canım benim sağolasın gülüm Allah razıolsun inş meleğim inş dualrın kabul olur hislerin gerçekleşir canımıniçi
evet gülüm yaa hava güzelleşince insanın içinede huzur geliyo valla dünde biz gittik gezdik sahil kenarı çok güzeldi yürüdük sanırsınki bir istanbulu gezmişim güneş olunca bir mutluluk geliyo balım yaa
hayırdır gülüm ne için gün sayıyosun :18::44:
bat a az kaldı umarım gelmez ve bu da iyi şeylere işarettir
hee anladım gülüm inş hayırlısı olsun senin için tam olarak kaçı ayın :18:
11 i canım korkuyorum kendimi tutamıyorum daha var ama testte yapasım var:18:
ayy hadi inş balım varmı belritilerin peki sana garip gelen belirtilerin hayırlısı olsun bakalım keşke ovocanın olsada yapsan onda garanti olurdu yani :18::18:
cok hafif göğüslerde sızı oluyo nadir.Ama bi de dolgunluk var 15 gündür devam ediyoAra arada batmalar böyle canım kaydadeğer bişey yok yorum yap bakalım canım
anladım canım beklemekten başka çaremiz yok gibi günün geçincemi test yapıcaksın
evet canım eğer 11 ine gelmezse kırmızılar 12 sinde yapıcam süpriz yapmak istiyorum eşime Canım sen biliyor musun sağlık ocağında beta bakıyorlar mı
evet canım bakıuolar ama 1 gün sonra çıkıyo orada bekleim diyosan git yaptır yoksa devletteaynı gün içinde veriyolar bende heyecanlandım hadi bakalım hayırlısı olsun inş sen nerde yaşıyosun
mersin canım Evet biliyorum devlette yarım saat içinde veriyorlar tanıdıklar var daha önce yaptırdığım için cekiniyorum
hıım o açıdan iyi bakalım artık hakkında hayırlısı ne diyelim hayırlı haberlerle gel inş
Allah razı olsun zaten cok sık giremiyorum heralde haber vermek için girerim ancak
amin cümlaemizden haber et yiter kuzum aklımkalır merak ederim
Bu ne kız coştun mu bence milleti uyandırmak için davulu kullan kimse yok bugün ya
vlla kimsecikleer yok pazar sabahı yaa benimde eşim sabah 5 te gitti sıkıldım valla aslında bunlar hareketlide burda donuvardiler
nutku tutulmuştur hamileleri görünce korkar doğururlar diye
valla genelde hafta sonları kimsecikler olmuyo yaz da geldikki artık çok zor gibi birşey işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?