hayırlı uguırlu olsun testlerin.su an patlıcak bomba gibiyim agzını burnunu kırdıgım kasıklarımda hala o salak agrı var. ve ben biraz sonra kaynanamla gezmeye gitcem bebek görmeye. kaynanamdan zaten asırı sogudum nefrewt ediyorum resmen. bugün ona patlamasam bari ya. ben pek muhattap almayım bari. yoksa her biyere gidisimiz bi kavgayla son buluyo. allaha yakın benden uzak olsun dicem ya artık gelecek dedim. üf ya tutamazsam dilimi aksama yine kocama bi sikayet ve kavga var. zatyen esimle hala nane molluyuz.
bende tam orgünün resmini arıyordum ki bunu eklemişsin.
bence böyle desenli yap cok da güzel olmuş siyah beyaz.:107:
ofluda sanırsam bu ay ilk defa ovucan kullandı belki sanada ugurlu gelir elifim beibişim bidenem.
elifim tsh çoook yüksek
acil dahiliyeye gidiyoruz biz.
ne olur ne olmaz riskli bi durum bu
elifim bu miğde bulantısı nasıll geçer kızlar ya ölcem valla istifar edebilsem geliyo gidiyo
tuzlu biseyler yiyebilirsin belki biraz bastirir
elifim bu miğde bulantısı nasıll geçer kızlar ya ölcem valla istifar edebilsem geliyo gidiyo
Selam canlarım nasılsınız?
Ben bugün kendime gg den ovulasyon testi sipariş ettim. Acaba ne zaman elime geçer ki?
gülüm benim ne yaptın üşüttünmü çok pistir bilirim bende olmuştu durduramadık gece acil gitti hastaneye bence sende git bir bakıl nasıl geçer hiç bir fikrim yok hilalımınde dediği gibi tuzlu ye bakalım geçer inş bebeğim
satıcının hızına bağlı
bugün verirse kargoya yarın, yarın verirse cuma elinde olur
bilmiyorum ki balımm bişeyler yiyim tuzlu geçer herlde geliri bn birazdan öpüyorum sizi
slm kızlar nasılsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?