amiiiin kuzummm ne güzel bi dua ettin cnm benımm evet adı çağatay olucak allah nasip ederse
aa evet iyi fikir bak dediğin gibi yapayım ben eniyisi teslimatıda derim şu zaman yapın diye iyi fikir oldu valla kuzum sağolasın
tabi gelcek cnmcım eşim cezayire fuara gitcek mayısın ilk haftası ozaman annem burda olcak kociş gelincede badanacıları çağırcaz
oh oh boyalar badanalar alışverişler hazırlıklar tam gaz devam. çok güzel telaşlar bunlar yaa, mis gibi eve kurulacak çağatay bey.
oh oh boyalar badanalar alışverişler hazırlıklar tam gaz devam. çok güzel telaşlar bunlar yaa, mis gibi eve kurulacak çağatay bey.
hehe aynen öyle olucak kurulsun bakalım paşam
evet güzel telaşlar valla kendıme bişey alcam diye bakıyorum ama hep çağataya alıp donuyorum eve
şimdiden kıyafetsiz bıraktı annesını babasını paso kendıne aldırıyo afacan
dur bakalım daha bunlar iyi günlerin. Sen böyle diyince halamın kızı aklıma geldi. Genç kızken nasıl maka meraklısı birşeydi. Her şeyi marka her şeyi orjinal. Tüm maaşını giyim kuşam kuaför parfüm takı makı onlara yatıroryordu. Evlendi tam gaz devam huylu huyundan vazgeçmez. :) Sonra oğluşu oldu bunun bir baktım Tuba taklit parfüm kullanmaya başlamış. Oğlunun parfümleri orjinale dönmüş. Hımmm dedim bu kızı da annelik büyütecekmiş demekki. Yani kuzucum beyfendi bir doğsun sen kendini unutursun kesin. tüm para o pipiliye gider hehe
valla öyle olcak gibi kuzumm şimdiden öyle oldu hep ona hep ona
bide doğduktan sonra daha fena olur sanırsam kendıme bayramdan bayrama alırım bu gidişle
demekki bebişler değiştiriyo insanı
ovucan alcam demişsin kuzum bencede al gına gelıyo paso halvetten
ovucan oluca daha ıyı olur sankilim
Adı Çağatay mı olacak? Ne güzel, ömrü boyunca kısmeti bereketi çağlasın inşallah. Fazla ağırlaşmadan odasını da halledin bence, diğerleri daha kolay iş gibi geliyor bana nedense. Hem hemen teslim almak zorunda değilsin beğendiğin takımı, dersin haziran başı teslim edin onlarda o zaman yaparlar teslimatı ama tabii siz daha iyi bilirsiniz. Annen yine gelecek mi boya badana zamanı, tek olma o hengamede aman diyim kuşum.
iyiyim eminem. adetim gecikmedi tam gününde oldum hamd olsun ama kanamam az oluyor. Kesin ben yumurtlayamadım bu ay. Neyse bende bu ay ovucan mı alsam diye düşünüyorum yaaa. Sıkıldım artık halvetlerden. hihi
Sen bapıyorsun bakem
Adetinin zamanında gelmesi çok iyi olmuş canım biliyosun benimkide birtürlü zamanında gelmez
ama bu ay galiba bende zamanında olucam çünkü 3 günden beri memuşlar bomba gibi oldu el değiremiyorum acıyo
ben nemi yapıyorum tıkınıyorum yine :125:
ALLAH sonumu hayretsin
aaaaa kızlar bu ne yaaa, kıran mı girdi topiğe ASEMBle benden başka konuşan yok
yaz geldi artık kuşusu tıkınma mevsimi sona erdi form tutma mevsimindeyiz aaaaa
huuu huuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
sonucum 31.63
sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[video=youtube;7zp1TbLFPp8]http://www.youtube.com/watch?v=7zp1TbLFPp8&feature=related[/video]
alcam valla yaa, adamdan öğğğ geldi artık, biz bu tempoya devam edersek iki ay sonra kocam değilde kardeşim olmayı kabul edersen öyle devam edelim hayatımıza diycem.
bu ne yaaa
aaaaa kızlar bu ne yaaa, kıran mı girdi topiğe ASEMBle benden başka konuşan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?