yok turşu murşu sana ,ula bi tekne kısırı yedin hüplettin ,çekil kenara senden millete kalmayacak
olsun gülüm sen koy yaaa bakalım ne olurki belki görebiliriz hadi bizimi kırıcan sen
valla bende pilav köfte var ama dolma kısır duyunca bastım gaza gidiyorum kızlara gelen varsa yoldan geçerken atlasnlar kısıra gidiyoruz kısıraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benide gebeliğin başında biraz rahatsız etti ama anacığım sağolsun çözdü sorunumuda tabi şimdi bitti
canım bi daha kime koyyum çöpte gülüm sabah resmini cektim yakınlastırdım cok bulanık hiç belli olmuyo diye sildim resmide test cöpte üzerindede cay pisligi var koyamıyorum gülüm olsa dükkan senin. kırmıyom bak ona göre.
kızlar bu arada benim halılarım ve yolluklarım hep shaggy hem ağırlar hemde silkeleme şansım pek yok apartmanda, bu sakallı ipler varya içine bide başka renk katıp yolluklarıma kardeşmi yapsam diyorum :26: Hem daha ince olmuş olur hemde içine makreme ipide katıcam dik durur halı gibi.
Benim evim 2 renk oluyor, hem beyaz gri siyah, hemde kahve krem. Örtülerim ve halılarım şekil değişiyor. Siyah beyaz shagglerimin yanına siyah sakallı ipten yollukda yapsam gider heralde dimi :26:
Mantikli canim shaggylerle uyumlu olur o sakalli ipler hemde hafif sana kolaylik olur
kızlar bu arada benim halılarım ve yolluklarım hep shaggy hem ağırlar hemde silkeleme şansım pek yok apartmanda, bu sakallı ipler varya içine bide başka renk katıp yolluklarıma kardeşmi yapsam diyorum :26: Hem daha ince olmuş olur hemde içine makreme ipide katıcam dik durur halı gibi.
Benim evim 2 renk oluyor, hem beyaz gri siyah, hemde kahve krem. Örtülerim ve halılarım şekil değişiyor. Siyah beyaz shagglerimin yanına siyah sakallı ipten yollukda yapsam gider heralde dimi :26:
tmm tmm kız kırmadın inandım gülüm neyse inş sabah yaptığında çıkar be gülüm
kkda ne becerikli hatunlar var, koltuklarına kılıf bile yapmışlar o iplerle, ben bi yolluğu yapıyımda bakıyım nasıl yürüyor, ağırmı yavaşmı, beğenirsem koltuklarımada yaparım. Benim koltuklarım beyaz ve hiç daha örtüsüz kullanamadım. Ördüğümden beyaz oluren azından evimin şekli gözükür. Ben pek meraklıyım
merhabalar ben siteye yeni üye oldum arkadaşlar ben 5 aylık evliyim biz de bebek düşünüyoruz
ama ilk denemeler de başarılı olamadık ve korkuyorum sizce normal mi bu kadar zman için de olmaması
ya kızlar yemekten bahsetmişsiniz zaten açtım gittim bir güzel karnımı doyurdum:125::125::125:
şimdide çay keyfi yapıyorummm:126::126:
elifim ev olayını ne yaptın cANIM.bide ovucan aldınmı aldıysan linkini yollasana.
gülüm bu hafta taşınıca büyük ihtimalle daha almadım yarına gideyimde sonuca göre yarın alıcaz iş dur yollayayım balım ovulasyon arama sonuçları 1/3, GittiGidiyor
aaa ciddi misin((
ya ben senden çok umutluydummmmmmmm
gülüm bozma sakın moralini olsun bak en azında geldi adetin çok gecikmedi canın sağolsun diğer aya inş bitanem
aysun sakın üzülme kuzum, önümüzdeki 9 ay boyunca adet görmezsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?