Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

pikiii
nasılsın bakalım bebikini görmüşsün
teyzesinden selam söyleseydinn

hehem gördüm balım çok iyiydi maşallah kocaman olmuş söylerim söylememmi :) senin kızın nasıl dikim kesim işleri yapıyormu .

oflum hadı gozun aydın bakalım allah saglıkla kucagına aldıgınıda gostersın ıns bu arad ben yoluzun tanıyamazsan sakın stres yapma bu sefer ıyı dusun dualarım senınle canım

hehem gördüm balım çok iyiydi maşallah kocaman olmuş söylerim söylememmi :) senin kızın nasıl dikim kesim işleri yapıyormu .
kere maşşalllllllhhhhhhhhhh diyorummm meleğineeee
kızım çok şükür iyi kesim dikimi azda olsa unuttu şimdi resim yapıyo bol bol
geçen benim resmimi yapmış karnımada bebek çizmiş hem çok güldüm hem duygulandım
kardeş diyoda başka birşey demiyo duygusala bağlıyo beni arkadaşlarımın kardeşi var benim yok diyo
ama yavaş yavaş alıştırmam lazım galiba yalnız buyuyeceğini
görüsürüz kizlar yemek yiycez öptüm sizleri

görüşürüz azram öpüldün kocaman

emıne ne biçim dua edıyosun ole ya rabbım ole buyuk kı ıns olucak bıkere oldu gene olucak ıns deme cocuga ole seyler yasadıgımız surece umıt var yada menopoza kadarcdıyelım bız suna

Ama ne yapayım artık olacakmış gibi gelmiyo :44:
tabiki ancak ALLAH bilir ama hissettiklerim böyle hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah

Ama ne yapayım artık olacakmış gibi gelmiyo :44:
tabiki ancak ALLAH bilir ama hissettiklerim böyle hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah

ole deme ama allah buyuk olur ıns bız napalım karaları mı baglıyalım ozaman ıns guzel dusunelım guzel olsun

slm kızlar

bende karışık olduğum şu durumdan çıkmak istiyorum.. benim adetlerim genelde düzenli bu ay da ayın 30 da adet olmam gerekiyordu ama 5 gün adetim geçikti.. 6-7 günden beri de 3 gün aşırı kasık ağrım oldu ve ağrı ayaklarıma kadar vuruyodu... 3 günden beri de hafif bi ağrım var yemek yedikten çay içtikten sonra hemen miğdem bulanıyo idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı gögüslerime dokunamıyorum uç kısımları falan çok ağrıyo ne yapacağımı bilemedim kan tesi yaptırsam mı yoksa biraz daha beklesem mi..??

kızlar ya hormon tahlılı yaptırmıstım anlıyan varmı ferdaaaa nerdesın

fsh 6 00
e2 45.56
t4 1.22
tsh 3.54
lh 6.7
prolaktın 24 varmı yorum yapan

inş vardır bebiş canım ama bence bekle bıraz ole gıt doktora cunku yoksa kan sonuce negatıf olması cok dokunuyo ınsana ama sen genede cok erteleme bebek yoksa bıle neden olduguna bakılır ama ıns bebıstır

bugün samsuna gidiyoruz gece yola çıkıcaz kaç gündür çok giremedim kayın validem vardı bugünde onla birlikte samsuna gidiyoz kayınbabam anjiyo olcakmış kalp ameliyatı olma riskide varmış...
bu arada adet oldum ben günü pek değişmedi 29 unda oldun adetin 2. günüde hormon tahlilleri yaptırdım herşey yolunda çıktı çok şükür folic plus yazdırdım onu kullancam bakalım
durumdan haberdar etmek istedim kendinize iyi bakın bye

inş vardır bebiş canım ama bence bekle bıraz ole gıt doktora cunku yoksa kan sonuce negatıf olması cok dokunuyo ınsana ama sen genede cok erteleme bebek yoksa bıle neden olduguna bakılır ama ıns bebıstır

inş inş inş... evet doktorun gebelik yok demesi çok dokunuyo insana...

geçmiş olsun kayınbabana allah şifalar versin... hayırlı yolculuk..

iyi akşamlar kızlarr
bana yardımcı olabilirmisiniz eşimin kontrollerinde varikosel çıktı dr. da çok korkutmuş 6,7 saatlik bir ameliyat falan demiş.Ameliyat yerine tüp bebek yaptırın demiş sizin bu konuda bildiğiniz bişi var mıı hangisi iyi olur bilemedikk

oflu hamilemi çok sevindim tebrikler rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin oflucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…