bilmiyorum canım hissetmedim bişey
evin içinde kuruduğundan olabilir ama
oflu testin çok güzel maşallah
hadi bakalım
kan testine gittin mi?
bu arada selamlar herkese
gamze ishal mi oldun? bişey dokundu heralde
geçmiş olsun
Olabilir, gerçi bu eve yeni taşındım suyu falan da değişik dur bakalım yaz gelsin o zaman daha iyi anlarım.
Bu arada magnezyumu eşimin adına yazdırsam olur mu acaba?Günde bir tane içiyordum, kasık ağrısı olunca dr ikiye çıkardı.Öyle olunca da reçete süresi dolmadan bitmiş oldu ve fiyatı 18 tl. Prospektüsüne baktım cinsiyet ayrımı ya da gebelkile ilgili bir koşul yok. Alabilir her halde değil mi?
Sorma ferdam 2 haftadir boyleyim ben bisey dokunmus olamaz dra soylucem yine unutmazsam buna ragmen 99 kg olmusum suan toplam adigim kg 19 oldu(((
Olabilir, gerçi bu eve yeni taşındım suyu falan da değişik dur bakalım yaz gelsin o zaman daha iyi anlarım.
Bu arada magnezyumu eşimin adına yazdırsam olur mu acaba?Günde bir tane içiyordum, kasık ağrısı olunca dr ikiye çıkardı.Öyle olunca da reçete süresi dolmadan bitmiş oldu ve fiyatı 18 tl. Prospektüsüne baktım cinsiyet ayrımı ya da gebelkile ilgili bir koşul yok. Alabilir her halde değil mi?
doktor yazarsa alabilirsiniz canım farketmez
birdahakine sen reçetene 2 tane de yazdırabilirsin
günde 2 içiyorsan doktor yazarsa öder sanırım
bir deneyin bakalım
ne kadar pahalıymış bu arada
ben nutriwaydan kalsiyum-magnezyum karışık olanından içiyorum
içinde 210 tablet var
fiyatı da 33 tl
günde 2 tane içiyorum
oflu tebrikler ..darısı başımıza inş.
Tablet mi? Ya benim toz ve o kadar ekşi ki işkence onu içmek.Acaba seninkinden mi yazdırsam doktora da sormadan bişey yapmak istemiyorum.Neyse bu ay devam edeyim zaten 5 aylık olunca kalsiyum başlayacakmış.
canım yarın kanda çıakrsa ondan sonra tebrik edersin.
yine de teşekkür ederim...
RABBİm herkese versin inşallah çifter çifter
olsun çift çizgi belirgin ama ..
aminnnnnnnnnnnnn inş.....
benimki tablet
yalnız doktor yazmıyor benimkini reçetesiz
ben tüm ürünleri nutriwayden kullanıyorum
kal-mag, demir, omega 3 falan hepsi nutriway, memnunum
doktoruma söyledim ben bunu kullanmaya başladım diye (daha yazmamıştı o zaman bunlardan)
iyi etmişsin kullan dedi
sağlık ocağındaki hemşire sordu ne ilacı kullanıyosun diye
hepsi nutriway dedim
çok iyi etmişsin onları almakla dedi
ben hepsinden de memnunum
Git aile hekimine gunde 2 sefere cikardilar yaz de oluyo oyle benim tansiyon oyleydi duzeltirdik receteyle aliyoruz :)
şu an online görünenlerin hemen hemen hepsi gebeya siz de bana kendinizi anlatın ,gebe olanlar ,olmayanlar ,tedavi görenler kimler
kramp giriyorsa kesinlikle magnezyum eksikliğidirbenimde son bi kaç gündür bacaklarıma kramp girmeye başladı özellilke uyurken
bi de karnımda ağrıyo ya
acaba magnezyum eksikliğinden mi oluyodur ki:26:
benimde son bi kaç gündür bacaklarıma kramp girmeye başladı özellilke uyurken
bi de karnımda ağrıyo ya
acaba magnezyum eksikliğinden mi oluyodur ki:26:
Sanırım evet magnezyum eksikliğinden oluyor.Sen hiç magnezyum almadın mı?Kasık ağrısı için de doktor veriyor.Bana o yüzden vermişti.Sen de kasık ağrılarından şikayetçisin sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?