Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bu arada herkese merhabalar nasılsınız var mı haber birilerinden
hoşgeldin gülüm nerelerdesinnnnnnnnn

sagolasin cnm benim. bende hayit tohumuna basliyorum bugun banada iyi gelir ins. balli corekotunu denememistim onuda yapayim bari. dua lar zaten dilimzden eksik olmuyor. gerisi allahima kalmis zaten.
canım hayıta adetin 2. günü başlanıoyor.
yumurtlamadan sonra bırakıyosun
çörekotunu da 2. günü başlıyosun 12. güne kadar yiyosun 10 gün yanii :)
şifa olsun inşallahhhh :)

ADINDANDA BELLİ VALLA HOŞGELDİN ARAMIZA DELİ KIZZZ

huuu huuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
sonucum 31.63
sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
offluuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm :124::124::124::124:
canımmm sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle yavrııımmmmmmmmmm beniiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
ALLAH ım kucağına aldığın günleride göstersin inşalllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
selam kızlar bende geldim :)

hepinizi öpüyorum oflucum senide tekrar tekrar kutluyorum Hepiniz Allaha emanet olun

sagolasin cnm benim. bende hayit tohumuna basliyorum bugun banada iyi gelir ins. balli corekotunu denememistim onuda yapayim bari. dua lar zaten dilimzden eksik olmuyor. gerisi allahima kalmis zaten.
inanarak ye balım araştır bu forumda çok var öyle gebe kalan :)
şifa olsunnnn :)

selam kızlar.bir sorum olacaktı.perşembe günü ovitrelle vurundum.ama dün çok hafif kahverengi lekelenmem oldu ayrıca bu sabah da oldu.kanama değil de lekelenme.dün hesaplarıma göre yumurtlama günümdü acaba yumurtlama kanaması mı yaşadım.belim de çok ağrıyor.başına böyle bişey gelen var mı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…