istiaremi deniyodu sen yat bakalım beni düşünerek ne çıkacak???
bende o zayıf insanlardanım ama hamileliğimi öğrendikten sonraki 3 haftada 3 kilo almıştım annemde 25 kilo almış hamişken ama çabucakta vermiş sanırım zayıflar daha hızlı kilo alıyo gebelikte
,
spreyim yok bende astım varya kullanamıyorum
Gofret altin yola girdi simdi babamizi aradik disinin yanina goturucem cocugumun ilk halveti olucak cok heycanliyizzzzzanammm bide hata kaza tutturur mu ayyy yavrulari olursa cok guzel olur pasamin hemen bi disi yavru alirim onun yavrulari dogana kadar benim oglanda 3-4 aylik olur anammmmm cok heycanliyim gofretime sans dileyin :))))
hadi hayırlı halvetler...
şans dileyelimmm
canım akşama söylicem.
bugün yine kan verdim dua edin bana olur mu:18:
dün bi an söyleyecektim beni sinir etti söylemedim eşime.
buda takılıyorum diye kızıyo
kalktı aldı pcyi bidaha görürsem fena olur dedi.
bende dedim söylememek daha iyi
Superdi canim 1400 gr 38.65 cm olmus oglum donmus kafa durusta ama kanimda ve idrarda mikrop cikti antibiyotik basladik bu arada dr bana hergun 1 turk kahvesi 2 soda Bol bol ayran verdi sizde icin yararliymis :)))
Oflu telaş yapacak bir şey yok inşallah güzel olacak.Sana geçen gün bunu söylemeye çalışmıştım ama sen etres oluyorum diyince konuyu kapattım.Ama söylemeden edemeyecem telaş yapma,illa stres yapacak bir şey buluyorsun rahat ol,olacağına varır.Telaş stres sana zarar verir.Biz duamızı edelim bekleyelim.
hele bak zoru ne ki bizimleaa aa aaa bak şimciknasıl demeyi düşünüyosun peki balım
Ya kızlar böyle şeylere çok canım sıkılıyor, bi topiğe giriyorum bişey bakacam, bi bakıyorum bisürü hikayeler, düşükler, sıkıntılar.Gebe olduğunu bildiği halde biri geliyor bişey anlatıyor ne kadar düşüncesizlik ya offf valla oturup ağlıyorum o kadar korkuyorum ya!! Size de oluyor mu, siz nasıl başediyorsunuz böyle duumlarla?
hatunlar size yine bişey danışıcam. Ben bu sakallı iple sığırıcam kafayı, şimdi ben başladım düz siyah devammı etsem o şekilde yoksa bunun gibimi yapsam
Eki Görüntüle 382526
bana bir akıl verin. Böyle derseniz akşam hemen büyük halı şişi alıp benim yaptığımın 2 katı genişlik başlıyım arayamı koyııyım. yada sadec siyah bir tane olsun elimde. Beğenirsem diğerinden demi yaparım :26:
çok kafam karıştı
hatunlar size yine bişey danışıcam. Ben bu sakallı iple sığırıcam kafayı, şimdi ben başladım düz siyah devammı etsem o şekilde yoksa bunun gibimi yapsam
Eki Görüntüle 382526
bana bir akıl verin. Böyle derseniz akşam hemen büyük halı şişi alıp benim yaptığımın 2 katı genişlik başlıyım arayamı koyııyım. yada sadec siyah bir tane olsun elimde. Beğenirsem diğerinden demi yaparım :26:
çok kafam karıştı
aslında güzel olabiir sonuçlarını almaya gitiğinde git al sar ppaket yap ver balımbilmiyorum yaa nasıl söylesem.
aslında ben hediye olarak vermek isterdim ama hediye paketi yok evde :)
emzik var evde onla birlikte kan sonucumu verirdim
isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gene bi avuc yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
ben gebe değilim ama benimde sinirim bozuluyo okumak istemiyorum ama arada denk geliyo gıcık oluyorum
birde bazen insanlar dertlerini paylaşıyorlar onları böyle çok sert ve uygunsuz bi üslupla eleştirenlere de sinir oluyorum kimin ne yaşadığını çektiğini nasıl bilebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?