Yok sıkmadım ipe astım kendi kendine kurudu
Yıkadım havluyla suyunu aldım koşarak balkona sıktı güneşliydi zaten hava balkona bakan canım mermerine serildi kurudu orda bir güzel.Aslında hayvanları yıkamak iyi değil hele hele kedileri ama 3 gün eve gelmedi sokaklarda sürttü dün sabah geldi şimdide evden çıkmıyor bende yıkadım.
Kız muhabbet kuşunun ne pisliği olacak yıkanırmı hiç
ıns canım ya aynen bende cok yoruldum valla ben bu ay asılama oldugumu unuttum resmen gecenkınde cok agrım olmustu bu ay tık yok asılama sonrası ıkı kere beraber olduk okadar bakalım beklıycez benım daha cok var ayın 20sıne kadar beklıycem belırtı için erken bu sefer asılama daha acısız oldu sanırım ondan agrımda yok memişler baslarsa son gunler o zaman anlarım geldıgını ama tabı ıns gelmezzzz sen genede cok umutlanma ben hernekadar senın ıçin cok umutlu olsamda sen umudunu ne yıtır ne doruga cıkar cunku ınsan beklentı ıcıne gırınce cok yıpranıyo ıns hayırlısı olur canım hakkımızda
işte bende sanırım bıraz temızlık hastalıgı var çişini falan yapıyo ya kokuyo gıbı gelıyo
Benim aşılamamda bu defa ilkine göre rahat geçti.Benim iki aşılamadada sonrasında ağrı olmadı.Yani hafif hafif olduysada kendini çok hissettirmedi.Ben zaten bu aydanda umudu kestim bende göğüslerin böyle belirtiler vermesi adetin yaklaştığının habercisi.Bu ay bende son günlere kadar aşılama yaptığımı unutmuştum ama pazartesi yaklaştıya strese girdim yine pazartesi kan tahlili salı adet günü aslında kana gitmekte mantıksız geliyor belki gitmem:44:
O zaman evde hayvan beslemem kararı alman isabetli olmuş
Temizlik değişken pazartesi kan tahlilimi yaptırayımda diğer aşılamaya kadar evi çitilemem lazımCamlar perdler mutfak dolapları hepsi beni bekliyor
ben gıtmıyorum cunku klomen kullanırkende hep erken kana cagırıyodu o negatıf soucu yuzume solemesı cok agrıma gıdıyo o hastaneden nası cıkıyorum bı ben bı allah bılıyo oyuzden gunum gecmeden gelmem dedım doktorada o da pekı dedı garıbım ama sen bılırsın yınede içim de soru işaretı kalmasın dıyosan da gıt olede ogrenınce ınsan daha bı cesur karsılıyo kırmızıları aman ya her ıkısıde kotu işte hiç gelmesın bebiş gelsın mesela ben o duyguyu hıc yasamadıgım için onu merak edıyorum dıgerlerınde fazlasıyla tecrubem var bebiş gelsin bide o duyguyu tadıyım dıyorum
Ben kana gitsemde sonuç beklemiyorum eve geliyorum internetten bakıyorum sonuca en azından evde öğrenmiş oluyorum.Bende dr. dan diye negatif diyince çok kötü oluyorum.Aslında dediğin gibi kırrmızılara hazırlıklı olmak adına gitsem yi olacak sanırım.Birde progestana sebep adetim gecikirse boşa umutlanmamış olurum
Onu bende çok merak ediyorum inşallah yaşamak nasip olur.Sen benden önce haile kalıcaksın benim buda negatif çünkü
sen nası rahat olucaksan ole yap canım ama lutfen hayır ıste hayır olsun mesela ben hamıleyım bence ole hıssedıyorum kı sende hamılesın hamıleyım hamılesın hamılelerpozıtıf enerjı kı oldukı olmadı ben ıkıncı sonucu alana kadar sen 3.yu yaptırırsın ben 3.ye gecebe kadar sen benden once kalabılırsın sankı 3. son ya olmak zorunda gıbı dusunuyorum sanırımmmm ay ıyıce yedım kafayı meganım ben kactım canım ya gene konusuruz ıyı geceler kendıne ıyı bak unutma sen hamılesınnnn
Yüce rabbim bu duanı elbet görüyor er yada geç duanın kabul olmasını dilerim o arzuladığın duygu tarifi edilemez şahane bir duygu inşallah Rabbim en kısa zamanda sanada o duyguyu tattırır amin inşallah....ben gıtmıyorum cunku klomen kullanırkende hep erken kana cagırıyodu o negatıf soucu yuzume solemesı cok agrıma gıdıyo o hastaneden nası cıkıyorum bı ben bı allah bılıyo oyuzden gunum gecmeden gelmem dedım doktorada o da pekı dedı garıbım ama sen bılırsın yınede içim de soru işaretı kalmasın dıyosan da gıt olede ogrenınce ınsan daha bı cesur karsılıyo kırmızıları aman ya her ıkısıde kotu işte hiç gelmesın bebiş gelsın mesela ben o duyguyu hıc yasamadıgım için onu merak edıyorum dıgerlerınde fazlasıyla tecrubem var bebiş gelsin bide o duyguyu tadıyım dıyorum
Gunaydin hatunlar
Gunaydin hatunlar
günaydın canım hoşgeldin kimsecikler yok malesef
saol canım sanada günaydın...
:)) ben bu sabah ba donmesiyle ciktim yataktan tansiyonu olctum 12-8 sekerim mi dusuk acep :)
olabilir ben pek anlamam ama hala dönüyosa doktora git bir istersen malıum son günlerin zorlu geçiyo sıkıntı olmasın Allah korusun
Dun farkettim sanirim son 15 gun hele evden cikamicam hareket edemicem agrilarim cogaldi iyice dr bundan sonrasi agri sizi olucak alis dedi
Dun farkettim sanirim son 15 gun hele evden cikamicam hareket edemicem agrilarim cogaldi iyice dr bundan sonrasi agri sizi olucak alis dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?