geçmiş olsun kayınbabana allah şifalar versin... hayırlı yolculuk..
gözün aydın canım sonuçların gayet iyi çıkmışbugün samsuna gidiyoruz gece yola çıkıcaz kaç gündür çok giremedim kayın validem vardı bugünde onla birlikte samsuna gidiyoz kayınbabam anjiyo olcakmış kalp ameliyatı olma riskide varmış...
bu arada adet oldum ben günü pek değişmedi 29 unda oldun adetin 2. günüde hormon tahlilleri yaptırdım herşey yolunda çıktı çok şükür folic plus yazdırdım onu kullancam bakalım
durumdan haberdar etmek istedim kendinize iyi bakın bye
gözün aydın canım sonuçların gayet iyi çıkmış
özel msjda 10 dakika engeline takıldım da burdan yazayım dedim
allahın izniyle gelsin artık bebiş
kızlar ya hormon tahlılı yaptırmıstım anlıyan varmı ferdaaaa nerdesın
fsh 6 00
e2 45.56
t4 1.22
tsh 3.54
lh 6.7
prolaktın 24 varmı yorum yapan
tamam canım sorun diil ewt ya iyi çıktı çok şükür tiroidden şüpeleniyordum zayıfım diye neyse sorun yokmuş birde ultrasyon istedi o ne oluyo anlamadım birde adetin 21. günü gel yumurtlama varmı bakalım dedi gidimmi sence
ultrason ne ultrasonu bilemiyorum
ama adetin 21. günü git bence
progesteron bakılacak
10 üstü çıkarsa değer yumurtlama olmuş çatlamış demek
bir kere de olsa baktır bence
hakkında hayırlısıhım evt 21. günü gel pprogesteron bakalım dedi giderim yaa folic plus alcam inşlh onun da etkisi olur hayırlısı bakalım
stres yapma bak stresten yüksek çıkar sonrabana bu şeker yüklemesinin sıkıntısı bastı cok fena
hoşgeldin canımslm kızlar bugün çok yoğun bi gündü anca gelebildim oflum hamileymiş zaten testler bebiş burda diyodubenimde kuaförüm yani aslında güzellik salonu diye geçiyo taşınıyormuş iş başa düştü bende operasyonu kendim yaptım ama saatler sürdü sonra tam olmadı mecburen başka yere de gittim vs.ev baktım alışveriş yaptım yemek yedim vs vs.bende yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ??
biblocum maşallah kızına
ekledim hemen
bu arada son duruma göre kızlar atağa geçmiş
11 kız 10 erkek var topikte şimdilik
slm kızlar bugün çok yoğun bi gündü anca gelebildim oflum hamileymiş zaten testler bebiş burda diyodubenimde kuaförüm yani aslında güzellik salonu diye geçiyo taşınıyormuş iş başa düştü bende operasyonu kendim yaptım ama saatler sürdü sonra tam olmadı mecburen başka yere de gittim vs.ev baktım alışveriş yaptım yemek yedim vs vs.bende yarın doktora gitmeyi düşünüyorum ??
slm kızlaaarrrr :80:
keyifler çok iyi maşallah
oflu hamileymişş
çookkk sevindimm, Allah tamamına erdirsin
biz de bugün doktora gittik
ayrıntılı ultrason için 3 hafta sonraya tarih verdiler
bebeğimizin cinsiyetini de öğrendik
ferda yazabilirsin cnm
kızçemiz olacakmış
bize poposunu gösterdi yüzünü göremedik
ama olsun yerim ben onun ayaklarını
oflu hamilemi çok sevindim tebrikler rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin oflucum
kızlar hepinize teşekkür ediyorumm...
RABBİm herkese nasip etsin İNŞALLAHH
stres yapma bak stresten yüksek çıkar sonra
biblocum maşallah prensesine
oflummmmm bende yrn doktora gidicem randevumu aldım eğer izin çıkarsa bırakcam korunmayı
brake cnm hoşgeldin evt ovulasyon testi yumurtlama tarihlerini belirliyor mesela ben geç yumurtladığımı öğrenmiş oldum bu testlerle
geçmişe bakmadım fazla canım.ben de önceki sayfalarda tebrik etmişrim ama gözden kaçırmışsın
sonra tebrik etmedi deme
bu arada listeye ekledim
2. aydı heralde di mi
yoksa 3 müydü
biblocum maşallah prensesine
oflummmmm bende yrn doktora gidicem randevumu aldım eğer izin çıkarsa bırakcam korunmayı
hilaliim inşallah izin çıkar ilk aydan gelir bebeğinnnnnnnn
brake cnm hoşgeldin evt ovulasyon testi yumurtlama tarihlerini belirliyor mesela ben geç yumurtladığımı öğrenmiş oldum bu testlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?