Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlar geçmişi okuyamadım
çok yazmışsınız:)
oflum tebrikler cnm allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.kızlar dün gece ateşlendim boğazım şişti ,neyse ateşimi düşürdük. sabahda dr gittim boğazım tahriş olmuş
ilaç yok tabi sadece ateş için minoset verdi ılık şeyler iç dedi sonra ordan bebişimi görmeye gittim merak ettik çünkü ateşlendim diye iyi allah şükür doktorum 3 lü yaptırmıcam dedi kan değerlerin çok iyi dedi:) cinsiyeti gördü ama söylemedi haftaya gel söyleyeceğim dedi şimdi yanılmayalım dedi ama gördüm bişi dedi.serbest beta 27 çıktı.kocamda dedi bence erkek orası kabarıktı dedi tabi belli olmaz. dr bana benzetti bebişimi:)

Tebrikler bitanem cok sevindim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi bekleyenlerin basina olsun isallaaahhh

canım bol su tüket, bebeğin gayet iyiymiş ama önemli olan bu. İlacını aksatma ama su çok öenmli

Drda oyle dedi canim gunde 1 fincan turk kahvesi 2 soda ve ayran icicekmisim oyle dedi ve ultrasonda oglumun yuzunu gosterdi bu cocuk senin kopyan olacak dedi cok sevindim :) bende evet benim gibi kocaman burnu var didim tabi kocam azcik bozuldu ohhh catlasin patlasin :)))) ama kgsu beni cok mutlu etti sukurler olsun sanirim gecen gunki sancimda bu mikrop yuzundendi

Sagol canim dra dedim zarari olmaz mi diye kanindaki mikrop daha zararli dedi icicem mecburen :)

bişi olmaz rabbime emanet cnm benimde boğazımdaki tahriş geçmezse vericekmiş bebeler sağlıklı olsunda başka bişi lazım değil

cnmm hosgeldinn cok gecmis olsun dikkat et kendine..
sevindim cnm herseyin yolunda olmasina simdi yaptirmiycaksin demi 3 lü test ama eger bedava yaptircaksan diger yerde yaptir bence :)
bende haftaya görcem bebisimi nasipse insallah cinsiyeti de kesinlesir :)
senin ne zaman haftaya randevun benim carsamba nasipse.

Kizlar simdilik kaciyorum kocisin dukkanindayim kudurdu ne yaziyon diye ))

kuzum devlette genede yaptırcam hazır randevu alındı boşa gitmesin :) cnm ya dedi işte gördüm cinsiyeti çünkü bize dönük yatıyordu sıpa eller kulaklarında:) haftaya söyleyeceğim dedi renkli ultrason cihazları gelmiş onla bakacak.

yaptir cnmm hem bebisini görürsün hem icin iyice rahat eder.
cnmm bizim bebisler utanmaz hemen gösteriyorlar
benim bebisde öyleydi ohhh mal meydanda
hayirlisi cnmm bende haftayi dörtgözle bekliyorum.

yaptir cnmm hem bebisini görürsün hem icin iyice rahat eder.
cnmm bizim bebisler utanmaz hemen gösteriyorlar
benim bebisde öyleydi ohhh mal meydanda
hayirlisi cnmm bende haftayi dörtgözle bekliyorum.

bende 10 -17 arası gidicem bakıcez bakalım sağlıklı olsunlar kuzumuz yeter.he utanmazlar

pikiii
nasılsın bakalım bebikini görmüşsün
teyzesinden selam söyleseydinn

hehem gördüm balım çok iyiydi maşallah kocaman olmuş söylerim söylememmi :) senin kızın nasıl dikim kesim işleri yapıyormu .

pikiii
nasılsın bakalım bebikini görmüşsün
teyzesinden selam söyleseydinn

hehem gördüm balım çok iyiydi maşallah kocaman olmuş söylerim söylememmi :) senin kızın nasıl dikim kesim işleri yapıyormu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…