niyeki...................
[video=youtube_share;cQVWMwoP1EM]http://youtu.be/cQVWMwoP1EM[/video]
ekledim kuzucum. garanti vermiyom anacım. Soğan kavurmaya üşendiğimden dolma yapamıyorum kaç gündür. Annemin kavurduklarıda bitti
kıslar ya ben ikidir test yaoıyorum böle ısıkta gölge gibi cıkıyo ama pembe degil. acaba negatifte benmi bosuna hevesleniyorum. dünde tam dalcaktım kasıgıma bi agrı saplandı cok kötüydü.
kapı kırılınca arkada sağlam kalacağını sanmam da ondan balım kısırı yapmışşsan sorundeğil ama yapmamışşsan boşa kırmış olmıyım kısır yok zati ortada
kapı kırılınca arkada sağlam kalacağını sanmam da ondan balım kısırı yapmışşsan sorundeğil ama yapmamışşsan boşa kırmış olmıyım kısır yok zati ortada
soğanı anca pişmiş hali ile yiyebilirim sanırım. onuda böyle kısık ateşte yağa tuzda atarak böyle iyicene öldürüyorum. artık koku falan kalmıyor öyle yiyorum yoksa yiyemem. Pis pis huylarımdan biri işteBen cigden koyuyorum hep sogani gerci ben kavrulmus sogan yemedigimden her yemege oyle yapiyorum :)
melisamm hadi yaaa resmini koysana ne olur bakalım belki görürürz:18::18:
kıslar ya ben ikidir test yaoıyorum böle ısıkta gölge gibi cıkıyo ama pembe degil. acaba negatifte benmi bosuna hevesleniyorum. dünde tam dalcaktım kasıgıma bi agrı saplandı cok kötüydü.
yok yaa bana bişey olmaz merak etme taş gibiyim taşşş
yaptım yaptım aç ağzını bi kaşık tadına bak nasıl
Biri kisir mi yapiyo bende geliyorummmmmm ohhhh sarmalar puffyden kisirlar delikizdan aksam nafakamiz cikti :))
Foto koysana bakalim bizde :)
soğanı anca pişmiş hali ile yiyebilirim sanırım. onuda böyle kısık ateşte yağa tuzda atarak böyle iyicene öldürüyorum. artık koku falan kalmıyor öyle yiyorum yoksa yiyemem. Pis pis huylarımdan biri işte
hıımmmmmmmmmm hıımm çok güzel olmuş hele limonu verbacım turşun yokmu gıızzver ver bir kaşık yetmez hepsini ver ellerine kollarına sağlık balım
olsun gülüm sen koy yaaa bakalım ne olurki belki görebiliriz hadi bizimi kırıcan senyok kıs resmini cekiyorum hiç gözükmüyoki. ısıga tutunca testi böle gölgesi gözüküyo ama o testin olagan gölgesimi onu bilemedim. nova aldırdım kocaya bide onla yaparım sonra bakalım.bugün bi doktora gideyim dedim ya benimki yine ameliyatlarda. kız ben cok tez canlıyım herkez bana bekle biraz daha 7 gün gecsin bari diyolar ya cok pis kafayı taktım
Biri kisir mi yapiyo bende geliyorummmmmm ohhhh sarmalar puffyden kisirlar delikizdan aksam nafakamiz cikti :))
Bende kokusuna dayanamiyorum o yuzden kavururken cok kotu geliyo bana yemegin suyunu ekledim mi sogani atiyom icine haslaniyo resmen oyle yiyom anca :))) kocamda tam tersi kelle kelle yer sogani iykkkk :))
gel kuzum başımın üstünde yerin var. Uydu için servis gelicek akşam ama ben önce mantım ile çorbamı yaparım. Sarmamıda yaparım, aslında dolaplarımı toplıycaktımda sonra yaparım artık
evde neye elimi atsam dağılmış. böyle acilen eve girişmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?