Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım benim sakin ol gitmek zorundamısın kasıklarım çok fena de yatıyorum gelemem de gitme bak görüceksin bebeği iyice kötü olucakn bebeğim yapma eşinlede düzeltmmeişşiniz tam olarak sorun ne bilmiyorum ama gitme derim ben kuzum

bende tam orgünün resmini arıyordum ki bunu eklemişsin.
bence böyle desenli yap cok da güzel olmuş siyah beyaz.:107:

bitanem, asıldında yollukdan vazgeçtim salona halı yapıyım bundan diyorum. 96 ilmek yolluk için başlamıştım. 200 ilmek başlarım halı için o uzun şişlerden alırım yaparım diyorum ama acaba 2 parcadamı örsem :18:

ofluda sanırsam bu ay ilk defa ovucan kullandı belki sanada ugurlu gelir elifim beibişim bidenem.

oflumun 2. ayı ama bu ay tam takır yaptı rabbimde nasip etmiş işte sebeplerinden faylandı kuzucum inş balım yaa sağolsın sende söyliycekmisin peki ovucan

elifim tsh çoook yüksek
acil dahiliyeye gidiyoruz biz.
ne olur ne olmaz riskli bi durum bu

kuzum benim gidin durmayında kiminle gidiceksin eşinlemi haber et bak burda olmazsam eğer özelden yaz emi gerçi ne bilmiyorum ne gibi zararı olablir anam ben bişey bilmiyorum valla:18::18:

elifim bu miğde bulantısı nasıll geçer kızlar ya ölcem valla istifar edebilsem geliyo gidiyo

gülüm benim ne yaptın üşüttünmü çok pistir bilirim bende olmuştu durduramadık gece acil gitti hastaneye bence sende git bir bakıl nasıl geçer hiç bir fikrim yok hilalımınde dediği gibi tuzlu ye bakalım geçer inş bebeğim

Selam canlarım nasılsınız?

Ben bugün kendime gg den ovulasyon testi sipariş ettim. Acaba ne zaman elime geçer ki?

bilmiyorum ki balımm bişeyler yiyim tuzlu geçer herlde geliri bn birazdan öpüyorum sizi

satıcının hızına bağlı
bugün verirse kargoya yarın, yarın verirse cuma elinde olur

ilk defa internetten alışveriş yapıyorum da ondan oldukça cahilim bu konuda. 25+5li paketten verdim iyidir herhalde. Sen kullanmıştın bunlardan diye sordum kuzucum.

Bu arada nasılsın bakalım bebişin nasıl. bayadır konuşamamıştık seninle. Bu arada yeni batasıcam 29 Nisan :)

Dün sağlık ocağında kontrolümüz vardı, bir haftada 1 kg almışım.Ebe çok abartmışsın diyor.Ne yapayım bişey de yemiyorum halbuki.Yediklerimi saydım kalorili şeylermiş (ceviz,kayısı,muz,tahin-pekmez,kuru üzüm...) e ne yapayım bunları yemem lazım ama azaltacam galiba.Cevizi 5 e çıkarmıştım,artık 3 mü yesem ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…