mesela ama neticede konu kapanmış üzme daha fazla kendini sen daha iyi bilirsin gerkeni gerektiği zamanda yapmak eşin sonuçta ama birdaha da seni böyle üzmesin yani

bende mercimek çorbası köfte pilav var bugüne yapmadım ama yaparım daha var akşama gülüm

ben de uyumaya gidicem şmdi biraz
yemek için erken daha
ama bugünkü menü fırında patates-köfte
yanına da ya bulgur pilavı, ya pirinç pilavı-cacık

bizimde çok acil alışveriş yapmamız lazım. yoksa boş su kaynatıcam artık. bi çorba yaparım belki yanınada mantı gibi makarna varya ondan diyorum. hafifcene olur hem. bol sarımsaklı

bizimde çok acil alışveriş yapmamız lazım. yoksa boş su kaynatıcam artık. bi çorba yaparım belki yanınada mantı gibi makarna varya ondan diyorum. hafifcene olur hem. bol sarımsaklı

çorba dedin de
ben bir de tarhana çorbası yapayım en iyisi

artık hergün eşime msj atıyorum gelirken şunu al diye
herşeyi bitmeden istiyorum tekrar
aç kalacaz sanki

aynen canım öyleyim ama biliyosun 2 düşükten sonra biraz stres olması çok normal.
hayırlısını diledim ben inşallah hakkımızda hayırlısı olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…