meraba arkadaşlar.. bi sorum olucak.. 2 aydır bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz... adetime bir hafta kala göğüslerim çok şişti ve özellikle geceleri çok acıdı dokunamadım.. ara ara kasıklarıma adet olucakmışım gibi çok ağrıdı... şuan adetime 2 gün var ve dünden beri sağ kasığım acayip bi şekilde batıyo.. lütfen yardımca olun sizce adet mi olucam yoksa hamile olabilir miyim? içinizde bu belirtileri yaşıyan oldu mu? birde hamile olan arkadaşlar aranızda sivilce çıkan oldu mu?
bende içiyom gülüm yarasın yemeklerin ve cayın.
shaggy halıdan nefret dediyorum bi hata aldım. benim evimde shaggy dolu ne adam gibi süpürülüyo ne silkeleniyo nede yıkamnınca uzun süre güzel gösüküyo. küçükleri silkeliyorum ama üstünde gezdigim an berbat oluyo ya yapısıyo oldugu gibi. mutfaktakini degistirdim allahtan. 4 tane shaggy daha var degişecek .
,ya kızlar yemekten bahsetmişsiniz zaten açtım gittim bir güzel karnımı doyurdum:125::125::125:
şimdide çay keyfi yapıyorummm:126::126:
puffym eşinle sorunlarınızı halletmenize sevindimmm
ya nasıl yapacaksın yolluk sakallı ipten felan valla benim yüreğim kaldırmıyo el işi yapmaya helede yolluk yapmak hiçç bana göre değilll
yaminnn canım önümüzdeki ay doğum günü hediyem olur belki de rabbimden bana
hakkında en hayırlı ne zamansa o zaman olsun canım. En güzel hediyen olsun gelsin
canım shaggylerde kalite kalite ben benimkilerden çok memmunum sadece kaldırıp silkelemeye zamanım yok. Ama çok kullanışlılar, bunların kısa tüylü olanlarından alırsan o zaman ok ama uzun tüylüler sinir bozucu
,
afiyet bal şeker olsun bende annemle telde dedikodu yaptım. sesin düzelmiş keyfin yerine gelmiş dedi de bende olanları anlattım mutlu oldu. Benim damadım yapmaz boşuna huzursuz etme adamı diye beni fırçaladı
canım teşekkür ederim. sanırım topikcene aynı şeyleri yaşayıp aynı anda normale dönüyoruz
ben çok seviyorum, hele bebek örgülerini ama annem yemin ettirdi, yapmıycam uzun zaman. Bebek doğdukdan sonra yaparım zaten ben yine
Elim boş kalmasın diye o yolluklardan yapıyım diyorum.
hakkında en hayırlı ne zamansa o zaman olsun canım. En güzel hediyen olsun gelsin
canım shaggylerde kalite kalite ben benimkilerden çok memmunum sadece kaldırıp silkelemeye zamanım yok. Ama çok kullanışlılar, bunların kısa tüylü olanlarından alırsan o zaman ok ama uzun tüylüler sinir bozucu
,
afiyet bal şeker olsun bende annemle telde dedikodu yaptım. sesin düzelmiş keyfin yerine gelmiş dedi de bende olanları anlattım mutlu oldu. Benim damadım yapmaz boşuna huzursuz etme adamı diye beni fırçaladı
canım teşekkür ederim. sanırım topikcene aynı şeyleri yaşayıp aynı anda normale dönüyoruz
ben çok seviyorum, hele bebek örgülerini ama annem yemin ettirdi, yapmıycam uzun zaman. Bebek doğdukdan sonra yaparım zaten ben yine
benimkilerimn hepsi kasmir kaliteli yanı . bitek yatak odamdaki ve bilgisayar odasındaki kısa tüylü gerisi uzun işte cok sinirlerimi bozuyo cokkkkkkkkk
Kuzummm ben okudum ama yazmadim sanirim cok sevindim yontmussun seninkini artik yapicagi varsada yapmaz :)))
sağol caımmmmmmmmmmmmmmcanım shaggylerde kalite kalite ben benimkilerden çok memmunum sadece kaldırıp silkelemeye zamanım yok. Ama çok kullanışlılar, bunların kısa tüylü olanlarından alırsan o zaman ok ama uzun tüylüler sinir bozucu
,
sağol caımmmmmmmmmmmmmm
evet yaa tadımız kaçınca herşeyimiz değişiyo sesimiz ruh halimiz neden böyle kırılgan varlıklarız biz yaaa
yaaaaa sonradanda vijdan azabı çekersin işte neyse bazen böyle dargınlıkların ardından barışmalar çok güzel oluyo tekrar aşık oluyosun eşineen güzeli kısa olanları işte, acaba ben halının birini feda edip kırpsammı tüylerini yada eşimin traş makinesiyle 3 numaraymı vursam
kız öyle deme çok üzüldüm öyle dyince. suç işlese yapsam neysede bişey yapmamış kendi kuruntuma 1 haftamız rezil oldu :26:
kadın olmak herkese nasip olmıycak bir lütufdur, o yüzden bunun olumsuzluklarınada razı gelmeliyiz, çok nariniz inceyiz sanırım
selamlar herkese
nasilsiniz canlar?
selamlar herkese
nasilsiniz canlar?
yaaaaa sonradanda vijdan azabı çekersin işte neyse bazen böyle dargınlıkların ardından barışmalar çok güzel oluyo tekrar aşık oluyosun eşine
valla bende seni düşünüyodum bugün gelmedi diyee
kebdi adıma iyi olmaya çalışıyorum uykusuzum gece pek uyuyamadımda
valla bende seni düşünüyodum bugün gelmedi diyee
kebdi adıma iyi olmaya çalışıyorum uykusuzum gece pek uyuyamadımda
hoşgeldin balım. biz iyiyiz sen nasılsın
hele o gece geçip kulağımın dibinde burnunu çekiyor ya sanki ağlıyormuş gibi çok tatlı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?