Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bilmiyorum canım hissetmedim bişey
evin içinde kuruduğundan olabilir ama

Olabilir, gerçi bu eve yeni taşındım suyu falan da değişik dur bakalım yaz gelsin o zaman daha iyi anlarım.

Bu arada magnezyumu eşimin adına yazdırsam olur mu acaba?Günde bir tane içiyordum, kasık ağrısı olunca dr ikiye çıkardı.Öyle olunca da reçete süresi dolmadan bitmiş oldu ve fiyatı 18 tl. Prospektüsüne baktım cinsiyet ayrımı ya da gebelkile ilgili bir koşul yok. Alabilir her halde değil mi?

oflu testin çok güzel maşallah
hadi bakalım
kan testine gittin mi?

bu arada selamlar herkese

gamze ishal mi oldun? bişey dokundu heralde
geçmiş olsun

Sorma ferdam 2 haftadir boyleyim ben bisey dokunmus olamaz dra soylucem yine unutmazsam buna ragmen 99 kg olmusum suan toplam adigim kg 19 oldu (((

doktor yazarsa alabilirsiniz canım farketmez
birdahakine sen reçetene 2 tane de yazdırabilirsin
günde 2 içiyorsan doktor yazarsa öder sanırım
bir deneyin bakalım

ne kadar pahalıymış bu arada
ben nutriwaydan kalsiyum-magnezyum karışık olanından içiyorum
içinde 210 tablet var
fiyatı da 33 tl
günde 2 tane içiyorum

Sorma ferdam 2 haftadir boyleyim ben bisey dokunmus olamaz dra soylucem yine unutmazsam buna ragmen 99 kg olmusum suan toplam adigim kg 19 oldu (((

boşver canım takma kiloyu yaa
vericez elbet
ben tartılmıyorum bile artık
haftada 1-2 kez falan bakıyorum
şişlik vardır hem
sen doktorunla konuş bu durumu
uzun sürmesi normal değil

Git aile hekimine gunde 2 sefere cikardilar yaz de oluyo oyle benim tansiyon oyleydi duzeltirdik receteyle aliyoruz :)

Tablet mi? Ya benim toz ve o kadar ekşi ki işkence onu içmek.Acaba seninkinden mi yazdırsam doktora da sormadan bişey yapmak istemiyorum.Neyse bu ay devam edeyim zaten 5 aylık olunca kalsiyum başlayacakmış.

Tablet mi? Ya benim toz ve o kadar ekşi ki işkence onu içmek.Acaba seninkinden mi yazdırsam doktora da sormadan bişey yapmak istemiyorum.Neyse bu ay devam edeyim zaten 5 aylık olunca kalsiyum başlayacakmış.

benimki tablet
yalnız doktor yazmıyor benimkini reçetesiz
ben tüm ürünleri nutriwayden kullanıyorum
kal-mag, demir, omega 3 falan hepsi nutriway, memnunum
doktoruma söyledim ben bunu kullanmaya başladım diye (daha yazmamıştı o zaman bunlardan)
iyi etmişsin kullan dedi
sağlık ocağındaki hemşire sordu ne ilacı kullanıyosun diye
hepsi nutriway dedim
çok iyi etmişsin onları almakla dedi
ben hepsinden de memnunum

Doktor yazmıyorsa alabileceğimi sanmıyorum,pahalı gibi.Neyse bakalım bunları düzenli içeyim de.Benimki omega yazmadı,söylememe rağmen yazmadı.Yeterince ilaç kullanıyorsun omega içmesen çocuğun zekasında bir gerilik olmaz,içsen de ileri zekalı olmaz neyse o olur dedi Ben de hiç üstelemedim,zaten balık ve ceviz çok tüketiyorum öyle avutuyorum.Hayırlısı olsun.

benimde son bi kaç gündür bacaklarıma kramp girmeye başladı özellilke uyurken
bi de karnımda ağrıyo ya
acaba magnezyum eksikliğinden mi oluyodur ki:26:

Git aile hekimine gunde 2 sefere cikardilar yaz de oluyo oyle benim tansiyon oyleydi duzeltirdik receteyle aliyoruz :)

Ama önceki reçeteye göre günde bir taneydi o geçti onu artık düzeltemem, bundan sonra aldıklarımı günde iki diye yazdırırım.Eşimle konuştum kendi adına yazdıracakmış aile hekimine.

ya siz de bana kendinizi anlatın ,gebe olanlar ,olmayanlar ,tedavi görenler kimler
şu an online görünenlerin hemen hemen hepsi gebe
burda başladık burda devam ediyoruz

bi de karnımda ağrıyo ya
kramp giriyorsa kesinlikle magnezyum eksikliğidir
ilaç kullanmıyor musun

bi de karnımda ağrıyo ya

Sanırım evet magnezyum eksikliğinden oluyor.Sen hiç magnezyum almadın mı?Kasık ağrısı için de doktor veriyor.Bana o yüzden vermişti.Sen de kasık ağrılarından şikayetçisin sanırım.

Sanırım evet magnezyum eksikliğinden oluyor.Sen hiç magnezyum almadın mı?Kasık ağrısı için de doktor veriyor.Bana o yüzden vermişti.Sen de kasık ağrılarından şikayetçisin sanırım.

ben de herşeyi doktor vermeden alıyorum zaten
ben başladım hepsine kendim, başladım dedim doktora
o da iyi etmişsin dedi
eleviti de kafama göre bıraktım
ben bıraktım dedim
iyi etmişsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…