Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

işte bende sanırım bıraz temızlık hastalıgı var çişini falan yapıyo ya kokuyo gıbı gelıyo

Benim aşılamamda bu defa ilkine göre rahat geçti.Benim iki aşılamadada sonrasında ağrı olmadı.Yani hafif hafif olduysada kendini çok hissettirmedi.Ben zaten bu aydanda umudu kestim bende göğüslerin böyle belirtiler vermesi adetin yaklaştığının habercisi.Bu ay bende son günlere kadar aşılama yaptığımı unutmuştum ama pazartesi yaklaştıya strese girdim yine pazartesi kan tahlili salı adet günü aslında kana gitmekte mantıksız geliyor belki gitmem:44:

işte bende sanırım bıraz temızlık hastalıgı var çişini falan yapıyo ya kokuyo gıbı gelıyo

O zaman evde hayvan beslemem kararı alman isabetli olmuş

Temizlik değişken pazartesi kan tahlilimi yaptırayımda diğer aşılamaya kadar evi çitilemem lazım Camlar perdler mutfak dolapları hepsi beni bekliyor

ben gıtmıyorum cunku klomen kullanırkende hep erken kana cagırıyodu o negatıf soucu yuzume solemesı cok agrıma gıdıyo o hastaneden nası cıkıyorum bı ben bı allah bılıyo oyuzden gunum gecmeden gelmem dedım doktorada o da pekı dedı garıbım ama sen bılırsın yınede içim de soru işaretı kalmasın dıyosan da gıt olede ogrenınce ınsan daha bı cesur karsılıyo kırmızıları aman ya her ıkısıde kotu işte hiç gelmesın bebiş gelsın mesela ben o duyguyu hıc yasamadıgım için onu merak edıyorum dıgerlerınde fazlasıyla tecrubem var bebiş gelsin bide o duyguyu tadıyım dıyorum

O zaman evde hayvan beslemem kararı alman isabetli olmuş

Temizlik değişken pazartesi kan tahlilimi yaptırayımda diğer aşılamaya kadar evi çitilemem lazım Camlar perdler mutfak dolapları hepsi beni bekliyor

aynen ya bende dolap temızlıgını bıtırdımde sımdı artık dısarlar kaldı tullere gırıscem kalorıferlerın sonmesını bekledım duvarlar halılar benımde sırada ama ıns bebıs gelırde temızlık yapmam yapmayızz 9 ay pis oluruzz

Ben kana gitsemde sonuç beklemiyorum eve geliyorum internetten bakıyorum sonuca en azından evde öğrenmiş oluyorum.Bende dr. dan diye negatif diyince çok kötü oluyorum.Aslında dediğin gibi kırrmızılara hazırlıklı olmak adına gitsem yi olacak sanırım.Birde progestana sebep adetim gecikirse boşa umutlanmamış olurum

Onu bende çok merak ediyorum inşallah yaşamak nasip olur.Sen benden önce haile kalıcaksın benim buda negatif çünkü

sen nası rahat olucaksan ole yap canım ama lutfen hayır ıste hayır olsun mesela ben hamıleyım bence ole hıssedıyorum kı sende hamılesın hamıleyım hamılesın hamıleler pozıtıf enerjı kı oldukı olmadı ben ıkıncı sonucu alana kadar sen 3.yu yaptırırsın ben 3.ye gecebe kadar sen benden once kalabılırsın sankı 3. son ya olmak zorunda gıbı dusunuyorum sanırımmmm ay ıyıce yedım kafayı meganım ben kactım canım ya gene konusuruz ıyı geceler kendıne ıyı bak unutma sen hamılesınnnn

Aslında bende çok relakstım ama işte bugün içime bir karamsarlık çöktü gene
Sen hamilesin bencedeİkimiz içinde Allahtan hayırlısını diliyorum.İyi geceler tatlımm

Yüce rabbim bu duanı elbet görüyor er yada geç duanın kabul olmasını dilerim o arzuladığın duygu tarifi edilemez şahane bir duygu inşallah Rabbim en kısa zamanda sanada o duyguyu tattırır amin inşallah....

olabilir ben pek anlamam ama hala dönüyosa doktora git bir istersen malıum son günlerin zorlu geçiyo sıkıntı olmasın Allah korusun

Dun farkettim sanirim son 15 gun hele evden cikamicam hareket edemicem agrilarim cogaldi iyice dr bundan sonrasi agri sizi olucak alis dedi

Dun farkettim sanirim son 15 gun hele evden cikamicam hareket edemicem agrilarim cogaldi iyice dr bundan sonrasi agri sizi olucak alis dedi

benim bildiğim doğumdan önce bol bol yürümen gerektiği doğum daha kolay olurmuş valla 2 doğum yaptım ikisindede doğum öncesinin gece yarısına kadar gezdim tehlike varsa o ayrı ama normal doğuma yürümek iyi geliyor doktorum bana öyle demişti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…