Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım bi daha kime koyyum çöpte gülüm sabah resmini cektim yakınlastırdım cok bulanık hiç belli olmuyo diye sildim resmide test cöpte üzerindede cay pisligi var koyamıyorum gülüm olsa dükkan senin. kırmıyom bak ona göre.

kızlar bu arada benim halılarım ve yolluklarım hep shaggy hem ağırlar hemde silkeleme şansım pek yok apartmanda, bu sakallı ipler varya içine bide başka renk katıp yolluklarıma kardeşmi yapsam diyorum :26: Hem daha ince olmuş olur hemde içine makreme ipide katıcam dik durur halı gibi.
Benim evim 2 renk oluyor, hem beyaz gri siyah, hemde kahve krem. Örtülerim ve halılarım şekil değişiyor. Siyah beyaz shagglerimin yanına siyah sakallı ipten yollukda yapsam gider heralde dimi :26:

tmm tmm kız kırmadın inandım gülüm neyse inş sabah yaptığında çıkar be gülüm

Mantikli canim shaggylerle uyumlu olur o sakalli ipler hemde hafif sana kolaylik olur

Mantikli canim shaggylerle uyumlu olur o sakalli ipler hemde hafif sana kolaylik olur

kkda ne becerikli hatunlar var, koltuklarına kılıf bile yapmışlar o iplerle, ben bi yolluğu yapıyımda bakıyım nasıl yürüyor, ağırmı yavaşmı, beğenirsem koltuklarımada yaparım. Benim koltuklarım beyaz ve hiç daha örtüsüz kullanamadım. Ördüğümden beyaz olur en azından evimin şekli gözükür. Ben pek meraklıyım

shaggy halıdan nefret dediyorum bi hata aldım. benim evimde shaggy dolu ne adam gibi süpürülüyo ne silkeleniyo nede yıkamnınca uzun süre güzel gösüküyo. küçükleri silkeliyorum ama üstünde gezdigim an berbat oluyo ya yapısıyo oldugu gibi. mutfaktakini degistirdim allahtan. 4 tane shaggy daha var degişecek .

merhabalar ben siteye yeni üye oldum arkadaşlar ben 5 aylık evliyim biz de bebek düşünüyoruz
ama ilk denemeler de başarılı olamadık ve korkuyorum sizce normal mi bu kadar zman için de olmaması

Ben herseyi koyu renk aldim hali alicam simdi oda kahve tonu olacak bu sene olmazsa bile gelecek sene koltuklari degistirmek istiyorum bende sadece buyuk olanin alti aciliyo geri kalan acilmiyo sinirlik alirken hic dikkat etmedim fiyati uygun diye ((

merhabalar ben siteye yeni üye oldum arkadaşlar ben 5 aylık evliyim biz de bebek düşünüyoruz
ama ilk denemeler de başarılı olamadık ve korkuyorum sizce normal mi bu kadar zman için de olmaması

Hosgeldin canim du bakalim daha 5 ay olmus tabikide normal 1 sene sonunda olmazsa o zaman dra gidersin sorun mu var diye simdilik denemeye devam stres yapma ::.)))

ya kızlar yemekten bahsetmişsiniz zaten açtım gittim bir güzel karnımı doyurdum:125::125::125:
şimdide çay keyfi yapıyorummm:126::126:

puffym eşinle sorunlarınızı halletmenize sevindimmm
ya nasıl yapacaksın yolluk sakallı ipten felan valla benim yüreğim kaldırmıyo el işi yapmaya helede yolluk yapmak hiçç bana göre değilll

aaa ciddi misin ((
ya ben senden çok umutluydummmmmmmm

bende umutluydum ama hayırlısı buymuşş inşallah sende vardırrr
gülüm bozma sakın moralini olsun bak en azında geldi adetin çok gecikmedi canın sağolsun diğer aya inş bitanem

yok canım valla hiç üzülmedim dün dua etmiştim hatırlıyomusun allah hangisi hayırlıysa onu yollasın diye demekki bu daha hayırlı dimi amaa
aysun sakın üzülme kuzum, önümüzdeki 9 ay boyunca adet görmezsin inşallah

aminnn canım önümüzdeki ay doğum günü hediyem olur belki de rabbimden bana

meraba arkadaşlar.. bi sorum olucak.. 2 aydır bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz... adetime bir hafta kala göğüslerim çok şişti ve özellikle geceleri çok acıdı dokunamadım.. ara ara kasıklarıma adet olucakmışım gibi çok ağrıdı... şuan adetime 2 gün var ve dünden beri sağ kasığım acayip bi şekilde batıyo.. lütfen yardımca olun sizce adet mi olucam yoksa hamile olabilir miyim? içinizde bu belirtileri yaşıyan oldu mu? birde hamile olan arkadaşlar aranızda sivilce çıkan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…