Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamzemmmmmmmmm rüyan çıktı sanırım çoook mutluyum ya sen benim umudumsun

Valla cikti sanirim sukurler olsun ama ruyamda gordugum gibi kg alirsan sende dogumdan sonra zayiflarkende birbirimize umut oluruz isallaaaaahhhhhh ...

kızlar yaa pufumun üstünde laptop bi yanda defterim var tv.de ki bazı leyleri not alıyorum pufumu çizdim tükenmez kalemle halı şampuanım falanda yok nasıl geçcek bu

kızlar yaa pufumun üstünde laptop bi yanda defterim var tv.de ki bazı leyleri not alıyorum pufumu çizdim tükenmez kalemle halı şampuanım falanda yok nasıl geçcek bu

Saç spreyi diye duymuştum ama hiç denemedim.Lekeye sıkıp 10 dk bekliyorsun sonra siliyorsun.

anladım canım yaa haklısın beklede en azından emin ol daha öncekilerden tamkinli davranıyosun anlıyorum rabbime emanet be balım inş sıkıntın olmıycak bu sefer hayırlı sağlıklı hamilelik doğum ve evlat nasip etsin inşşallahhhh AMİNNNNNNNNNN

haklısın canım sabır sabır sabır herşeyin başı bu hakkımızda hyırlısı olsun hepimizin sağolasın desteğin için kuzum daha iyiim gerçekten yazdıça açıldım gideyim bir kahve yapayım bari başım ağrıyo iyi gelir

gamze yatsan bi öğle uykusuna benim için ne olcak ben

Kiz ben oflu icin ozellikle yatmadim ki ama oglen uyuma huyum yok du aksam hep seni dusunerek yaticam bakalim bisey gorursem msj atarim :) bak ferdada gorunce cikiyo onada soyle belki oda gorur ))

Valla cikti sanirim sukurler olsun ama ruyamda gordugum gibi kg alirsan sende dogumdan sonra zayiflarkende birbirimize umut oluruz isallaaaaahhhhhh

şükürler olsun bencede...
ama ben çok zayıfım zaten karnım ne kadr büyük olabilir ki
şuan 50 kiloyum :))

Bu arada herkese selam, gamze doktora gidecektin dün, nasıl geçti?
hoşgeldin elisimm

hayırlısı diyorum bebeğiimmm....
ve hepinize dua ediyorum sizde bana edin olur mu

Kiz ben oflu icin ozellikle yatmadim ki ama oglen uyuma huyum yok du aksam hep seni dusunerek yaticam bakalim bisey gorursem msj atarim :) bak ferdada gorunce cikiyo onada soyle belki oda gorur ))

Gofret altin yola girdi simdi babamizi aradik disinin yanina goturucem cocugumun ilk halveti olucak cok heycanliyizzzzz anammm bide hata kaza tutturur mu ayyy yavrulari olursa cok guzel olur pasamin hemen bi disi yavru alirim onun yavrulari dogana kadar benim oglanda 3-4 aylik olur anammmmm cok heycanliyim gofretime sans dileyin :))))

Oflu bence eşine söylemelisin, sonuç ne olursa olsun birlikte yaşamalısınız.

Hadi hayırlı halvetler

hadi hayırlı halvetler...

şans dileyelimmm

Oflu bence eşine söylemelisin, sonuç ne olursa olsun birlikte yaşamalısınız.

canım akşama söylicem.
bugün yine kan verdim dua edin bana olur mu:18:

Bu arada herkese selam, gamze doktora gidecektin dün, nasıl geçti?

Superdi canim 1400 gr 38.65 cm olmus oglum donmus kafa durusta ama kanimda ve idrarda mikrop cikti antibiyotik basladik bu arada dr bana hergun 1 turk kahvesi 2 soda Bol bol ayran verdi sizde icin yararliymis :)))

istiaremi deniyodu sen yat bakalım beni düşünerek ne çıkacak???

şükürler olsun bencede...
ama ben çok zayıfım zaten karnım ne kadr büyük olabilir ki
şuan 50 kiloyum :))

bende o zayıf insanlardanım ama hamileliğimi öğrendikten sonraki 3 haftada 3 kilo almıştım annemde 25 kilo almış hamişken ama çabucakta vermiş sanırım zayıflar daha hızlı kilo alıyo gebelikte
,

Köpük olmaz yaw sprey diye biliyorum ama organik olur mu bilmiyorum :44:

spreyim yok bende astım varya kullanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…