pikiii
nasılsın bakalım bebikini görmüşsün
teyzesinden selam söyleseydinn
teşekkür ediyorum canım :)))
yarın tekrar baktırıcam 2 günde bakalım artışa.
daha da baktırmıcam.
RABBİm hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah...
canım valla neydendir bilmem ama ben bu ay çok şey yaptım sanırım.
1. bal-tarçın-çörekotu
2.hayıt otu (prolaktinim yüksek çıkmıştı )
3.geçen ay okumuş olduğum meryem suresi ve ettiğim dualar...
tedavi görmüyodum ama bu ay olmasaydı bir çok şey bekliyodu beni.
RABBİm hayırlısıyla nasip etti..
sizlere de çok dua ediyorum hepimiz tadıcaz inşaallah bu duygularıı
Kanimda ve idrarda mikrop cikti antibiyotige basladik biz
huuu huuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
sonucum 31.63
sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hehem gördüm balım çok iyiydi maşallah kocaman olmuş söylerim söylememmi :) senin kızın nasıl dikim kesim işleri yapıyormu .
görüsürüz kizlar yemek yiycez öptüm sizleri
Tebrik ederim canim
Saglicakla kucağına alırsın insallah
Eki Görüntüle 381991 kere maşşalllllllhhhhhhhhhh diyorummm meleğineeee
kızım çok şükür iyi kesim dikimi azda olsa unuttu şimdi resim yapıyo bol bol
geçen benim resmimi yapmış karnımada bebek çizmiş hem çok güldüm hem duygulandım
kardeş diyoda başka birşey demiyo duygusala bağlıyo beni arkadaşlarımın kardeşi var benim yok diyo
ama yavaş yavaş alıştırmam lazım galiba yalnız buyuyeceğini
görüşürüz azram öpüldün kocaman Eki Görüntüle 381994 [/QUOT
emıne ne biçim dua edıyosun ole ya rabbım ole buyuk kı ıns olucak bıkere oldu gene olucak ıns deme cocuga ole seyler yasadıgımız surece umıt var yada menopoza kadarcdıyelım bız suna
emıne ne biçim dua edıyosun ole ya rabbım ole buyuk kı ıns olucak bıkere oldu gene olucak ıns deme cocuga ole seyler yasadıgımız surece umıt var yada menopoza kadarcdıyelım bız suna
Ama ne yapayım artık olacakmış gibi gelmiyo :44:
tabiki ancak ALLAH bilir ama hissettiklerim böyle hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah
slm kızlar
bende karışık olduğum şu durumdan çıkmak istiyorum.. benim adetlerim genelde düzenli bu ay da ayın 30 da adet olmam gerekiyordu ama 5 gün adetim geçikti.. 6-7 günden beri de 3 gün aşırı kasık ağrım oldu ve ağrı ayaklarıma kadar vuruyodu... 3 günden beri de hafif bi ağrım var yemek yedikten çay içtikten sonra hemen miğdem bulanıyo idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı gögüslerime dokunamıyorum uç kısımları falan çok ağrıyo ne yapacağımı bilemedim kan tesi yaptırsam mı yoksa biraz daha beklesem mi..??
inş vardır bebiş canım ama bence bekle bıraz ole gıt doktora cunku yoksa kan sonuce negatıf olması cok dokunuyo ınsana ama sen genede cok erteleme bebek yoksa bıle neden olduguna bakılır ama ıns bebıstır
bugün samsuna gidiyoruz gece yola çıkıcaz kaç gündür çok giremedim kayın validem vardı bugünde onla birlikte samsuna gidiyoz kayınbabam anjiyo olcakmış kalp ameliyatı olma riskide varmış...
bu arada adet oldum ben günü pek değişmedi 29 unda oldun adetin 2. günüde hormon tahlilleri yaptırdım herşey yolunda çıktı çok şükür folic plus yazdırdım onu kullancam bakalım
durumdan haberdar etmek istedim kendinize iyi bakın bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?