olur arada öyle karışıklıklar, Oflunun heyecanına herkes çoştu, kaçarbilir bazı yazışmalar gözden. Dert etme sen.
hoşgeldin gülüm nerelerdesinnnnnnnnnBu arada herkese merhabalar nasılsınız var mı haber birilerinden
valla öyle gülüm inşşş rabbim bizede nasip edeer balım güzel haberler almkada iyiigliyo ne denilriki herşeyin ahyırlısı olsun be bitanemelifimm yemn ederimm ki benide ağlattınn btanemm inşş..olucak çok isityoum bnde herşeydenn çokk bazzenn çocuk görmek istemiyorumm çok üzlüyormm çünküü oflumm inşş. yaşamaz daha düşükk elifimm olucakk inş...bi gün bizde hamiş olduğumuzu bu bu topiğimizde arkadaşlarımıza paylaıcazzz eşlerimize süpriz apcaz herşeyy güzell olucak olmakkk zorunda bzmde bebeğimz olucakk inanıyorum bazen umutsuzluğa kapanıyorum ama olucakkk
a.slm hoşgeldinnn canımseeeelamlaar.....
sağol canım benimm inşallah hepimiz sırayla anne olacağızz :)))
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN bebeğim benimm :))
öğle paydosu olduğu için ancak geldim işte.
dedim kızlar ölmüştür meraktan.
gebiş arkadaşlarım doğurmadan haberi vereyim dedim
alemsin sen yaaa canımıniçi eşine ne zaman diyiceksinnnn
canım hayıta adetin 2. günü başlanıoyor.sagolasin cnm benim. bende hayit tohumuna basliyorum bugun banada iyi gelir ins. balli corekotunu denememistim onuda yapayim bari. dua lar zaten dilimzden eksik olmuyor. gerisi allahima kalmis zaten.
hoşgeldin gülüm nerelerdesinnnnnnnnn
valla öyle gülüm inşşş rabbim bizede nasip edeer balım güzel haberler almkada iyiigliyo ne denilriki herşeyin ahyırlısı olsun be bitanem
a.slm hoşgeldinnn canım
yarın da kana gideyim de ondan sonra
asembim hoşgeldin ve teşekkür ediyorum
sağolll
hoşbuldum cnmcım
Bence gayet güzel bitanesi, bundan sonra gör bak nasıl deli gibi yükselecek o değer.
kuzum çok özledi ben seni, nasılsınız bakalım?
bende senı özledim kuzumm iyiyiz çok şükür cnmcım
perşembe görcem bakalım bebişimi özledim yavrumu yahu
sen nasılsın cnmcım
valla öyle gülüm inşşş rabbim bizede nasip edeer balım güzel haberler almkada iyiigliyo ne denilriki herşeyin ahyırlısı olsun be bitanem
a.slm hoşgeldinnn canım
şuan burdayım kalkıcam şimdi canım benim ofluyu merak etmiştim maşallah güzel haberler var Rabbim senden de burdakilerden de duymayı nasib etsin
ADINDANDA BELLİ VALLA HOŞGELDİN ARAMIZA DELİ KIZZZvalla erken değil aslında normali bu ,ben senelerce beklemek istemiyorum ..
bir de olsa bu zamana kadar olurdu çünkü en ufak sorunumuz yok ..
benim klomen kullandığım ay 4 yumurtam olmuştu ,hepsi de çatlamak üzereydi ,çatladı da hiçbiri de kiste dönüşmedi ama bi türlü tutmadı ..
yani herşey bizden yana ama olmuyor işte ..
yaşım 29 daha ne kadar bekleyeceğim ,bi tane de istemiyorum daha 2.si olacak inş.
yaşlandıktan sonra anne olmak istemiyorum herşeyin bir zamanı var, yaş ilerleyince ne tahammülün kalıyor ne de hevesin.
hayıt denemedim ama onu genelde sorunu olan kullanıyor ,yani sorunu olmayanın kullanmasında ekstra birşey kattığını sanmıyorum.
çok şey denedim ama yok olmadı ..
artık bir an önce bebeğim olsun istiyorum ..
yaşım 25 filan olsaydı 5 sene daha beklerdim ama yaş 30 a dayandı ..hem 30 dan sonra yumurtlamamız da sekteye uğramaya başlıyor artık ,o yüzden ben şimdi erkenden yapmak istiyorum
ben 4 yıla yakındır evliyim ama 2 yıldır olmuyor bebiş ,sen iyi beklemişsin 3 yıl ..
kader arkadaşıyız desene
en kötüsü bu işte ,herşey süper ,harika ama sonuç sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrr
senin kaç sene oldu bebek olmayalı :44:
çok geçmiş olsun
ALLAH tez zamanda şifa versin inş.
hadi bakalım hayırlsı inş.
olacğı varsa her halukarda oluyor ,bizde bi gıdım sorun yok ama bak olmuyor ,olmayınca olmuyor işte ,herşey ALLAHın takdiri ,takma sen yaraya ,yeterki RABBİM istesin
idrar adet bir hafta geçmeden çıkmıyor ama kanda baktırabilirsin
ne güzel ,ohhh misss
en çatlağınız benim ulennnnnn
offluuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm :124::124::124::124:huuu huuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
sonucum 31.63
sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar bende geldim :)
inş ülüm inş herşeyin hayırlısı olsun inş oflum sabretti rabbimde verdi meleğini inş hayırlı sağlıkla yaşasdın alsın kucağına
a.slm hoşgeldinnn canım
şuan burdayım kalkıcam şimdi canım benim ofluyu merak etmiştim maşallah güzel haberler var Rabbim senden de burdakilerden de duymayı nasib etsin
hee anladım balım
inanarak ye balım araştır bu forumda çok var öyle gebe kalan :)sagolasin cnm benim. bende hayit tohumuna basliyorum bugun banada iyi gelir ins. balli corekotunu denememistim onuda yapayim bari. dua lar zaten dilimzden eksik olmuyor. gerisi allahima kalmis zaten.
a.slm hoşgeldinnn canım
sagolasin oflucum. senden bi heves bi mutluluk geldi bana. inarak yiyecem icicem bakalim ne olcak
ADINDANDA BELLİ VALLA HOŞGELDİN ARAMIZA DELİ KIZZZ
offluuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm :124::124::124::124:
canımmm sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle yavrııımmmmmmmmmm beniiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
ALLAH ım kucağına aldığın günleride göstersin inşalllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
eminemmm teşekkür ediyorummmmmmmmmmmmm
İNşallah hayırsıyla görürüzz....
beraberce koca göbüşlü oluruz inşallahh
asembim hoşgeldin ve teşekkür ediyorum
sağolll
hoşbuldum cnmcım
bende senı özledim kuzumm iyiyiz çok şükür cnmcım
perşembe görcem bakalım bebişimi özledim yavrumu yahu
sen nasılsın cnmcım
iyiyim kuşum, aynı telaşlar devam işte. Aman oğluşunu da özlermiymiş. Merak etme yolun yarısını gerinde bıraktın bile, artık geri sayıma başladın varsayıyorum ben. Şunun şurasında 18-19 hafta sonra temelli gözünün önünde olacak oğluşun doya dpya seveceksin Allah'ın izni ile
ADINDANDA BELLİ VALLA HOŞGELDİN ARAMIZA DELİ KIZZZ
offluuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm :124::124::124::124:
canımmm sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle yavrııımmmmmmmmmm beniiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
ALLAH ım kucağına aldığın günleride göstersin inşalllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
eminem merhaba merhaba
iyiyim kuşum, aynı telaşlar devam işte. Aman oğluşunu da özlermiymiş. Merak etme yolun yarısını gerinde bıraktın bile, artık geri sayıma başladın varsayıyorum ben. Şunun şurasında 18-19 hafta sonra temelli gözünün önünde olacak oğluşun doya dpya seveceksin Allah'ın izni ile
eminem merhaba merhaba
amiiin inşallah kuzumm valla sen böyle diyince heyecan sardı benı sankim hemen doğurcakmısım gibi geldi
zaman çabucak geçiyo valla kuzum hiç anlamadım nezaman bukadrlık oldum
ufak tefek giyim aldık çağatayada daha odasını almadık mayısda evi boyatıcaz ondan sonra alırız sanırsam odasını
çook işim var çoook
eminem merhaba merhaba
amiiin inşallah kuzumm valla sen böyle diyince heyecan sardı benı sankim hemen doğurcakmısım gibi geldi
zaman çabucak geçiyo valla kuzum hiç anlamadım nezaman bukadrlık oldum
ufak tefek giyim aldık çağatayada daha odasını almadık mayısda evi boyatıcaz ondan sonra alırız sanırsam odasını
çook işim var çoook
Adı Çağatay mı olacak? Ne güzel, ömrü boyunca kısmeti bereketi çağlasın inşallah. Fazla ağırlaşmadan odasını da halledin bence, diğerleri daha kolay iş gibi geliyor bana nedense. Hem hemen teslim almak zorunda değilsin beğendiğin takımı, dersin haziran başı teslim edin onlarda o zaman yaparlar teslimatı ama tabii siz daha iyi bilirsiniz. Annen yine gelecek mi boya badana zamanı, tek olma o hengamede aman diyim kuşum.
esrammm canımmm nasılsınnn
Oflummm çok sağol güzel kalpli arkadaşım benim
iyiyim eminem. adetim gecikmedi tam gününde oldum hamd olsun ama kanamam az oluyor. Kesin ben yumurtlayamadım bu ay. Neyse bende bu ay ovucan mı alsam diye düşünüyorum yaaa. Sıkıldım artık halvetlerden. hihi
Sen bapıyorsun bakem
Adı Çağatay mı olacak? Ne güzel, ömrü boyunca kısmeti bereketi çağlasın inşallah. Fazla ağırlaşmadan odasını da halledin bence, diğerleri daha kolay iş gibi geliyor bana nedense. Hem hemen teslim almak zorunda değilsin beğendiğin takımı, dersin haziran başı teslim edin onlarda o zaman yaparlar teslimatı ama tabii siz daha iyi bilirsiniz. Annen yine gelecek mi boya badana zamanı, tek olma o hengamede aman diyim kuşum.
iyiyim eminem. adetim gecikmedi tam gününde oldum hamd olsun ama kanamam az oluyor. Kesin ben yumurtlayamadım bu ay. Neyse bende bu ay ovucan mı alsam diye düşünüyorum yaaa. Sıkıldım artık halvetlerden. hihi
Sen bapıyorsun bakem
amiiiin kuzummm ne güzel bi dua ettin cnm benımm evet adı çağatay olucak allah nasip ederse
aa evet iyi fikir bak dediğin gibi yapayım ben eniyisi teslimatıda derim şu zaman yapın diye iyi fikir oldu valla kuzum sağolasın
tabi gelcek cnmcım eşim cezayire fuara gitcek mayısın ilk haftası ozaman annem burda olcak kociş gelincede badanacıları çağırcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?