Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kizlar nasilsiniz. oflu arkadasimizin kesinlesmis gecmisi okudum. cok sevindim ama tsh denilen sey onu cok uzmus dee tsh ne kii bilemedim ben

yeni gelenler hoşgeldiler

selam kizlar nasilsiniz. oflu arkadasimizin kesinlesmis gecmisi okudum. cok sevindim ama tsh denilen sey onu cok uzmus dee tsh ne kii bilemedim ben

tsh bir tür hormon
gebelikte 3ün üzerinde olması tehlikeli
normal şartlarda da 5in altında olması gerekir
guatr denilen şeye sebep oluyor nodülle beraber olunca

bana da müsade kızlar
gidip banyo yapayım
ardından da mercimek çorbasıyla pırasa yapıcam
kocam geç gelicek bugün eve
ben de acıkınca yerim artık

Canim ben dun dra gore tam 30+0 sata gore 29+1dim

ultrasonda kafa 31+3
karin 29+0
fl 29+1
cikmis takilma sen benim drda kafasi cok guzel diyo beni delirtiyo benim aklima takilanda kafasinin bu kadar onden gitmesi sorun olur mu acaba

şimdiden saatler olsun ve afiyet bal şeker olsun

ultrasonda kafa 31+3
karin 29+0
fl 29+1
cikmis takilma sen benim drda kafasi cok guzel diyo beni delirtiyo benim aklima takilanda kafasinin bu kadar onden gitmesi sorun olur mu acaba
seninki de benimki gibi koca kafa
benimki de 10 gün önden gidiyor
napalım bizimkiler de koca kafalı olur
benim fl 5 gün geride, karın 3 gün ilerde, kafa 10 gün ilerde, kilo da 1 gün geride çıktı
senin kilo kaçtı en son? ultrasona göre kaç+kaç çıkıyor?
benim 28+3te 28+2 çıktı kilosu da
benim fl baya geriden geliyor hala

ultrasonda kafa 31+3
karin 29+0
fl 29+1

bir soruda benden. Cuma akşamı fl 2,13 çıkmıştı. Bebeğimin tahmini boyu 14,9 oluyor sanırım acaba anası gibi uzun boylumu olucakki :26:

hosbulduk..1 yıldır evliyim.. fakat hamile kalamadım doktor arıyorum ve hangi süreclerden gecicem bilmiyorum..

daha önce herhalde hiç doktora gitmedin bu konu ile alakalı. Şayet öyle ise ilk önce adetin üçüncü günü senden hormon testlerini isterler. Rahmine falan bakar ultrasonla, smear alır kuvvetle muhtemel.
senin sonuçlarına göre eşininde ürologla görümesini ister spermiyogram için. Bütün sonuçlar çıktıktan sonra da ya birz daha deneyin der ya da yumurta takibine başlar diye düşünüyorum ben.

hosbulduk..1 yıldır evliyim.. fakat hamile kalamadım doktor arıyorum ve hangi süreclerden gecicem bilmiyorum..

daha erken biraz daha bekleyip bir kadın doğumcuya görünmelisin..
sende bir sorun çıkmazsa eşin de görünecek ondan sonra zaten size doktorlar yol gösterir ..

hoşgeldin ulen, bende göbek mevcut ama kendisi boş bir göbek

ne öğrenmek istiyorsun? aramıza hoşgeldin

oda ii miş ,vurunca yankı da yapıyor mu

1400 gr 29+0 diyo ultrason ultrasona gore zayif yani ama bu bebekler 5 kg dogacak degil ya

daha erken biraz daha bekleyip bir kadın doğumcuya görünmelisin..
sende bir sorun çıkmazsa eşin de görünecek ondan sonra zaten size doktorlar yol gösterir ..

oda ii miş ,vurunca yankı da yapıyor mu

yok yankı falan yapmıyor allahtan. ben işte gebelik öncesi bebeğin yerini geniş tutayım diye düşündüm herhalde büyüttüm göbüşü. şimdi paşazade bir zahmet konuverirse göbüşüme yeri bol rahat rahat takılır içerde :)

1400 gr 29+0 diyo ultrason ultrasona gore zayif yani ama bu bebekler 5 kg dogacak degil ya

29+0 ise gayet iyi işte
29+1 de senin de 1 gün geriden çıkmış benimki gibi
bir de kilo aldıramıyorum diye ağlıyodun
niye üzgün yüz yaptın anlamadım, daha ne olacak maşallahh

3-4 kilo arası doğarlar inşallah
hoş o koca kafayı doğumda nasıl çıkarırız bilemiyorum (normal doğum olursa tabi)

e benimki tahta gibi dümdüz ,ne olacak benim bu halim ovakit

anlaşıldı bizimki niye gelmiyor ,yerini beğenmiyor da ondan

ya bi de şey demişsin ya gamze
doktora göre 30+0 diye
doktora göre öyle ne demek oluyor?
doktor sata göre hesaplamıyor mu?
neye göre 30 diyor anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…