Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ha bu arada ben cocuk kg alsin diye sut kasar muz cok yedim ama almamisti son donemde ozellikle yesillik salatasi ve yogurt cok yedim 10 gunde 350 gr almis demekki kasarla falan olmuyo kg caniniz ne istiyosa o kg aldiriyo vucut ihtiyaci olani soyluyo bize

ben kactim gofret anladi sanirim deli gibi kosturup duruyo kolumu disliyo hadi gorusuruz :)))

bilmem bakalım kilo alsam eşim bayılır zaten.
kilo al diye tutturuyo

cnm cinsi neydi biliyosun onların halveti biraz uzun sürüyo

hadi hayırlı halvetler...

şans dileyelimmm

canım akşama söylicem.
bugün yine kan verdim dua edin bana olur mu:18:

Oflu telaş yapacak bir şey yok inşallah güzel olacak.Sana geçen gün bunu söylemeye çalışmıştım ama sen etres oluyorum diyince konuyu kapattım.Ama söylemeden edemeyecem telaş yapma,illa stres yapacak bir şey buluyorsun rahat ol,olacağına varır.Telaş stres sana zarar verir.Biz duamızı edelim bekleyelim.

dün bi an söyleyecektim beni sinir etti söylemedim eşime.
buda takılıyorum diye kızıyo
kalktı aldı pcyi bidaha görürsem fena olur dedi.
bende dedim söylememek daha iyi

hele bak zoru ne ki bizimleaa aa aaa bak şimcik nasıl demeyi düşünüyosun peki balım

Superdi canim 1400 gr 38.65 cm olmus oglum donmus kafa durusta ama kanimda ve idrarda mikrop cikti antibiyotik basladik bu arada dr bana hergun 1 turk kahvesi 2 soda Bol bol ayran verdi sizde icin yararliymis :)))

Oh şükür her şey yolunda.Mikrop da geçer ilaçla bişey olmaz, çok sevindim canım.Bu arada soda kahve neye faydalı?

ayy canım biliyorum beni düşünüyosun ama o benden daha telaşlı oluyo o beni daha çok strese sokuyo.
o yüzden bugünkü kandan sonra söylicem.
sonuç ne olursa olsun.
onun bilmeye hakkı var...
siz bana destek olmaya devam edin...
eğer hayırlısıyla gebeliğim sürerse size çok ihtiyacım olacak

Ya kızlar böyle şeylere çok canım sıkılıyor, bi topiğe giriyorum bişey bakacam, bi bakıyorum bisürü hikayeler, düşükler, sıkıntılar.Gebe olduğunu bildiği halde biri geliyor bişey anlatıyor ne kadar düşüncesizlik ya offf valla oturup ağlıyorum o kadar korkuyorum ya!! Size de oluyor mu, siz nasıl başediyorsunuz böyle duumlarla?

ben gebe değilim ama benimde sinirim bozuluyo okumak istemiyorum ama arada denk geliyo gıcık oluyorum
birde bazen insanlar dertlerini paylaşıyorlar onları böyle çok sert ve uygunsuz bi üslupla eleştirenlere de sinir oluyorum kimin ne yaşadığını çektiğini nasıl bilebiliriz

hatunlar size yine bişey danışıcam. Ben bu sakallı iple sığırıcam kafayı, şimdi ben başladım düz siyah devammı etsem o şekilde yoksa bunun gibimi yapsam
Eki Görüntüle 382526
bana bir akıl verin. Böyle derseniz akşam hemen büyük halı şişi alıp benim yaptığımın 2 katı genişlik başlıyım arayamı koyııyım. yada sadec siyah bir tane olsun elimde. Beğenirsem diğerinden demi yaparım :26:
çok kafam karıştı

benim başladığım normal yolluk genişliğinde ve bu
Eki Görüntüle 382531 Eki Görüntüle 382532

bilemedim ben onuu

bilmiyorum yaa nasıl söylesem.
aslında ben hediye olarak vermek isterdim ama hediye paketi yok evde :)
emzik var evde onla birlikte kan sonucumu verirdim
aslında güzel olabiir sonuçlarını almaya gitiğinde git al sar ppaket yap ver balım
isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gene bi avuc yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yok be kuzucum olmasında sabır sabır edelim mükafatını verir inş rabbim AMİNNNN

Off sorma ya,nasıl başedecğim bilmiyorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…