bilmiyorum ki balımm bişeyler yiyim tuzlu geçer herlde geliri bn birazdan öpüyorum sizi
a.slm hoşgeldin bebeğim nasılsın birtanemslm kızlar nasılsınızzzz
Hoş geldin,biz iyiyiz sen ve bebiş nasılsınız?
hoşbulduk canımmm
hoşbuldukk canımmm iyizzzz teyzesiii tıkanmakla ugrasıyoruzzz
yarin melegimi gormeye gidicm cinsiyetini soyler diye dusunuyorm cok heyecanli
iyi etmişsin canımilk defa internetten alışveriş yapıyorum da ondan oldukça cahilim bu konuda. 25+5li paketten verdim iyidir herhalde. Sen kullanmıştın bunlardan diye sordum kuzucum.
Bu arada nasılsın bakalım bebişin nasıl. bayadır konuşamamıştık seninle. Bu arada yeni batasıcam 29 Nisan :)
bence salla sen yemeye devam etDün sağlık ocağında kontrolümüz vardı, bir haftada 1 kg almışım.Ebe çok abartmışsın diyor.Ne yapayım bişey de yemiyorum halbuki.Yediklerimi saydım kalorili şeylermiş (ceviz,kayısı,muz,tahin-pekmez,kuru üzüm...) e ne yapayım bunları yemem lazım ama azaltacam galiba.Cevizi 5 e çıkarmıştım,artık 3 mü yesem ne?
yarin melegimi gormeye gidicm cinsiyetini soyler diye dusunuyorm cok heyecanli
sanki kızın olucak gibi hissediyorum, hep mantık erkek desede, ruhum kız diyor
Söylese de kesin bir şey söylemez.Sağlıklı olsun da,bu akşam uyku yok desene
iyi etmişsin canım
ovucan güzel oluyor kullandım ben de evet
satıcıya bağlı olarak değişir ama
yeni batı ekliyorum, kısmet
bugün doktora gittik çok şükür iyiyiz diyelim iyi olalım
1260 gram olmuş koca oğlım
vay kocaman olmuş yahu,daha 11-12 hafta var normal şartlarda. ben senin oğlundan şöyl 3,5-4 kilo arası bekliyorum valla bu şartlarda. Annesi bunca kiloyu boşuna almıyor demekki.
normali bu zaten canım
tam haftasıyla uyumlu gidiyor
kafası kocaman yanakları tombul tombul
önceki sayfalarda resmini eklemiştim ama bidaha ekleyim koca kafalı oğlumun resmini
Eki Görüntüle 382724 Eki Görüntüle 382725
valla normalinin ne olduüunu bilmiyorum ama kuzenlerimin gebelik tecrübelerinden duyduğum kaadrı ile bebiş esas kiloyu son 3 ayda alırmış.
Bu bilgiye dayanarak senin koca kafalı paşan (çok zeki olacak herhalde) benim doğduğum kiloda doğacak gibi öle geçti içimden 3,900 hihi
ya ben bu ultrason resimlerinden hiç anlamıyorum yaa, kocaman paşanın neresi neresi baktım baktım çözemedim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?