gamzemmmmmmmmm rüyan çıktı sanırım çoook mutluyum ya sen benim umudumsun
Valla cikti sanirim sukurler olsun ama ruyamda gordugum gibi kg alirsan sende dogumdan sonra zayiflarkende birbirimize umut oluruz isallaaaaahhhhhh...
kızlar yaa pufumun üstünde laptop bi yanda defterim var tv.de ki bazı leyleri not alıyorum pufumu çizdim tükenmez kalemle halı şampuanım falanda yok nasıl geçcek bu
anladım canım yaa haklısın beklede en azından emin ol daha öncekilerden tamkinli davranıyosun anlıyorum rabbime emanet be balım inş sıkıntın olmıycak bu sefer hayırlı sağlıklı hamilelik doğum ve evlat nasip etsin inşşallahhhh AMİNNNNNNNNNNkesin olmadan söylemek istemedim bebeğim yaa.
valla duruyorum söylemeden.
kimse bilmiyo
dün akşam eşim karşımda öyle çay içiyo habersizz
diyorum bi bilse uçacak ama söylemedim.
demin de aradı beni
iyiki dışarda değildim gelmiştim eve
Aynen oyle rabbime emanetiz rabbim kaldiramayacagimiz yuk vermez zaten bize sana ve kocana saglik versin ki bebis gelsin o yuzden vaktini bekleyen bebegin icin anne ve baba olarak guclu saglikli olun ki oda vaktinde saglicakla gelip size ceee desin :)
gamze yatsan bi öğle uykusuna benim için ne olcak ben
Bu arada herkese selam, gamze doktora gidecektin dün, nasıl geçti?
Valla cikti sanirim sukurler olsun ama ruyamda gordugum gibi kg alirsan sende dogumdan sonra zayiflarkende birbirimize umut oluruz isallaaaaahhhhhh
organik saç köpüğü var olurmuki
hoşgeldin elisimmBu arada herkese selam, gamze doktora gidecektin dün, nasıl geçti?
hayırlısı diyorum bebeğiimmm....anladım canım yaa haklısın beklede en azından emin ol daha öncekilerden tamkinli davranıyosun anlıyorum rabbime emanet be balım inş sıkıntın olmıycak bu sefer hayırlı sağlıklı hamilelik doğum ve evlat nasip etsin inşşallahhhh AMİNNNNNNNNNN
haklısın canım sabır sabır sabır herşeyin başı bu hakkımızda hyırlısı olsun hepimizin sağolasın desteğin için kuzum daha iyiim gerçekten yazdıça açıldım gideyim bir kahve yapayım bari başım ağrıyo iyi gelir
Kiz ben oflu icin ozellikle yatmadim ki ama oglen uyuma huyum yok du aksam hep seni dusunerek yaticam bakalim bisey gorursem msj atarim :) bak ferdada gorunce cikiyo onada soyle belki oda gorur))
Gofret altin yola girdi simdi babamizi aradik disinin yanina goturucem cocugumun ilk halveti olucak cok heycanliyizzzzzanammm bide hata kaza tutturur mu ayyy yavrulari olursa cok guzel olur pasamin hemen bi disi yavru alirim onun yavrulari dogana kadar benim oglanda 3-4 aylik olur anammmmm cok heycanliyim gofretime sans dileyin :))))
hadi hayırlı halvetler...Gofret altin yola girdi simdi babamizi aradik disinin yanina goturucem cocugumun ilk halveti olucak cok heycanliyizzzzzanammm bide hata kaza tutturur mu ayyy yavrulari olursa cok guzel olur pasamin hemen bi disi yavru alirim onun yavrulari dogana kadar benim oglanda 3-4 aylik olur anammmmm cok heycanliyim gofretime sans dileyin :))))
Oflu bence eşine söylemelisin, sonuç ne olursa olsun birlikte yaşamalısınız.
Bu arada herkese selam, gamze doktora gidecektin dün, nasıl geçti?
hoşgeldin elisimm
hayırlısı diyorum bebeğiimmm....
ve hepinize dua ediyorum sizde bana edin olur mu
Kiz ben oflu icin ozellikle yatmadim ki ama oglen uyuma huyum yok du aksam hep seni dusunerek yaticam bakalim bisey gorursem msj atarim :) bak ferdada gorunce cikiyo onada soyle belki oda gorur))
şükürler olsun bencede...
ama ben çok zayıfım zaten karnım ne kadr büyük olabilir ki
şuan 50 kiloyum :))
Köpük olmaz yaw sprey diye biliyorum ama organik olur mu bilmiyorum :44:
amin gülüm ederim ediyorum edicem hiç şüphen olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?