oflum bak kıvırıyorum oynuyorum delriyorum sanırım bebekde yokj bnende dğşmezde sallıyorum salyabildiğim kadar bunda ne kadar olursa artık :122::122::122::122::118::118::118::81::81::81::81::79::87::87::87::87::87:
ohh kuzumm döktürmüşsün şarkıları beyaa
hee hee gülüm öle oldu sözüm vardı ofluma göbek atıcaktım uygun şarkıları bılamasamda olsun iidare artıkın
oflum bak kıvırıyorum oynuyorum delriyorum sanırım bebekde yokj bnende dğşmezde sallıyorum salyabildiğim kadar bunda ne kadar olursa artık :122::122::122::122::118::118::118::81::81::81::81::79::87::87::87::87::87:
ohhh yirim senide oğluşunuda anacım siz oturduğunuz yerden edin kıyamam bak eminem nasıol kıvırıyo ohh yandanolsun kuzumm gayetde güzel oldu hele sende bi hamiş kal bak ben nasıl göbek atıyorum oğluşumla
ohhh yirim senide oğluşunuda anacım siz oturduğunuz yerden edin kıyamam bak eminem nasıol kıvırıyo ohh yandanolsun kuzumm gayetde güzel oldu hele sende bi hamiş kal bak ben nasıl göbek atıyorum oğluşumla
ohhh yirim senide oğluşunuda anacım siz oturduğunuz yerden edin kıyamam bak eminem nasıol kıvırıyo ohh yandan
ohhh çaklaka yavrum çalkala kız hepsi seninmi
efettt beniiimmmmmmmmmmmmmmmohhh yirim senide oğluşunuda anacım siz oturduğunuz yerden edin kıyamam bak eminem nasıol kıvırıyo ohh yandan
ohhh çaklaka yavrum çalkala kız hepsi seninmi
hehe tmm kuzumm oturduğumuz yerden kıvırırız biz balım benııım
enee eminemmi oo bende kimki bu dıyodum
1400 gr 38.65 cm olmus oglumuz hala hastanedeyiz biz :)
1400 gr 38.65 cm olmus oglumuz hala hastanedeyiz biz :)
efettt beniiimmmmmmmmmmmmmmm
evet ben emine
sende zilli zeynep olmalısın tanıştığıma meeemnunnn oldummm
Eki Görüntüle 381893 [video=youtube;AMuEXAG8IvY]http://www.youtube.com/watch?v=AMuEXAG8IvY[/video]
ohhh buldum işte budur hade kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?