Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

adetim bile geçmişti sabah adetim geldiii hiç belli oluyo kuzum yaa inşallah hamilesindir

canım shaggylerde kalite kalite ben benimkilerden çok memmunum sadece kaldırıp silkelemeye zamanım yok. Ama çok kullanışlılar, bunların kısa tüylü olanlarından alırsan o zaman ok ama uzun tüylüler sinir bozucu
ya kızlar yemekten bahsetmişsiniz zaten açtım gittim bir güzel karnımı doyurdum:125::125::125:
şimdide çay keyfi yapıyorummm:126::126:
,

afiyet bal şeker olsun bende annemle telde dedikodu yaptım. sesin düzelmiş keyfin yerine gelmiş dedi de bende olanları anlattım mutlu oldu. Benim damadım yapmaz boşuna huzursuz etme adamı diye beni fırçaladı

puffym eşinle sorunlarınızı halletmenize sevindimmm
ya nasıl yapacaksın yolluk sakallı ipten felan valla benim yüreğim kaldırmıyo el işi yapmaya helede yolluk yapmak hiçç bana göre değilll

canım teşekkür ederim. sanırım topikcene aynı şeyleri yaşayıp aynı anda normale dönüyoruz
ben çok seviyorum, hele bebek örgülerini ama annem yemin ettirdi, yapmıycam uzun zaman. Bebek doğdukdan sonra yaparım zaten ben yine
Elim boş kalmasın diye o yolluklardan yapıyım diyorum.
yaminnn canım önümüzdeki ay doğum günü hediyem olur belki de rabbimden bana

hakkında en hayırlı ne zamansa o zaman olsun canım. En güzel hediyen olsun gelsin

benimkilerimn hepsi kasmir kaliteli yanı . bitek yatak odamdaki ve bilgisayar odasındaki kısa tüylü gerisi uzun işte cok sinirlerimi bozuyo cokkkkkkkkk

Kuzummm ben okudum ama yazmadim sanirim cok sevindim yontmussun seninkini artik yapicagi varsada yapmaz :)))

benimkilerimn hepsi kasmir kaliteli yanı . bitek yatak odamdaki ve bilgisayar odasındaki kısa tüylü gerisi uzun işte cok sinirlerimi bozuyo cokkkkkkkkk

en güzeli kısa olanları işte, acaba ben halının birini feda edip kırpsammı tüylerini yada eşimin traş makinesiyle 3 numaraymı vursam

Kuzummm ben okudum ama yazmadim sanirim cok sevindim yontmussun seninkini artik yapicagi varsada yapmaz :)))

kız öyle deme çok üzüldüm öyle dyince. suç işlese yapsam neysede bişey yapmamış kendi kuruntuma 1 haftamız rezil oldu :26:

sağol caımmmmmmmmmmmmmm
evet yaa tadımız kaçınca herşeyimiz değişiyo sesimiz ruh halimiz neden böyle kırılgan varlıklarız biz yaaa

sağol caımmmmmmmmmmmmmm
evet yaa tadımız kaçınca herşeyimiz değişiyo sesimiz ruh halimiz neden böyle kırılgan varlıklarız biz yaaa

kadın olmak herkese nasip olmıycak bir lütufdur, o yüzden bunun olumsuzluklarınada razı gelmeliyiz, çok nariniz inceyiz sanırım

yaaaaa sonradanda vijdan azabı çekersin işte neyse bazen böyle dargınlıkların ardından barışmalar çok güzel oluyo tekrar aşık oluyosun eşine
kadın olmak herkese nasip olmıycak bir lütufdur, o yüzden bunun olumsuzluklarınada razı gelmeliyiz, çok nariniz inceyiz sanırım

selamlar herkese
nasilsiniz canlar?

hoşgeldin balım. biz iyiyiz sen nasılsın
yaaaaa sonradanda vijdan azabı çekersin işte neyse bazen böyle dargınlıkların ardından barışmalar çok güzel oluyo tekrar aşık oluyosun eşine

hele o gece geçip kulağımın dibinde burnunu çekiyor ya sanki ağlıyormuş gibi çok tatlı oluyor.

valla bende seni düşünüyodum bugün gelmedi diyee
kebdi adıma iyi olmaya çalışıyorum uykusuzum gece pek uyuyamadımda

erken saatlerde pek giremiyorum cnmm esim evde calisdigi icin :)
yoksa canim cikiyor kizlar ne yapiyor diye
hayirdir rahatsiz falanmisin?
bu gece benimde migdem cok yandi ve karnim agridi cok sonra dalmisim
kizlar birde rüya gördüm hayra ciksin insallah bebegimi dogurmusum güya daha cinsiyeti belli degilmis bir aciyorum altini pipisini görüyorum aaa kiz dediler erkek cikdi diyorum
ama sevgisi inanilmazdi ya hicbirseye benzemiyordu bu bebek benim mi simdi diyordum rüyamda sonra uyandim

hoşgeldin balım. biz iyiyiz sen nasılsın

hele o gece geçip kulağımın dibinde burnunu çekiyor ya sanki ağlıyormuş gibi çok tatlı oluyor.

hosbuldukk tatlim...
bende iyiym cnm sükürler olsun
bugun esimle doguma hazirlik kursuna yazildik ayin nasipse 27 sinde gidicez
haftaya da doktora randevum var.

kızlar ya ben kesi hamileyim bakın belirtileri sayıyorum
1:çok sıcak olunca yanıyorum
2:hava soğuk olunca üşüyorum
3:karnım toksa canımm hiiiiiç birşey istemiyo
4:ama aç olunca herşeyi yiyorum
5:çaya 3 kaşık şeker atınca çok şekerli geliyo
6:yemek sıcak olunca ağzım yanıyo
7:ama soğuk oluncada tadı olmuyo
8:gece 1 den sonra uyku basıyo
9:sabah 6 da uyanmak zor geliyo
10:birde çişimi çok tutunca sıkışıyorum
bu belirtilere göre ben kesinnn hamileyimmm değilmi kızlarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…