hepinize birden dalıyorum ozamantam oratadan dal gitsin, hoşgeldin
selam kizlar nasilsiniz. oflu arkadasimizin kesinlesmis gecmisi okudum. cok sevindim ama tsh denilen sey onu cok uzmus dee tsh ne kiibilemedim ben
sağol canım seni tekrar kutluyorum inş.bebeğin sana hayırlı olur sende bebeğine hayırlı bir anne seni öpüyorum
hepinize birden dalıyorum ozaman
göbüşlü ,göbüşsüzü ben geldim ulennn ALLAH ALA ALA ALA.....
merhaba; aranıza bugun kaTILDIM .. bebek sahibi olmak istiyoruum.. deneymlerinizi benle paylasırmısınız?
yeni gelenler hoşgeldiler
tsh bir tür hormon
gebelikte 3ün üzerinde olması tehlikeli
normal şartlarda da 5in altında olması gerekir
guatr denilen şeye sebep oluyor nodülle beraber olunca
bana da müsade kızlar
gidip banyo yapayım
ardından da mercimek çorbasıyla pırasa yapıcam
kocam geç gelicek bugün eve
ben de acıkınca yerim artık
hoşgeldin ulen, bende göbek mevcut ama kendisi boş bir göbek
ne öğrenmek istiyorsun? aramıza hoşgeldin
seninki de benimki gibi koca kafaCanim ben dun dra gore tam 30+0 sata gore 29+1dim
ultrasonda kafa 31+3
karin 29+0
fl 29+1
cikmis takilma sen benim drda kafasi cok guzel diyo beni delirtiyo benim aklima takilanda kafasinin bu kadar onden gitmesi sorun olur mu acaba
Canim ben dun dra gore tam 30+0 sata gore 29+1dim
ultrasonda kafa 31+3
karin 29+0
fl 29+1
cikmis takilma sen benim drda kafasi cok guzel diyo beni delirtiyo benim aklima takilanda kafasinin bu kadar onden gitmesi sorun olur mu acaba
bir soruda benden. Cuma akşamı fl 2,13 çıkmıştı. Bebeğimin tahmini boyu 14,9 oluyor sanırımacaba anası gibi uzun boylumu olucakki :26:
hosbulduk..1 yıldır evliyim.. fakat hamile kalamadım doktor arıyorum ve hangi süreclerden gecicem bilmiyorum..
hosbulduk..1 yıldır evliyim.. fakat hamile kalamadım doktor arıyorum ve hangi süreclerden gecicem bilmiyorum..
hoşgeldin ulen, bende göbek mevcut ama kendisi boş bir göbek
ne öğrenmek istiyorsun? aramıza hoşgeldin
seninki de benimki gibi koca kafa
benimki de 10 gün önden gidiyor
napalım bizimkiler de koca kafalı olur
benim fl 5 gün geride, karın 3 gün ilerde, kafa 10 gün ilerde, kilo da 1 gün geride çıktı
senin kilo kaçtı en son? ultrasona göre kaç+kaç çıkıyor?
benim 28+3te 28+2 çıktı kilosu da
benim fl baya geriden geliyor hala
daha erken biraz daha bekleyip bir kadın doğumcuya görünmelisin..
sende bir sorun çıkmazsa eşin de görünecek ondan sonra zaten size doktorlar yol gösterir ..
oda ii miş ,vurunca yankı da yapıyor mu
1400 gr 29+0 diyo ultrasonultrasona gore zayif yani ama bu bebekler 5 kg dogacak degil ya
yok yankı falan yapmıyor allahtan. ben işte gebelik öncesi bebeğin yerini geniş tutayım diye düşündüm herhalde büyüttüm göbüşü. şimdi paşazade bir zahmet konuverirse göbüşüme yeri bol rahat rahat takılır içerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?